FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
67
25%

Ukupno glasova: 267

Kamuflazn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kamuflazn » 01 nov 2021, 11:54

NajvecaRadosti je napisao/la:
31 okt 2021, 21:08
Kamuflazn je napisao/la:
31 okt 2021, 20:47
Ovaj sto se spominje za sd nece biti. Tu je kao savjetnik mirvicu.
Nadam se da se zezas.Ako je istina onda steta...
Ne zezam. pomoci ce mirvicu da izabere sd-a.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 01 nov 2021, 11:56

Prvo objavili vijest, pa je onda izbrisali.Ali meni je najluđe ovo "legenda Sarajeva", Mirza Varešanović nije ni 20 utakmica za nas odigrao, a kao trener, generaciju koju je gol djelio od grupne faze EL, nije uspio ni u Evropu izvesti u sezoni 2009/10.Ja ko sve danas radi ko novinar, čovjek ne može da vjeruje :facepalm:

slika
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 01 nov 2021, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 01 nov 2021, 12:00

robertkosar je napisao/la:
01 nov 2021, 11:48
Ovog bi ja strucnjaka odveo da radi u vodovodu i kanalizaciji da fekalije cisti a ne da bude trener jednog velikog kluba kao sto je FK Sarajevo. Ko nam samo nadje ovakve dzubrovnike i dovede na kosevo. Taj je zasluzio KPD Zenica i to medju one **** :oops: :oops:
iz tvojih komentara ne bi me cudilo da si ti onaj mrmot sa istoka koji je vrijedjao Amoaha, vidi se da ti bas dobro ide to
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 nov 2021, 12:01

ElCartel11 je napisao/la:
01 nov 2021, 11:22
fera je napisao/la:
01 nov 2021, 11:16
01 nov 2021, 09:54
Koje seljacine su to juce vrijedjale Amoaha?
Da sam na mjestu kluba postavio bi 1000 redara po stadionu i za takve stvari a i za psovanje našim igracima od djece do mrtvih i jos gorih psovki odmah udariti zabranu.

Pa tito te yebo, imaš osjecaj ko da si u zoo zbog par isfrustiranih budala koji kontaju, da su sa takvim ponasanjem face.
Al dobar si bio na UFC-u odakle ti mjesto pored samog oktagona ?
I nek si onog malog nogom nabio :-)
Ko fol svi nesto protiv rasizma a Morto vas samo tefteri pa ce te vidjeti jedan po jedan...
Čuj odakle? Pa zna se ko je glavni baja u ufc :kafa:

P.s. Poserem se Sablicu u usta i dobro mu naguram nakon ovakvih bahatih izjava. Sigurno nisi imao sta jesti papak jedan, bio si mi jadnicak gladan.
Mamu ti ebem Ljubic te napada i pritiska na Kosevu za izjednacenje, on se pravi bahat nesto. Poklopi se usima radije od sramote.
Ma inati se jer nece da dozvoli da ga tjera grupa igraca i koja sve dogovoreno na treninzima apsolutno ne postuje.
Mada se kosi sa cistom logikom rasudjivanja,on to jednostavno ne moze da prihvati, a tu je i obestecenje.
U konačnici,klub najvise trpi i mislim da bi Uprava morala nesto poduzeti jer mi vec ispastamo i ispastacemo jos vise.
Necu da ulazim u Sablicevu strucnost,ali ne smijemo amnestirati ni pojedine fudbalere koji izgleda uopste ne razmisljaju o situaciji i statusu kluba.
Mislim da nas u Bijeljini ceka poraz i svi znaju da ce ta tekma odluciti Goranovu sudbinu,ali je zalosno da nam svlačionica kreira klupsku politiku.
Treba reagovati,kako prema Sablicu tako i prema pojedincima koji su odavno zreli za transfer listu

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 nov 2021, 12:02

vedinjo98 je napisao/la:
01 nov 2021, 11:48
Feđa je po mom mišljenju limitiran trener, ali eto.
Istina itekako limitiran trener. Lani su na hajp odigrali sve utakmice, takodje i Evropu.
Ove sezone kad toga nema bore se za opstanak.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 nov 2021, 12:06

Vanja8 je napisao/la:
01 nov 2021, 12:01
fera je napisao/la:

Ko fol svi nesto protiv rasizma a Morto vas samo tefteri pa ce te vidjeti jedan po jedan...

