FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
67
25%

Ukupno glasova: 267

Sanchez1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sanchez1987 » 01 nov 2021, 21:40

Samo da Sablic bar hoce skontati da ne ide sa ovom formacijom,jednostavno to nije za nase lige,kvalitet igraca isto nije za toga,mislim da zbog toga dolazi do svih ovih problema,jos kad on mijenja svaku tekmu nesto nije ni cudo sto igraci ovako igraju,ja mislim da oni mole boga da on ode,stoji da ima dosta igraca koji nisu za Sarajeva,al ima i onih koji su bili odlicni recimo kod Vinka,nemoguce da su zaboravili odjednom igrati fudbal,recimo Djokanovic,Fanimo,Dupovac,Oremus.
Ja mislim da ovaj trener kod komsinica jedino bolje prosipa suplju i da je bolji demagog od naseg :rol:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 01 nov 2021, 21:44

De jel nekome iz kluba u oko upao Santos ? Mirviću, treneru, onim skautima, pa bilo kome.
Muka mi kad vidim ovako mocnog Zrinjskog, a nemaju nista jaku ekipu na papiru, samo jaka trkacki ekipa, i par odličnih individualaca, nista preskupo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 01 nov 2021, 21:44

Kepčija za reprezentacija ba izjavio, da nece biti sd Sarajeva.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 01 nov 2021, 21:46

Miljacka je napisao/la:
01 nov 2021, 21:38
Zeko87 je napisao/la:
01 nov 2021, 19:54
Večeras je Zrinjski haman ovjerio titulu, osim ako Vico opet ne zasuče rukave. :D
Zrinjski će biti dokaz da Vico ne može ništa uraditi ekipi koja melje. Osvojit će titulu zato što su najjači i zato što zaslužuju. Mi smo bili užasni u drugoj polusezoni i to nas je najviše koštalo titule.
Ma zrinjski kad je radio to sto sad Vico radi,Vico nije bio ni punoljetan,nece zrinjski ovo lako ispustiti,mi jesmo bili losi al zbog cega, zbog koga? Ipak zrinjski ima sposobniju upravu od nase tadasnje petoduplo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 nov 2021, 21:48

“S Ismirom Mirvićem sam prijatelj i tu sam da pomognem savjetima. Nisam u mogućnosti radi drugih projekata u kojima sam već od ranije posvetiti se poslu više od toga”, rekao nam je Kepčija.

Hajde bar mozemo reci da Ismir "zna ljude",moze valjat svakako,nije pao tek tako ,ima kontakte sto je dobro.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 nov 2021, 21:50

Znači odje.baus. Taman pomisliš ko nešto krenulo, idu pozitivne stvari... još Faruk ostaje ko jedina koliko toliko ok opcija
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 01 nov 2021, 21:52

miky_hz je napisao/la:
01 nov 2021, 21:48
“S Ismirom Mirvićem sam prijatelj i tu sam da pomognem savjetima. Nisam u mogućnosti radi drugih projekata u kojima sam već od ranije posvetiti se poslu više od toga”, rekao nam je Kepčija.

Hajde bar mozemo reci da Ismir "zna ljude",moze valjat svakako,nije pao tek tako ,ima kontakte sto je dobro.
Ima dobrih veza po Americi, a evo na neki fazon i po Europi, sto je super stvar.
Ivan ce nam pomoci u izboru za SD i direktora.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 nov 2021, 21:58

Sanchez1987 je napisao/la:
01 nov 2021, 21:46
Miljacka je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:
01 nov 2021, 19:54
Večeras je Zrinjski haman ovjerio titulu, osim ako Vico opet ne zasuče rukave. :D
Zrinjski će biti dokaz da Vico ne može ništa uraditi ekipi koja melje. Osvojit će titulu zato što su najjači i zato što zaslužuju. Mi smo bili užasni u drugoj polusezoni i to nas je najviše koštalo titule.
Ma zrinjski kad je radio to sto sad Vico radi,Vico nije bio ni punoljetan,nece zrinjski ovo lako ispustiti,mi jesmo bili losi al zbog cega, zbog koga? Ipak zrinjski ima sposobniju upravu od nase tadasnje petoduplo.
Zrinjskom od početka nisu niti faul ukrali, da ne pričamo o drugim stvarima. To se nikako ne može porediti sa našom situacijom.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 01 nov 2021, 22:04

fks74 je napisao/la:
01 nov 2021, 21:58
Miljacka je napisao/la:

Zrinjskom od početka nisu niti faul ukrali, da ne pričamo o drugim stvarima. To se nikako ne može porediti sa našom situacijom.
Nisu ni nama u prvom dijelu sezone, cak i u pocetku drugog dijela, tad smo u nekim situacijama i pogurani (derbi,
Zrinjski). Pljacka je pocela kad su ovi iz Borca osjetili krv i vidjeli da se moze ta razlika istopit. Nama usla voda u usi, oni u naletu, sudjenje ocajno, i bilo je sta je bilo. Da smo iz utakmica sa Zrinjom i Zeljom izvukli 4 boda, nista se ne bi desilo, Borac bi se zadovoljio evropom i to je to.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 nov 2021, 22:06

napoleon72 je napisao/la:
01 nov 2021, 22:04
fks74 je napisao/la:
01 nov 2021, 21:58

