FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
[youtube][/youtube]
- alfarouqaminu
- Kontakt:
laganica& je napisao/la:[youtube][/youtube]

@devil & co., da nije ko slucajno kupovao retro 1991 dres CZ? Kakav je kvalitet i gde se moze naci? Koja je cena? Je li od Pume original ili kakva obicna majicica sa potpisima? Hvala.
Robi, gazi boraniju!!!
Robi, gazi boraniju!!!
Napisao sam ti to na prosloj stranicole-ch je napisao/la:@devil & co., da nije ko slucajno kupovao retro 1991 dres CZ? Kakav je kvalitet i gde se moze naci? Koja je cena? Je li od Pume original ili kakva obicna majicica sa potpisima? Hvala.
Robi, gazi boraniju!!!

Samo da dodam mislim da sam skapirao o cemu se radi sa tom Puma majicom.Da nije ovo:Devil je napisao/la:
@cole ja imam repliku dresa iz 1991.ona se prodavala prosle godine u nasem shopu,cena je negde bila oko 25 eura,ali koliko znam toga vise nema,a ne znam na koje majice puma mislis,ako nadjes neku sliku stavi da probam da skapiram o cemu se radi.

Ovo ima moj ortak i ono kvalitet dresa nije nista posebno,smem da kazem neki poluorginal,ali ono sto se ovde ceni su ovi potpisi,ali mislim da ovo vise nema da se kupi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pogledao sam malopre snimak protiv Sutjeske na SOS-u,ko nije gledao a hoce ima i sutra u 10:30 koliko sam video.
Ono,jos jednom ponavljam ovde nije bitan ni rezultat ni uigravanje,ovde je bitno da igraci fizicke i kondicijske zahteve ispune a ja sam prezadovoljan onim sto vidim.
Definitivno Milovanovic me sve vise iznenadjuje,Robi od njega polako pravi igraca i nadam se da ce ovako da nastavi,kakva zelja za igrom to nisam vidjao od njega.Vesovic me obradovao takodje svojom igrom,strasno dobra partija,a mislim da za Mijailjevica vise ne treba trositi reci,1993.godiste onakva igra,smem reci da je doktor fudbala za Bogdanovica.Evandro i ovu tekmu pokazao da je na tragu fenomenalnog pojacanja,odlicna partija ali njemu treba jos malo "fudbalskog jezika" sa ostalim igracima jer igra na kompleksnoj i zahtevnoj poziciji.Na golu ni Dmitrovic ni Stamenkovic nisu imali puno posla.
Paja je bio na desnoj strani ikroektno odradio kao i obicno,no ulaskom BInica koji nista nije uspeo presao je na stopera.Tekmu je na stoperu poceo Djordjevic koji je opet bio smesan,te Tosic koji sasvim korektno odradjuje svoj posao,cak ja mozda sada bi vise voleo jednog levog beka,a da Dusko ostane u sredini.Levo je poceo Reljic koji je bio korektan,a zamenio ga je Brigel koji je odigrao bolju partiju protiv Zete.
Isah je krenuo na zadnjem veznom i neuobicajno za njega malo je vise komplikovao no nista strasno.Vec sam rekao da me Milovanovic prijatno iznenadjuje,bas kao i Evandro.
Srnic je krenuo po levom krilu,evidentno je da se momak trudi i sve ali da je kako da kazem jos uvek previse "lagan",nesta kao Cadu lagano ga uzmu u duelu,a na drugoj strani je igrao Vesovic koji je bio odlican.U napadu Trifunovic nista,definitivno van forme je momak nekoliko situacija sa losim prijemom,i promaseni penal.
Lazovic je kasnije usao i pristojno odigrao,morace da se obrati paznja na njega.Koroman je usao,po obicaju njegova igra ne trci puno ali kada hoce da trci radi to odlicno.Jevtic je imao jednu lepu priliku ali nista vise,dok je Kaludjerovic objasnio neke stvari ulaskom u igru.
