FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma frustrirajuce je gledati kako mrljavo igramo i raja pocne psovati sve redom. To je mali procenat ljudi, ali ima ih. Ja ih shvatam ali ne podrzavam. Mozemo se mi medjusobno raspravljati ali za ove pare koje imaju nasi igraci i treneri ovo sto gledamo je tanko. Strepimo od svakog sela koje ima klub i koje dodje na Kosevo.
Ja sam probao jednom gledati utakmicu sa istoka i vidio sta je to. Na poluvremenu presao na sjever. Ne osudjujem nikoga ali meni je podnosljivije i ljepse navijati i gledati tekmu nego grickati kospe, sjediti, pametovati kao da sam Murinjo i smisljati uz to sto socnije psovke
Ja sam probao jednom gledati utakmicu sa istoka i vidio sta je to. Na poluvremenu presao na sjever. Ne osudjujem nikoga ali meni je podnosljivije i ljepse navijati i gledati tekmu nego grickati kospe, sjediti, pametovati kao da sam Murinjo i smisljati uz to sto socnije psovke
Ma mozes ga molit do sudnjeg dana, covjeku se otvara karijera u najboljoj zemlji svijeta, i sad ce se vratiti da vodi Sarajevo... plus igrao u zelji, ama bas nikakve sanse nema, treba malo spustiti ocekivanja da ne bude opet razocarenja na zimu...Ahmoveliki je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:26Zato i kazem da bih ga molio, glupa ti konstatacija realno...spezial je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:23E jedva ceka lik koji je hit druge bundeslige koja je jaca od nase lige 10 puta da dodje u sarajevo da mu s istoka psuju mater...Ahmoveliki je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:22Ako M. Selimbegovic ne udje u Bundesligu sa Regensburgom njega bih molio da dodje na ljeto, a do tad ostavit ovu ublehu da prodju te famozne pripreme i dat mu ultimatum 5 utakmica da vidimo sta ce se promjeniti, ne promjeni li se na bolje nabit ga na nogu, a Dzenana postaviti do ljeta!
Ne udje li ove godine nece nikad ni uci, a ja mislim da mu el presidente moze ponuditi uslove koje ima i tamo
-
- Kontakt:
Hajd navedi samo jedno jedino dostupno domace rješenje, koje je bolje od Dambrauskasa.
- 19BordoBijeli46
Nema potrebe da diskutujem sa tobom oko ovoga. Vec Sam napisao.Kockoglavi je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:25E ti ces mi reci idem li na utakmice. Cim kontra neko pise ne ide na utakmice. Vozdra drug19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:57Napisao Sam vec,Ukoliko mozes bolje odraditi koreografiju I sve od momaka sa sjevera,bujrum. Doduse, ti vjerovatno ni ne ides na utakmice.Kockoglavi je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:30Sjever je odavno qurac, najavljivati nesto sto ces unicima prepricavati i kojekakav spektakl a i sam zmas da od toga nema nista. I onda im se svi smiju podjebavaju brojnost itd.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
-
- Kontakt:
Kakva legendo ocekivanja, rekao sam svoju zelju i sta mislim da bi nama trebalo, a ne vrtit se sa ovim ublehama iz godine u godinu u krug!spezial je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:31Ma mozes ga molit do sudnjeg dana, covjeku se otvara karijera u najboljoj zemlji svijeta, i sad ce se vratiti da vodi Sarajevo... plus igrao u zelji, ama bas nikakve sanse nema, treba malo spustiti ocekivanja da ne bude opet razocarenja na zimu...Ahmoveliki je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:26Zato i kazem da bih ga molio, glupa ti konstatacija realno...
Ne udje li ove godine nece nikad ni uci, a ja mislim da mu el presidente moze ponuditi uslove koje ima i tamo
Rekao sam M.Selimbegovic, a ne Naigelsman
Nema u ligi zato sto predavanja i edukacije drze veće neznalice nego one koje uče. Umjesto da ako vec imaju para za licencu ganjaju da idu vani stazirati i polagati a ne ovdje...
Zamisli dodje vlado Jagodić da te uči...
Zamisli dodje vlado Jagodić da te uči...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ako nogiraju Gorana, samo Vule Trivunović dolazi u obzir
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 31 okt 2021, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Cisto sumnjam drug. Kod nas se raja ibreti, otkud Kapicu 240 hiljada za sat, a samo bio clan bundesligasa, ne znam da li je zaigrao, znaci bitan kao nama Buljubasic u rosteru. Od ostalih ekipa, bio u Sheriffu kao posudjen igrac Paderborna (oni ga placali), bio u Grasshoppersu, takodje kao nebitan igrac i neka povremena opcija s klupe, i et u Gorici sto je puno bolja i jaca liga od nas, ali ne toliko mocna da ga lansira u milionere. Znaci 80% onog sto je zaradio vuce iz ugovora sa Paderbornom. Zamisli koliko bismo mi morali dat tom treneru, jos uz nas debilni zakon o porezu na plate od 70% (vjerujem da vazi i za trenere). Ako gore ima, lupam, 50 hiljada KM mjesecno, da bi mu kod nas dao te pare moras mjesecno izdvojit 85 milja maraka.Ahmoveliki je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:26Zato i kazem da bih ga molio, glupa ti konstatacija realno...spezial je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:23E jedva ceka lik koji je hit druge bundeslige koja je jaca od nase lige 10 puta da dodje u sarajevo da mu s istoka psuju mater...Ahmoveliki je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:22Ako M. Selimbegovic ne udje u Bundesligu sa Regensburgom njega bih molio da dodje na ljeto, a do tad ostavit ovu ublehu da prodju te famozne pripreme i dat mu ultimatum 5 utakmica da vidimo sta ce se promjeniti, ne promjeni li se na bolje nabit ga na nogu, a Dzenana postaviti do ljeta!
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Ma iskreno, dok nas je Hajro Oruc vodio dobro smo izgledali...fera je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:27Moze Zlatan to mi je najdrazi trener s nasih prostora i covjek kojeg izuzetno cijenim.
Dok su se drugi zalili na lose terene Nalic je jedini nasao recept samo je imao problema kad ih domaca ekipa iznenadi s dobrim terenom.
A ti litvanci nek se drze kosarke sta oni o nogometu znaju.
Imamo mi i kod nas aduta...

