FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
meni je žao sto je otišao bomel al sta je tu je ipak treba biti realan njemu je 33 godine i nije viš fudbaler od 22 godine da bi igrao na takoj poziciji bioje pravi kapetan i ono sto mi se najviše sviđalo je njegova borbenost u svakom smilu puno sreće vam bomelu u milanu a raja recite jesmo li st zaradili ili ga pustili i ovo za vargasa oćel biti sta toliko včeras u kupu protiv ahena razmontirt ćemo ih ubjeđen sam.
hahahhaah sto jest jest bolji je od Ambrosinija, ni Van bommel nije nesto ali sto je Ambrosini los malo je recipatinho7 je napisao/la:JESTE,RJESILI STE SE VAN BOMMELA,MILAN JE KUPIO TO SMECE OD IGRACAzlatandr je napisao/la:Izvinite nisam pratio temu odavno, pa jesmo li se to rijesili Bomela i Brafonje, ko je jos od igraca na listi za "odstrijel", hoce li i Ottl letiti iz ekipe? poz svima!AL BOLJI JE NEG AMBROSINI LOL

Razumijes ti mene burazere moj 

Veceras je prenos kup utakmice na ARD Aachen-Bayern.. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
NA OVOJ STRANICI VAM SVE IMA,NAĐITE KANAL NA KOJEM CE TE PRATITI BAYERN
EMU DOSTUPNE UTAKMICE
http://www.sat-kljucevi.com/emu-dostupne-utakmice
EMU DOSTUPNE UTAKMICE
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
- pasha_the_one
- Kontakt:
mozete vidjeti koje utakmice se mogu pratiti na kojim kanalima na linku ispod 
http://liveonsat.com/LJ_foot_e_germany.php
ovo je samo za Njemacku, medjutim mozete odabrati takmicenje preko menija.

http://liveonsat.com/LJ_foot_e_germany.php
ovo je samo za Njemacku, medjutim mozete odabrati takmicenje preko menija.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
- bayern4ever
- Kontakt:
Ima li sta za Vargasa novo, jako bi lijepo bilo kada bi se ovaj transfer ostvario 

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- bayern4ever
- Kontakt:
Evo sad na ovom sportsport.ba kazu da smo zainteresovani za ovog Sissokoa iz Toulousea ,neznam nikad cuo za njega.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
fakat sam redovan na ovoj stranici i dobro dodje kod trazenja kanala za gledanje tekmi,,patinho7 je napisao/la:NA OVOJ STRANICI VAM SVE IMA,NAĐITE KANAL NA KOJEM CE TE PRATITI BAYERN
EMU DOSTUPNE UTAKMICE
VOLIM BAYERN
Nije los igrac al nije ni nesto spektakularno, igra defanzivnog veznog, vise bi volio da nekog beka i stopera dovedemo. jer na def. veznom smo dobro pokriveni.bayern4ever je napisao/la:Evo sad na ovom sportsport.ba kazu da smo zainteresovani za ovog Sissokoa iz Toulousea ,neznam nikad cuo za njega.
Volim te Zeljo!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sissoko se spominjao i na ljeto kao moguce pojacanje, ali na kraju nije nista bilo od toga. Iskreno, tesko da ce se i sada realizovati, jer na poziciji zadnjeg veznog imamo 4 igraca.
Njegov angazman bi bio samo gomilanje igraca na jednoj poziciji, ali ko ce znati, mozda se zeli povecati kadar, bez obzira sto imamo dovoljno veznjaka.
Njegov angazman bi bio samo gomilanje igraca na jednoj poziciji, ali ko ce znati, mozda se zeli povecati kadar, bez obzira sto imamo dovoljno veznjaka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nisam sigura koju poziciju igra Vargas je li vise orijentiran ka napred ili defanzivi,,kada bi dosao da li bi mogao da pokrije tu lijevu stranu iza riberiya
VOLIM BAYERN
- bayern4ever
- Kontakt:
Vise je orijentiran naprijed , ali dobar je i u defanzivi , korpulentan.isakovich je napisao/la:nisam sigura koju poziciju igra Vargas je li vise orijentiran ka napred ili defanzivi,,kada bi dosao da li bi mogao da pokrije tu lijevu stranu iza riberiya
- anton 1983
- Kontakt:
Ovo sa vargasom se čini sve ozbiljnije:
Medien: Konkretes Angebot für Vargas
Mi navodno nudimo 13 milja. Tu se spominje i Contento, ali ne kužim koja bi bila njegova uloga u ovom poslu.
http://www.juanmanuelvargas.net/
To je njegova stranica i tu piše nekaj o prelasku u Bayern...
Neam pojma dal da vjerujem išta od toga.
Medien: Konkretes Angebot für Vargas
Mi navodno nudimo 13 milja. Tu se spominje i Contento, ali ne kužim koja bi bila njegova uloga u ovom poslu.
http://www.juanmanuelvargas.net/
To je njegova stranica i tu piše nekaj o prelasku u Bayern...
Neam pojma dal da vjerujem išta od toga.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Ljudi, gledajući malo duele Aachena i Bayerna, skontao sam sljedeće: oni vode u međusobnim duelima 3:1 u novom mileniju
Zadnja ekipa, koja nije bila iz 1. bundeslige, a koja nas je eliminisala iz kupa je bila upravo Aachen.
Što se tiče kupa, evo prijašnjih rezultata
20/12/06, 20:30 Alemannia Aachen - Bayern München 4 : 2 3. krug
04/02/04, 20:30 Alemannia Aachen - Bayern München 2 : 1 frtalj finala
Što se tiče, BL-a, evo rezultata
17/02/07, 15:30 Alemannia Aachen - Bayern München 1 : 0
23/09/06, 15:30 Bayern München - Alemannia Aachen 2 : 1
Imaju još 4 utakmice iz sezona 68/69 i 69/70, i tada smo ostvarili 3 pobjede i 3, ali to je bilo tako davno...
Nikad ih nismo pobijedili u kupu, večeras je naša treća sreća