Ono sto je evidentno je da Robi forsira neku frstu 4-1-4-1 taktike sto veoma dobro izgleda.Jos jednom ponavljam ovo je suvi deo priprema gde se stice kondicija,i ovo sluzi samo kao neki vid zabave za fudbalere da im nije dosadno tako da je jos uvek rano za glavne ocene o tome cemo dok se bude u Antaliji.
Ono,jos jednom ponavljam ovde nije bitan ni rezultat ni uigravanje,ovde je bitno da igraci fizicke i kondicijske zahteve ispune a ja sam prezadovoljan onim sto vidim.
Definitivno Milovanovic me sve vise iznenadjuje,Robi od njega polako pravi igraca i nadam se da ce ovako da nastavi,kakva zelja za igrom to nisam vidjao od njega.Vesovic me obradovao takodje svojom igrom,strasno dobra partija,a mislim da za Mijailjevica vise ne treba trositi reci,1993.godiste onakva igra,smem reci da je doktor fudbala za Bogdanovica.Evandro i ovu tekmu pokazao da je na tragu fenomenalnog pojacanja,odlicna partija ali njemu treba jos malo "fudbalskog jezika" sa ostalim igracima jer igra na kompleksnoj i zahtevnoj poziciji.Na golu ni Dmitrovic ni Stamenkovic nisu imali puno posla.
Paja je bio na desnoj strani ikroektno odradio kao i obicno,no ulaskom BInica koji nista nije uspeo presao je na stopera.Tekmu je na stoperu poceo Djordjevic koji je opet bio smesan,te Tosic koji sasvim korektno odradjuje svoj posao,cak ja mozda sada bi vise voleo jednog levog beka,a da Dusko ostane u sredini.Levo je poceo Reljic koji je bio korektan,a zamenio ga je Brigel koji je odigrao bolju partiju protiv Zete.
Isah je krenuo na zadnjem veznom i neuobicajno za njega malo je vise komplikovao no nista strasno.Vec sam rekao da me Milovanovic prijatno iznenadjuje,bas kao i Evandro.
Srnic je krenuo po levom krilu,evidentno je da se momak trudi i sve ali da je kako da kazem jos uvek previse "lagan",nesta kao Cadu lagano ga uzmu u duelu,a na drugoj strani je igrao Vesovic koji je bio odlican.U napadu Trifunovic nista,definitivno van forme je momak nekoliko situacija sa losim prijemom,i promaseni penal.
Lazovic je kasnije usao i pristojno odigrao,morace da se obrati paznja na njega.Koroman je usao,po obicaju njegova igra ne trci puno ali kada hoce da trci radi to odlicno.Jevtic je imao jednu lepu priliku ali nista vise,dok je Kaludjerovic objasnio neke stvari ulaskom u igru.
Ono sto je evidentno je da Robi forsira neku frstu 4-1-4-1 taktike sto veoma dobro izgleda.Jos jednom ponavljam ovo je suvi deo priprema gde se stice kondicija,i ovo sluzi samo kao neki vid zabave za fudbalere da im nije dosadno tako da je jos uvek rano za glavne ocene o tome cemo dok se bude u Antaliji.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
kako navode neki sajtovi,CZ zainteresovana je da dovede to jest da vrati nekadasnjeg stopera Vujadina Subotica
Sta je to neki hibrid Vujadina Savica i Nevena Subotica.alfarouqaminu je napisao/la:kako navode neki sajtovi,CZ zainteresovana je da dovede to jest da vrati nekadasnjeg stopera Vujadina Subotica

- alfarouqaminu
- Kontakt:
ozbiljno navode neki mediji da ce se vujadin savic vratiti nazad...To bi bilo zaista dobro,jer bi im dosta pomogao a inoako smo suplji sto se tice odbrane....Sada ce prosinecki sve dovesti u redDevil je napisao/la:Sta je to neki hibrid Vujadina Savica i Nevena Subotica.alfarouqaminu je napisao/la:kako navode neki sajtovi,CZ zainteresovana je da dovede to jest da vrati nekadasnjeg stopera Vujadina Subotica![]()

