Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
a gdje igra ovaj cocalic i ko je on ustvari da se ovoliko pise o njemu
Joj što me provaliBIHfan je napisao/la:Napisi nam na jos kojoj temi.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma u jednom klubu i ligi koja će ostati nedosanjani san za sve igrače Čelika ikad!mrzim_ulizice je napisao/la:a gdje igra ovaj cocalic i ko je on ustvari da se ovoliko pise o njemu

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
nisam se ovako ismijo otkad je uvrnutog osima mozdani strefioŽeljovac je napisao/la:Ma u jednom klubu i ligi koja će ostati nedosanjani san za sve igrače Čelika ikad!mrzim_ulizice je napisao/la:a gdje igra ovaj cocalic i ko je on ustvari da se ovoliko pise o njemuNaš otpadak a vaš superturbo napadač Hadžić je zabilježio par minuta u drugoj ligi te zemlje. Znaš li za taj podatak?

Je li ovo dno ili ima još?! Nek si pokazao svoje pravo lice. Inače, vrlo su smiješni ti moždani udari. Nemoj se samo puno smijati, jer nikad ne znaš kome se može desiti. Može da ti i ne bude smiješan. Ah da, mora da te pravo boli ovo što sam napisao. MORAmrzim_ulizice je napisao/la:nisam se ovako ismijo otkad je uvrnutog osima mozdani strefioŽeljovac je napisao/la:Ma u jednom klubu i ligi koja će ostati nedosanjani san za sve igrače Čelika ikad!mrzim_ulizice je napisao/la:a gdje igra ovaj cocalic i ko je on ustvari da se ovoliko pise o njemuNaš otpadak a vaš superturbo napadač Hadžić je zabilježio par minuta u drugoj ligi te zemlje. Znaš li za taj podatak?
![]()

Visca el Višća!
Visca el Višća!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Je li ovo dno ili ima još?! Nek si pokazao svoje pravo lice. Inače, vrlo su smiješni ti moždani udari. Nemoj se samo puno smijati, jer nikad ne znaš kome se može desiti. Može da ti i ne bude smiješan. Ah da, mora da te pravo boli ovo što sam napisao. MORAŽeljovac je napisao/la:nisam se ovako ismijo otkad je uvrnutog osima mozdani strefioŽeljovac je napisao/la:Ma u jednom klubu i ligi koja će ostati nedosanjani san za sve igrače Čelika ikad!mrzim_ulizice je napisao/la:a gdje igra ovaj cocalic i ko je on ustvari da se ovoliko pise o njemuNaš otpadak a vaš superturbo napadač Hadžić je zabilježio par minuta u drugoj ligi te zemlje. Znaš li za taj podatak?
![]()

ma pravo me boli zabolila me druga glava pa te molim da mi isisas svu bol budi drug pa to uradi

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
@zeljovac
stvarno si bolan dojadio vise sa cocalicem kako ti nije jasno dosadan si ima 100 puta boljih igraca
stvarno si bolan dojadio vise sa cocalicem kako ti nije jasno dosadan si ima 100 puta boljih igraca
mrzim_ulizice je napisao/la: nisam se ovako ismijo otkad je uvrnutog osima mozdani strefio![]()
Visca el Višća!
Visca el Višća!
cekaj jel ovdje imamo pravo pisati o onima sto nisu reprezentativci, ili o igracima koji nemaju tema a igraju u reprezentaciji
znaci cocalic vise ne smije na ovu temu..

Zar ima neko da je u reprezentaciji, a da nema svoju temu?! Cocalić bi morao biti reprezentativac i mnogi koji to nisu, su spominjani na ovoj temi. Ali istina je da ona prema svom nazivu ne bi trebala da "sadrži" nikoga ko nije reprezentativac. Kad bismo tako bili striktni, u vrh glave bi 3 reprezentativca imala svoju vlastitu temu, ako i toliko. Sve bi se moglo pisati na ovoj.e2_ze je napisao/la:cekaj jel ovdje imamo pravo pisati o onima sto nisu reprezentativci, ili o igracima koji nemaju tema a igraju u reprezentaciji![]()
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Klasican primjer papka. Fuj jademrzim_ulizice je napisao/la:nisam se ovako ismijo otkad je uvrnutog osima mozdani strefioŽeljovac je napisao/la:Ma u jednom klubu i ligi koja će ostati nedosanjani san za sve igrače Čelika ikad!mrzim_ulizice je napisao/la:a gdje igra ovaj cocalic i ko je on ustvari da se ovoliko pise o njemuNaš otpadak a vaš superturbo napadač Hadžić je zabilježio par minuta u drugoj ligi te zemlje. Znaš li za taj podatak?
![]()
Ovo je za dozivotni ban. Sramota jarane.mrzim_ulizice je napisao/la:nisam se ovako ismijo otkad je uvrnutog osima mozdani strefioŽeljovac je napisao/la:Ma u jednom klubu i ligi koja će ostati nedosanjani san za sve igrače Čelika ikad!mrzim_ulizice je napisao/la:a gdje igra ovaj cocalic i ko je on ustvari da se ovoliko pise o njemuNaš otpadak a vaš superturbo napadač Hadžić je zabilježio par minuta u drugoj ligi te zemlje. Znaš li za taj podatak?
![]()
A Cocalic je davno zasluzio poziv. Samo se meni cini da Susic uopste ne zna za njega, jer kad spominje igrace iz Grcke, Cocalica nigdje. Evo otpisao je i Jahica iz nekog razloga izgleda. A Mravac standardan.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
pa sad ova tema je od perioda kada oni nisu imali svoje teme, a to da bi cocalic trebao biti reprezentativac ili ne nije moje, meni je solidan igrac, koji bi imao mjesta u reprezentaciji, safetu ne i on jos nije u reprezentaciji..Željovac je napisao/la:Zar ima neko da je u reprezentaciji, a da nema svoju temu?! Cocalić bi morao biti reprezentativac i mnogi koji to nisu, su spominjani na ovoj temi. Ali istina je da ona prema svom nazivu ne bi trebala da "sadrži" nikoga ko nije reprezentativac. Kad bismo tako bili striktni, u vrh glave bi 3 reprezentativca imala svoju vlastitu temu, ako i toliko. Sve bi se moglo pisati na ovoj.e2_ze je napisao/la:cekaj jel ovdje imamo pravo pisati o onima sto nisu reprezentativci, ili o igracima koji nemaju tema a igraju u reprezentaciji![]()
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
cocalic ce zaigrat u reprezentaciji kad osim bude selektor a do tada ce otici u penziju