Zadnja ekipa, koja nije bila iz 1. bundeslige, a koja nas je eliminisala iz kupa je bila upravo Aachen.
Što se tiče kupa, evo prijašnjih rezultata
20/12/06, 20:30 Alemannia Aachen - Bayern München 4 : 2 3. krug
04/02/04, 20:30 Alemannia Aachen - Bayern München 2 : 1 frtalj finala
Što se tiče, BL-a, evo rezultata
17/02/07, 15:30 Alemannia Aachen - Bayern München 1 : 0
23/09/06, 15:30 Bayern München - Alemannia Aachen 2 : 1
Imaju još 4 utakmice iz sezona 68/69 i 69/70, i tada smo ostvarili 3 pobjede i 3, ali to je bilo tako davno...
Nikad ih nismo pobijedili u kupu, večeras je naša treća sreća

Sent from my Philips Smart TV.
- schweinsteiger
- Kontakt:
On valjda igra lijevo krilo,pa ce mozda van Gaal uradit sledece :anton 1983 je napisao/la: ...ali ne kužim koja bi bila njegova uloga u ovom poslu.
.
Schweini zadnji vezni (kao sto on i zeli),Ribery na mjesto gdje sad Schweini igra (kao sto Ribery zeli) i Vargas gdje je sad Ribery.
Ovo bi bilo dobro.
BASTI ZA KAPITENA!
...i ne znam za vas,ali bilo mi je tesko gledati vBommela u dresu Milana maloprije

#miasanmia
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
http://www.7rm.es/flashjw/player.swf?st ... start=trueisakovich je napisao/la:dajte live stream
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ja samo ne znam kako ce izgledat formacija kad budu i Robben i Ribery 100%-tno spremnigeronimo je napisao/la:da nam je vise Müllera.....

Mullera izbacit iz prvog tima,nema sanse

On da je malo brzi,bio bi bolji i od Robbena

I sto volim kad nam se neko ovako preda kad prime gol,kao da vise nemamo desnog beka,Lahm stalno na poziciji krila

#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ponovo sarolik sastav.
Ali, bez obzira na to, ovo ne izgleda nimalo lose.
Muller me sve vise odusevljava sa svojom lakocom baratanja loptom.
Jos da je tu Robben, ko zna sta bi bilo.
**** opet pogadja, po ko zna koji put, ali sve mi nesto mirise da ce se ispromasivati u subotu, ali eto ostavljam mu priliku da me demantuje.

Muller me sve vise odusevljava sa svojom lakocom baratanja loptom.
Jos da je tu Robben, ko zna sta bi bilo.
**** opet pogadja, po ko zna koji put, ali sve mi nesto mirise da ce se ispromasivati u subotu, ali eto ostavljam mu priliku da me demantuje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.