@devil, sorry nisam provalio na predhodnoj stranici da si dao odgovor. koristim priliku da ti se zahvalim na kvadrat.
aha, ovo sto vidim to nije original, nema pume, a ni classic-a (tvrdo pakovanje-fdn)
kao sto ti kazes, vrednost tog dresa su popisi igraca najslavnije generacije.
cuo sam da je prvi tiraz rasprodat, ali koja je cena bila znas li?
ps: nekako mi deluje kao da je komplet napravljen od reciklirane pet flase.

aha, ovo sto vidim to nije original, nema pume, a ni classic-a (tvrdo pakovanje-fdn)

cuo sam da je prvi tiraz rasprodat, ali koja je cena bila znas li?
ps: nekako mi deluje kao da je komplet napravljen od reciklirane pet flase.

Jos jedna pobeda na pripremama,ovaj put pobeda od 2:1 protiv Grbljau Radanovicima.
Krenuli smo u sastavu koji je otprilike izgledao:
--------------------Bajkovic-----------------------
----Paja-----Ady-------Psiho-------Reljic----
---------------Mijailovic----------------------
Kadu------------------------------------Lazovic---
---------Perovic----Borja---Jevtic---------------
To je bila neka vrsta 4-3-3 formacije koju ce Robi da kombinuje sa onom 4-1-4-1.Vec na samom startu Mijailovic koristi jedan dobar centarsut Borje te prosledjenu loptu Jevtica i pogadja za 1:0.Veliki je ovo podstrek za momka od 17 godina od koga ocekujem cuda.Drugi gol postignut je nakon pola sata kada je Darko odlicno nasao Jevtica a ovaj lepo za 2:0.Kasnije Grbalj samo postigao utesni gol.
Drugo poluvreme su igrali i Tosic,Binic,Brigel,Evandro,S.Srnic,D.Srnic,Trifunovic,Milovanovic,Guma.
Kako sam cuo Lazovic,Jevtic,Borja,Paja i Mijailovic odlicni u prvom delu.
Ovo pisem prema informaciji koje sam dobio od momka koji je gledao tekmu,a ja bi mogao nesta vise da napisem tek nakon odgledanog snimka na SOS-u.
Evo i sa zvanicnog:
http://www.crvenazvezdafk.com/src/grbal ... ontent.htm
- alfarouqaminu
- Kontakt:
od kada doso robi mi haramo, titula je nasa,partizan je ugasio u ovom drugom deluDevil je napisao/la:-
Jos jedna pobeda na pripremama,ovaj put pobeda od 2:1 protiv Grbljau Radanovicima.
Krenuli smo u sastavu koji je otprilike izgledao:
--------------------Bajkovic-----------------------
----Paja-----Ady-------Psiho-------Reljic----
---------------Mijailovic----------------------
Kadu------------------------------------Lazovic---
---------Perovic----Borja---Jevtic---------------
To je bila neka vrsta 4-3-3 formacije koju ce Robi da kombinuje sa onom 4-1-4-1.Vec na samom startu Mijailovic koristi jedan dobar centarsut Borje te prosledjenu loptu Jevtica i pogadja za 1:0.Veliki je ovo podstrek za momka od 17 godina od koga ocekujem cuda.Drugi gol postignut je nakon pola sata kada je Darko odlicno nasao Jevtica a ovaj lepo za 2:0.Kasnije Grbalj samo postigao utesni gol.
Drugo poluvreme su igrali i Tosic,Binic,Brigel,Evandro,S.Srnic,D.Srnic,Trifunovic,Milovanovic,Guma.
Kako sam cuo Lazovic,Jevtic,Borja,Paja i Mijailovic odlicni u prvom delu.
Ovo pisem prema informaciji koje sam dobio od momka koji je gledao tekmu,a ja bi mogao nesta vise da napisem tek nakon odgledanog snimka na SOS-u.
Evo i sa zvanicnog:
http://www.crvenazvezdafk.com/src/grbal ... ontent.htm