Bajic ga zabio Kaiserslauternu u njemackom kupu
Cocalic je za mene igracina,ja sam pitar,pa opet cijenim njegov nogomet
A ja moram pitati,sta je sa ovim Almirom Kasumovicem?Vidim svi se strani portali raspisali o njem(prije svega njemacki)ne postoji klub koji ga ne trazi
I da,da ne zaboravim nema ni,meni jednog od drazih Alispahica,a kad vec zove Besica,trebao bi i Bicakcica
ps.Jedno pitanje,da razbijem mnotnoju na pdf. da li se slazete da BiH repka konacno,po prvi put ima 20 kvalitetnih igraca?Po mom ubjedjenju to nije imala ni za vrijeme Cire,a kamoli prije.(Dobro Mravca ne brojim
)

A ja moram pitati,sta je sa ovim Almirom Kasumovicem?Vidim svi se strani portali raspisali o njem(prije svega njemacki)ne postoji klub koji ga ne trazi

I da,da ne zaboravim nema ni,meni jednog od drazih Alispahica,a kad vec zove Besica,trebao bi i Bicakcica

ps.Jedno pitanje,da razbijem mnotnoju na pdf. da li se slazete da BiH repka konacno,po prvi put ima 20 kvalitetnih igraca?Po mom ubjedjenju to nije imala ni za vrijeme Cire,a kamoli prije.(Dobro Mravca ne brojim

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
dali je istina,,da nasa a-2 repka ,,nece nastupiti na turniru,,u americi,,

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
mislim da ko god ju je napravio veze o lopti nema,,,jel ta ista ekipa igrala protiv francuske (osim salihovica) i nismo suta po golu imali...shvati da ibricic i misimovic NEMOgU igrat zajedno jer su prespori obojica...moderan fudbal vise ne trpi takve igrace...
Rahimic je malo prestar,tako da radije Jahica,a Ibricic je prespor za krilo,tam ili Pjanica a u sredu Jahic i Mikse i ako ces takvu formaciju Stilica ili Ibricica,radi eksplozivnosti,tehnike i brzog razmisljanja,Salihovic je ok za lijevo,ljevak i brz,tako ad moze odigrat.M A J S T O R je napisao/la:http://www.footballuser.com/Formations/ ... govina.jpg
Šta Mislite O Ovoj Postavi ?
A osnovno pravilo nogometa je nemati u prvih 11 dva isto orijentirana beka,Lulic i Mujdza su napadacki nastrojeni.Znaci,Mensur da,jer je kvalitetniji od Lulica a na mjesto Lulica ili Cocalic ili Subasic,koji je po mom misljenju najboje rijesenje,naravno jer je Papac zaboravljena prica.A doduse i pri tom balansu of/def bekovi moras i ukalkulirati i of/def wingera,tako da Sejo bi igrao ispred def beka a Pjanic ispred of,a ne zaboravi Pjanic je po vokaciji centralini vezni,cime ga i priroda cini takvim da nece zaspati u napadu.Nama bi odgovaralo vise da imamo ofanzivnog lijevog beka a defanzivnijeg desnog,jer je spahic brz i ljevak,tako da bi nadopunjavao poziciju koju otvori desni bek,a Jahic bi zauzimao njegovu,al' et' sta je tu je.Eto sta mislim,da lakse opisem sta sam sve rekao evo napravit cu zacas formaciju kakvu si ti htio dakle 4-5-1
Hasagic
Mujdza-Nadarevic-Spahic-Subasic
Jahic
Misimovic-Stilic/Ibricic
Pjanic-------Salihovic
Dzeko
ps.radije Stilic nego Ibra,jer je Stila ljevak,a to otvara mogucnosti boljih dodavanja i okomitijih,takodje.
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 27 jan 2011, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Zec u prvoj protiv Fenera,koliko mogu da primetim igra nekog second strikera.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 22 gosta.