Nisu ni nama u prvom dijelu sezone, cak i u pocetku drugog dijela, tad smo u nekim situacijama i pogurani (derbi,
Zrinjski). Pljacka je pocela kad su ovi iz Borca osjetili krv i vidjeli da se moze ta razlika istopit. Nama usla voda u usi, oni u naletu, sudjenje ocajno, i bilo je sta je bilo. Da smo iz utakmica sa Zrinjom i Zeljom izvukli 4 boda, nista se ne bi desilo, Borac bi se zadovoljio evropom i to je to.
Čuj namirisali krv i počeli nas krasti a njih gurati, pa jel to regularno ? :rol:

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 01 nov 2021, 22:07

Ma covjek se predomislio, nece da se uvaljuje, vjerovatno je uvidio toksicnu atmosferu medju igracima na terenu, i na tribinama, i rekao sebi koji ce mi k ovo. Ovi sa istoka su mu dodatno "pomogli" da donese takvu odluku, i to je to.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 01 nov 2021, 22:23

fks74 je napisao/la:
01 nov 2021, 22:06
Čuj namirisali krv i počeli nas krasti a njih gurati, pa jel to regularno ? :rol:
Niko ne kaze da je regularno, nadovezao sam se na tvoj post da Zrinjskom jos ni prekrsaj nije ukraden. Polahko, ako Borac bude na proljece na manje od 8-9 bodova razlike, vidjet cemo onda hoce li krast Zrinju ili ne.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 01 nov 2021, 22:26

Dadox je napisao/la:
01 nov 2021, 22:07
Ma covjek se predomislio, nece da se uvaljuje, vjerovatno je uvidio toksicnu atmosferu medju igracima na terenu, i na tribinama, i rekao sebi koji ce mi k ovo. Ovi sa istoka su mu dodatno "pomogli" da donese takvu odluku, i to je to.
Toksična atmosfera u klubu i na tribinama. Ključni problem svih naših problema koji traje duži niz godina. Pun voz igrača koji briljiraju u drugim klubovima, u koje dođu od nas, a kod nas ne mogu da se sastave sa loptom i zviždi im se sa tribina.

Dok se ne počne dolaziti na utakmice da bi se odmorili od radne sedmice, nema tu selameta. Ovako su naše tribine mjesto ispoljavanja frustracija sa kojima FK Sa nema ništa.

U svakoj ligi na svijetu imaš par timova koji se bore za trofeje ostali igraju za prestiž, pa ljudi uživaju na tribinama, pune stadione i druže se...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 01 nov 2021, 22:33

Zeko87 je napisao/la:
01 nov 2021, 22:26
Dadox je napisao/la:
Toksična atmosfera u klubu i na tribinama. Ključni problem svih naših problema koji traje duži niz godina. Pun voz igrača koji briljiraju u drugim klubovima, u koje dođu od nas, a kod nas ne mogu da se sastave sa loptom i zviždi im se sa tribina.

Dok se ne počne dolaziti na utakmice da bi se odmorili od radne sedmice, nema tu selameta. Ovako su naše tribine mjesto ispoljavanja frustracija sa kojima FK Sa nema ništa.

U svakoj ligi na svijetu imaš par timova koji se bore za trofeje ostali igraju za prestiž, pa ljudi uživaju na tribinama, pune stadione i druže se...
Sarajevo je specificna sredina. Nas istok i Zeljin sjever (u skorije vrijeme i istok) su otjerali mnoge dobre igrace i napravili hrpu incidenata. 90% tribine su sredovjecni muskarci sa viskom testosterona a nisu vise u situaciji da se tuku po ulici, pa seru igracima. Vjerovatno se s nostalgijom sjecaju vremena kad su gledali Papeta, Husrefa, Calu, Hadzibegica... Pa im Heba i Velkoski dodatno vrijedjaju inteligenciju.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 01 nov 2021, 22:40

Ma ja sam uvjeren da bi se drugačijom atmosferom na Koševu osvajalo minimalno 10 poena više po sezoni. Ubijeđen sam. Puno smo bolji navijači u gostima nego na Koševu. Kada uzmeš u obzir da su konkurenti manje /više tu negdje kvalitetom, to je još jedna- dvije titule više.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 01 nov 2021, 22:50

slika

slika
Sarajevo ljubavi moja.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 nov 2021, 22:55

Na kraju ide neko ala Cviko, Torlak, Obuca i dalje.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 01 nov 2021, 22:57

Zeko87 je napisao/la:

Par momaka sa sjevera preseliti na istok da te debile dovedu u red. Kad krene psovat bez razloga i bogarat i glumit mangupa da mu udari koju plesku i da ne pomisli se izivljavati nad igracima i ostatkom ekipe kako domace tako i gostujuce. Inace se nece niko reda nauciti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 01 nov 2021, 23:28

Zeko87 je napisao/la:
Dadox je napisao/la:

Pa to je kljuc svega ovoga iz prosle sezone, i ove sad, nemas ti toliko lose igrace za ove saban lige, da bi tek peti na tabeli bio, i ovako lose igrao, zato mislim da je ivaj odustao, a ne da je eto kao haver Mirvicev, onako se malo vrzmao po Sarajevu turisticki.

FK1946
Kontakt:

Post Postao/la FK1946 » 01 nov 2021, 23:30

JavierBosnia je napisao/la:
01 nov 2021, 22:57
Zeko87 je napisao/la:

Par momaka sa sjevera preseliti na istok da te debile dovedu u red. Kad krene psovat bez razloga i bogarat i glumit mangupa da mu udari koju plesku i da ne pomisli se izivljavati nad igracima i ostatkom ekipe kako domace tako i gostujuce. Inace se nece niko reda nauciti
Par ljudi sa istoka bi ugaili sjever

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, MaroonBjelave, napoleon72 i 58 gostiju.