Dakle,danas je zavrsen prvi deo priprema,onaj najtezi,gde se stice kondicija a takticke stvari su u drugome planu.Danas ce nasi igraci da se vrate za Beograd na kratki predah,a onda sledi put u Antaliju.U Budvi smo odigrali tri prijateljske Zeta(2:0),Sutjeska(3:1),Grbalj(2:1).Bilo je u tim tekmama naravno taktickih nedostataka u koje smo se mogli uveriti svi mi nadam se i Robi,ali ponovo kazem ovo je onaj suvi deo priprema,a tekme su bile tu samo kao relaksacija.
Prijatno sam iznenadjen kondicijom nasih igraca,Borja se na Marakani nije mogao pomeriti,na testiranjima su ga obilazili za ceo krug,a juce protiv Grblja je odigrao sasvim solidnu rolu,ali do kraja priprema ce morati jos da radi na fizickoj spremi,mali Mijailovic me oduseveo,ali bas sa 17 godina takva lakoca igranja,jednostavno profesor za Bogdanovica i Milovanovica.Lazovic ce izgleda konacno da dobije sansu ako se po jutru dan poznaje,a Evandro i pored manjka komunikacije izgleda odlicno,no mora da popravi komunikaciju jer je ona bitan faktor za njegovu poziciju.Ignjatijevic je takodje iznenadjujuce dobar,nisam ovo ockivao od njega,a i Milovanovic je napredovao u kondicijskom delu no i dalje nije to to.Djordjevic je i ovde pokazao da je smesan igrac,za oba gola je on kriv,za ovaj drugi manje ali je i ovde bio katastrofalno postavljen,ali kasni i reakcija citave odbrane.Binic takodje smesan,osim brzine nista nema,bas kao i Trifunovic koji pored Kaludjerovica i Jevtica koji se vraca u formu,te Borje nema sta da trazi.
Nama treba jedan stoper danas je u medijima izasla i informacija da bi trebao doci Plamen Nikolov,mada opet sta znam ja bih sada nekoga mladog doveo cisto da popuni rupu dok ne dodju Deni i Vilotic,mislim na Spajica prvenstveno,ali kako bi to izgledalo za Adzica kada bi jedan golobradi Spajic iz tima sutnuo dojucerasnjeg kapitena Psiha.
Sada sledi u Antaliji veoma vazan deo priprema gde ce se odigrati nekoliko pripremnih tekmi sa jacim protivnicima nego sada i tu ce Robi da pokaze svo svoje znanje,nadam se dostojno renomea Zvezde,i dostojno dobre igre u nastavku prvenstva.
Prijatno sam iznenadjen kondicijom nasih igraca,Borja se na Marakani nije mogao pomeriti,na testiranjima su ga obilazili za ceo krug,a juce protiv Grblja je odigrao sasvim solidnu rolu,ali do kraja priprema ce morati jos da radi na fizickoj spremi,mali Mijailovic me oduseveo,ali bas sa 17 godina takva lakoca igranja,jednostavno profesor za Bogdanovica i Milovanovica.Lazovic ce izgleda konacno da dobije sansu ako se po jutru dan poznaje,a Evandro i pored manjka komunikacije izgleda odlicno,no mora da popravi komunikaciju jer je ona bitan faktor za njegovu poziciju.Ignjatijevic je takodje iznenadjujuce dobar,nisam ovo ockivao od njega,a i Milovanovic je napredovao u kondicijskom delu no i dalje nije to to.Djordjevic je i ovde pokazao da je smesan igrac,za oba gola je on kriv,za ovaj drugi manje ali je i ovde bio katastrofalno postavljen,ali kasni i reakcija citave odbrane.Binic takodje smesan,osim brzine nista nema,bas kao i Trifunovic koji pored Kaludjerovica i Jevtica koji se vraca u formu,te Borje nema sta da trazi.
Nama treba jedan stoper danas je u medijima izasla i informacija da bi trebao doci Plamen Nikolov,mada opet sta znam ja bih sada nekoga mladog doveo cisto da popuni rupu dok ne dodju Deni i Vilotic,mislim na Spajica prvenstveno,ali kako bi to izgledalo za Adzica kada bi jedan golobradi Spajic iz tima sutnuo dojucerasnjeg kapitena Psiha.