P.s. Poserem se Sablicu u usta i dobro mu naguram nakon ovakvih bahatih izjava. Sigurno nisi imao sta jesti papak jedan, bio si mi jadnicak gladan.
Mamu ti ebem Ljubic te napada i pritiska na Kosevu za izjednacenje, on se pravi bahat nesto. Poklopi se usima radije od sramote.
Ma inati se jer nece da dozvoli da ga tjera grupa igraca i koja sve dogovoreno na treninzima apsolutno ne postuje.
Mada se kosi sa cistom logikom rasudjivanja,on to jednostavno ne moze da prihvati, a tu je i obestecenje.
U konačnici,klub najvise trpi i mislim da bi Uprava morala nesto poduzeti jer mi vec ispastamo i ispastacemo jos vise.
Necu da ulazim u Sablicevu strucnost,ali ne smijemo amnestirati ni pojedine fudbalere koji izgleda uopste ne razmisljaju o situaciji i statusu kluba.
Mislim da nas u Bijeljini ceka poraz i svi znaju da ce ta tekma odluciti Goranovu sudbinu,ali je zalosno da nam svlačionica kreira klupsku politiku.
Treba reagovati,kako prema Sablicu tako i prema pojedincima koji su odavno zreli za transfer listu
Nek Sablic i ostali puse qrac Fanimu i slični, da eto odigraju 1 utakmicu normalno, a nek zapostavljaju djecu tipa Ramic i Trako koje zaboli ko je trener, momci hoce da se razvijaju i ispale odavde.

Ramic bio uhvatio neki kontinuitet i Sablic ga samo klupira odjednom. Ne mozes mi reci, da je Palic kvalitetniji od Ramica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 nov 2021, 12:14

01 nov 2021, 12:06
Vanja8 je napisao/la:

Nek Sablic i ostali puse qrac Fanimu i slični, da eto odigraju 1 utakmicu normalno, a nek zapostavljaju djecu tipa Ramic i Trako koje zaboli ko je trener, momci hoce da se razvijaju i ispale odavde.

Ramic bio uhvatio neki kontinuitet i Sablic ga samo klupira odjednom. Ne mozes mi reci, da je Palic kvalitetniji od Ramica.
To i ne tvrdim niti cu kad tvrditi.
Rekao sam da ne ulazim u njegovu strucnost i da Uprava mora zauzeti stav kako prema njemu tako i prema "setacima".
Po meni, ako vec ima problem sa pojedinim klanovima,izadji buraz sa akademcima, a ove na tribine.
Ne ide,e onda cu iz moralnog aspekta podnijeti ostavku.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 nov 2021, 12:21

Zukanovic je napisao/la:
30 okt 2021, 16:12
Ovaj Goran hoce da dobije otkaz. sigurno ima neki bonus ako dobije nogu.

"No, jutros je Dnevni avaz objavio da je najveća prepreka za Sablićevu smjenu navodna previsoka odšteta koja iznosi oko 200.000 KM, te da mu zbog toga klub još uvijek nije uručio otkaz.

Ipak, iz izvora bliskih klubu saznajemo da u ugovoru sa Sablićem stoji naknada o ranijem raskidu ugovora manja od 200.000 KM, ali nam nisu htjeli otkriti koja cifra je u pitanju i koliko je udaljena od objavljenog iznosa, te i dalje nije do kraja jasno da li je otkupna klauzula to što spriječava čelnike klub da prekinu saradnju."

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 01 nov 2021, 12:27

Dizdarević, Kurdić, Lazić, Trako, Pidro, Ramić, Đokanović, Šabanović, Bodul, Ahmetović, Bagarić
Evo ne trazim vise, da ne gura Palića, da mu igra Trako umjesto Dupovca, i da ne ekspermentiše sa Bodulom na spicu, i sa Bagaricem na krilu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 01 nov 2021, 12:34

Kanurić,Kurdić,Oremuš,Imamović,Palić,Velkoski,Hebibović - nemaju šta tražiti u našem klubu više.Ahmetovića zbog prijašnjih zasluga ostaviti kao eventualna zamjena za 20 min, dati šansu Ševelju malo više da se vidi kakav je momak.Probati ustaliti 11 igrača koji će zajedno igrati svaku utakmicu , a ne svaku 10.
Dizdarević-Šaban-Lazic-Dupovac-Pidro-Đokanović(Ramić)-Kapić-Bodul-Fanimo -Kobiljar-Bagarić , da je svaku utakmicu zadnjih 4 5 igrao , nešta bi i uigrao i imali bi više bodova 100% garantujem.Ovako Kapića smo vjerovatno izgubili do kraja ove polusezone ,Fanimo nezadovoljan , Bodul,Bagarić i Đokanović van svake forme.Realnost je do 1.1. da ćemo biti na diobi 5-8 mjesto sa ovakvim partijama.Da smo samo kući uzeli Rudara,Širokog i Leotara , to bi bilo iole korektno.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 01 nov 2021, 12:43

Ja sto je se netko nameracio da bude trener, pa se placaju naruceni tekstovi sa ciframa i obestecenjima. Nikoga ja ne bih uzeo za trenera sa prostora Balkana, a posebno ne iz BiH.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 01 nov 2021, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 nov 2021, 12:45

Mirza Varešanović, legenda Sarajeva! :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 nov 2021, 12:52

Vanja8 je napisao/la:
fera je napisao/la:

To je to brate manje vise si sve rekao. Dodao bi samo da su rijetki "vojnici kluba" pristali otici bez odstete pa je malo nerealno ocekivati da jedan Sablic tek tako ode.
Iz njegovih izjava je ocigledno da je razocaran odnosom pojedinih igraca a kod nas je vec postala tradicija da igraci tjeraju trenere i ne snose nikakve posljedice za to. Da li je Goran trener kojeg treba istrpiti ? Nisam bas siguran ali dok se ne rijesi pitanje igraca i njihovog zalaganja nikad ni jedan trener nece dobiti priliku da odradi ono sto je zacrtao. Njima treba biti jasno da ne igraju za Sablica nego za platu, klub i navijace... Najmanje ce oni trenera zeznuti on ce dobiti odstetu eventualno naci novi posao a klub je taj koji je na gubitku kako finansijski tako i rezultatski.
Kod nas ljudi nakon par dobrih rezultata halale sve igracima koji namjerno nisu htjeli da igraju i daju svoj maksimum za klub. Po meni je to dosta veci problem nego smjena trenera na upravi je da to rijese kako znaju ako zele sebi i klubu neki dugorocni uspijeh.
Par puta sam se nasalio u vezi novog trenera ali evo ako pogledamo zadnjih godinu dana samo bio je tu Vinko, Uscuplic, Oruc? pa Sablic i sve je manje vise isto igra bez glave i repa tako da samo promjena trenera sigurno nece donijeti ono sto mi ocekujemo. Evo Dudic da dođe on ce ih vjerovatno motivisati neko vrijeme i onda kad nestane te pocetne motivacije mi se opet vracamo na ovo nase staro...
You are someone else I am still right here

Under
Kontakt:

Post Postao/la Under » 01 nov 2021, 12:53

Protiv Radnika u subotu od 17h, prijenos na MojaTV :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 nov 2021, 12:55

joker90 je napisao/la:
01 nov 2021, 12:45
Mirza Varešanović, legenda Sarajeva! :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Lijepi naš Krste :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 01 nov 2021, 13:17

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
01 nov 2021, 11:39
Imamo 4 utakmice do polusezone.
Protiv Radnika, Slobode, Širokog i Veleža.
Sabliću postaviti ultimatum, iz 4 utakmice najmanje 9 bodova.
Hahahahaahah 5 bodova nam je premija... Remi sa Slobodom i Velezom, pobjeda protiv Radnika, poraz od Listice. Mozda nas i Velez uzme na hajp i pozitivni sok sa novim trenerom.

Ne bi bio problem istrpit Gorana da smo i u jednoj utakmici pokazali nesta, neku igru, da vidimo da zna a nije do njega. Ovako, od Milsamija do Rudara isto. Ni najmanjeg pomaka. Vinkova ekipa bila nespremna do 4. ili 5. kola, do tad se upucali i poceli gazit. Kodru je npr trebalo istrpit jer je u zimskom dijelu sezone pokazao da zna, pa ga bojkot igraca ukopao. Eto ovog bojkotuju od prve tekme, daj ba.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 nov 2021, 13:19

Mozel se avaz tuzit radi lazni navoda €100 k

Ako globalno gledamo na sirotinjski (skoro dzabno vodjenje kluba ) Fedja je dobra opcija

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 nov 2021, 13:27

napoleon72 je napisao/la:
01 nov 2021, 13:17
Hahahahaahah 5 bodova nam je premija... Remi sa Slobodom i Velezom, pobjeda protiv Radnika, poraz od Listice. Mozda nas i Velez uzme na hajp i pozitivni sok sa novim trenerom.

Ne bi bio problem istrpit Gorana da smo i u jednoj utakmici pokazali nesta, neku igru, da vidimo da zna a nije do njega. Ovako, od Milsamija do Rudara isto. Ni najmanjeg pomaka. Vinkova ekipa bila nespremna do 4. ili 5. kola, do tad se upucali i poceli gazit. Kodru je npr trebalo istrpit jer je u zimskom dijelu sezone pokazao da zna, pa ga bojkot igraca ukopao. Eto ovog bojkotuju od prve tekme, daj ba.
Ima toga defitivno ja da vidim neki napredak bio bi 100% uz Sablica al realno dugo nas muci ta bezvoljnost tesko ce se to rijesiti samo smjenom trenera bez nekih vecih rezova. Ima tu na desetine faktora neki su krivica trenera neki uprave a ima dosta i do igraca a najljepse bi bilo da se to sve moze jednim potezom rijesiti ali tesko...
You are someone else I am still right here

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 01 nov 2021, 13:28

Sarajevo-Leotar 0:1
Sarajevo-Posušje 1:0
Sarajevo-Ljubić Prnjavor 1:0
Sarajevo-Rudar Prijedor 1:1

Ne znam kako poslije ovih rezultata protiv daleko najslabijih protivnika (na papiru) možeš očekivati 9 boodova iz te četiri utakmice.
Igračima zaprijetiti udarom po džepu za svaki kiks, pa bujrum. Ne igra Goran.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 01 nov 2021, 13:45

Da neko organizuje skupljanje para, da se ublehi isplati 197.07 KM za odlazak sa klupe. prvi bi dao 30 % svoje plate.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 38 gostiju.