Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bravo zeljo
-
- Kontakt:
Samo se ti nadaj , kmetu idi sadi duhan i lozu pa prodaji po pijaci to ste oduvijek radili skutori raspali . I jeste samo za duhanaPatriceKwedi je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:16Kmetovi su na skelama po Hercegovini, dok im hanume prodaju kavode na pijaci, ali ajde, jos malo, dogodine neces ovdje pisat nego na podforumu 1liga fbih.opalaopala je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:11Misliš medjugorske kmetove , ljudi nemaju nikakve veze sa Mostarom osim sto su uzurpirali gradski stadion politikom i uzpom . Hvala i doviđenjaPatriceKwedi je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:09Svjedocite najvecoj dominaciji nekog kluba u Premijer ligi BiH. Sjedite i uzivajte, pratite mostarske galaktikose.![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
4 primljena gola u 15 kola, ovo je nevidjeno, mislim da svijet ne pamti ovakvu dominaciju. Gorke se suze liju na skelama diljem Hercegovine. Ali tiho, da gazda ne cuje.
🔹
Indirektan udarac za zeljezničar
Nepravilno izvođenje prekida
Nepravilno izvođenje prekida
Prvi put da vidim da covjek sam sebi asistira sa penala 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sta kazu komsije?
Namjerno onako Nemanja ga zabio?
Steta ovo je nekad bio jak derbi za bh prilike
Namjerno onako Nemanja ga zabio?
Steta ovo je nekad bio jak derbi za bh prilike
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Možete kralju osvojit ligu prvaka tj ne možete al eto tako se kaze , vazda će te biti mali kmetovsko medjugorski klub koji je nastao u ratu iz nacionalističkih razloga , koji je uradio uzurpaciju stadiona i uzp . Hvala i doviđenja , posto duVan skutoru ?PatriceKwedi je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:184 primljena gola u 15 kola, ovo je nevidjeno, mislim da svijet ne pamti ovakvu dominaciju. Gorke se suze liju na skelama diljem Hercegovine. Ali tiho, da gazda ne cuje.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ima li gori igrac od Vistice.Ako ima dajte imena ja mislim da nema.
-
- Kontakt:
Ne znam kakav smo ti mi kompleks i kada nabili, obzirom da nemamo titule kao vi, otvori se slobodno, reci sta bi volio imati u svom klubu sto mi imamo, pa da znamo zbog cega nas spominjes u svakom postuPatriceKwedi je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:09Svjedocite najvecoj dominaciji nekog kluba u Premijer ligi BiH. Sjedite i uzivajte, pratite mostarske galaktikose.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Sad ce Ivkovic izjaviti:
" E, danas mi se ne svidja kako smo izgubili..."

" E, danas mi se ne svidja kako smo izgubili..."

-
- Kontakt:
Koji vi? Koga ja spominjem u postu koji citiras? Budi konkretniji, ako vec trazis odgovor.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:24Ne znam kakav smo ti mi kompleks i kada nabili, obzirom da nemamo titule kao vi, otvori se slobodno, reci sta bi volio imati u svom klubu sto mi imamo, pa da znamo zbog cega nas spominjes u svakom postuPatriceKwedi je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:09Svjedocite najvecoj dominaciji nekog kluba u Premijer ligi BiH. Sjedite i uzivajte, pratite mostarske galaktikose.
🔹
Jedva čekam derbi da i mi nešto poyebemo.
Nismo od prošlog derbija, sve nešto nazor.
Nismo od prošlog derbija, sve nešto nazor.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Pogrijesio sam post, za divno cudo u ovom nas nema, ali igrate sa Zeljeznicarom, a ti se javljas na temu Velez Zrinjski? Otvori se slobodnokillafrommanilla je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:24Ne znam kakav smo ti mi kompleks i kada nabili, obzirom da nemamo titule kao vi, otvori se slobodno, reci sta bi volio imati u svom klubu sto mi imamo, pa da znamo zbog cega nas spominjes u svakom postuPatriceKwedi je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:09Svjedocite najvecoj dominaciji nekog kluba u Premijer ligi BiH. Sjedite i uzivajte, pratite mostarske galaktikose.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Koja napaćena budala dragi Boze. Ja o sportu i pišem, klubovima i prvenstvu lik vrijeđa. Al nista neobično jer znam od koga dolazi.slusalica je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:01Ti si debil. Inace si mi na 'mute', a sad mi je pogotovo jasno da sam donio ispravnu odluku.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:48Cuj vjeru u regularnost![]()
![]()
![]()
Lijepi strah. Strah da TC ne osvoji nešto za 4 godine sto neko ne može za 102 i neće jos za 102 (pod uslovom sa prežive).
Tako bi TC sa samo jedom titulom bila trofejniji klub u Tuzli.
Pricamo o fudbalu. O prvenstvu Bosne i Hercegovine.
Ti si seljacic, bot ciji je jedini zadatak ovaj pdf, i promocija necega sto nije klub, izdrkotina nekok isto tako ponosnog podrinjca, koji eto ima love malo.
Nebitan si. Vrati se heroinu svom, ziv bio.
Dobro sam ja rekao, lijepi strah. A kad su ljudi uplašeni onda reaguju tako. Razumljivo.
Ma izmaltretirali ga godinama na forumu, isprskali koliko ga se moglo isprskati i onda je razvio ovaj kompleks niže vrijednosti kojeg nevješto sakriva ispoljavanjem frustracija i šovinizma. Psihijatrijski slučaj, ne obazirati pažnju.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:32Pogrijesio sam post, za divno cudo u ovom nas nema, ali igrate sa Zeljeznicarom, a ti se javljas na temu Velez Zrinjski? Otvori se slobodnokillafrommanilla je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:24Ne znam kakav smo ti mi kompleks i kada nabili, obzirom da nemamo titule kao vi, otvori se slobodno, reci sta bi volio imati u svom klubu sto mi imamo, pa da znamo zbog cega nas spominjes u svakom postuPatriceKwedi je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:09Svjedocite najvecoj dominaciji nekog kluba u Premijer ligi BiH. Sjedite i uzivajte, pratite mostarske galaktikose.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Premier Liga BiH - Aktuelno
Premier Liga BiH - Velež
Premier Liga BiH - Velež
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ispucaj se, jos jedno pola godine imas pa ce ti biti zabranjeno pisati na ovom podforumu, prebacit ce te malo nize, u drustvo Goska iz Gabele i Travnika. Nemam ti ih sto predstavljati, koliko ste igrali istu ligu, vjerojatno ih znas sve poimence.
🔹