Sada sledi u Antaliji veoma vazan deo priprema gde ce se odigrati nekoliko pripremnih tekmi sa jacim protivnicima nego sada i tu ce Robi da pokaze svo svoje znanje,nadam se dostojno renomea Zvezde,i dostojno dobre igre u nastavku prvenstva.
-
- Kontakt:
Nadam se da ce biti neka pripremna sa nama u antaliji 

Nece,Robi hoce da ima prave provere sa jacim timovima,ne zeli da igra sa nizeligasima.Samo F.K.S !! je napisao/la:Nadam se da ce biti neka pripremna sa nama u antaliji

-
- Kontakt:
Danas smo duhoviti 

Sta ti hoces da kazes da ste veliki i jak klub?Samo F.K.S !! je napisao/la:Danas smo duhoviti

E pa ovo je dno dna.Adzicu pozdravim ti svu najmiliju familiju,ako ti to nije dovoljno i siru.Mrs bre u Crnu goru konobarisi gde si i do sada bio.
Kakav moron,retard,kreten,debil trebas biti da dovedes klinca od 18 godina na pozajmicu,na kome ne mozes nista da zaradis,fakticki ti njega pravis drugom klubu.Alo bre,a u Sopotu stoje dva dragulja,koja ce sada verovatno otici,i logicno je da odu,upotpunosti ih podrzavam neka idu,sto bespotrebno da propadaju u klubu Adzica,Raje,Majamija i ostalih,pozdravim im svima keve.

Kakav moron,retard,kreten,debil trebas biti da dovedes klinca od 18 godina na pozajmicu,na kome ne mozes nista da zaradis,fakticki ti njega pravis drugom klubu.Alo bre,a u Sopotu stoje dva dragulja,koja ce sada verovatno otici,i logicno je da odu,upotpunosti ih podrzavam neka idu,sto bespotrebno da propadaju u klubu Adzica,Raje,Majamija i ostalih,pozdravim im svima keve.

Velik jesu, jak trenutno nisu. Slično kao i vi. Trenutno.Devil je napisao/la:Sta ti hoces da kazes da ste veliki i jak klub?Samo F.K.S !! je napisao/la:Danas smo duhoviti
Nego, Šta je to Sopot?! kvart u Beogradu ili?!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Sopot ti je kao neko naselje u Beogradu nekih 1000-1500 stanovnika,i tu je nasa filijala,tj.svi nasi omladinci idu tamo na kaljenje.dubrava je napisao/la:Velik jesu, jak trenutno nisu. Slično kao i vi. Trenutno.Devil je napisao/la:Sta ti hoces da kazes da ste veliki i jak klub?Samo F.K.S !! je napisao/la:Danas smo duhoviti
Nego, Šta je to Sopot?! kvart u Beogradu ili?!
p.s.Jel' se to vracas na forum,il' onako radi reda.
-
- Kontakt:
Dosao da ti odgovori covjek
Cuj 18-godisnjaka na posudbu dovodi jel bar iz nekog velikog evropskog kluba ?

Cuj 18-godisnjaka na posudbu dovodi jel bar iz nekog velikog evropskog kluba ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.