Evo covjek s mog avatara super hendlao ekipu dok je Goran bio odsutanHistoricar je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:32Hajd navedi samo jedno jedino dostupno domace rješenje, koje je bolje od Dambrauskasa.

You are someone else I am still right here
Džaba razglabate, neće Sablić niĐe.Historicar je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:27Još momak zakleti željovacspezial je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:23E jedva ceka lik koji je hit druge bundeslige koja je jaca od nase lige 10 puta da dodje u sarajevo da mu s istoka psuju mater...Ahmoveliki je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:22Ako M. Selimbegovic ne udje u Bundesligu sa Regensburgom njega bih molio da dodje na ljeto, a do tad ostavit ovu ublehu da prodju te famozne pripreme i dat mu ultimatum 5 utakmica da vidimo sta ce se promjeniti, ne promjeni li se na bolje nabit ga na nogu, a Dzenana postaviti do ljeta!![]()
-
- Kontakt:
Zato sto ljudi ne znaju kolike su plate u cvajti, a ne u Bundesligi...napoleon72 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:38Cisto sumnjam drug. Kod nas se raja ibreti, otkud Kapicu 240 hiljada za sat, a samo bio clan bundesligasa, ne znam da li je zaigrao, znaci bitan kao nama Buljubasic u rosteru. Od ostalih ekipa, bio u Sheriffu kao posudjen igrac Paderborna (oni ga placali), bio u Grasshoppersu, takodje kao nebitan igrac i neka povremena opcija s klupe, i et u Gorici sto je puno bolja i jaca liga od nas, ali ne toliko mocna da ga lansira u milionere. Znaci 80% onog sto je zaradio vuce iz ugovora sa Paderbornom. Zamisli koliko bismo mi morali dat tom treneru, jos uz nas debilni zakon o porezu na plate od 70% (vjerujem da vazi i za trenere). Ako gore ima, lupam, 50 hiljada KM mjesecno, da bi mu kod nas dao te pare moras mjesecno izdvojit 85 milja maraka.Ahmoveliki je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:26Zato i kazem da bih ga molio, glupa ti konstatacija realno...
To je sve tacno sto si napisao i nema tu daljnje rasprave...ili cemo takvom dati 20/25 hiljada eura ili cemo se vjecno vrtiti u krug
Plate u trecoj Njem su minimum 5/6 hiljada eura i to za crnce dok se ne pokazu

- robertkosar
- Kontakt:
Mislis Abdulah avdo OrucVanja8 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:38Ma iskreno, dok nas je Hajro Oruc vodio dobro smo izgledali...fera je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:27Moze Zlatan to mi je najdrazi trener s nasih prostora i covjek kojeg izuzetno cijenim.
Dok su se drugi zalili na lose terene Nalic je jedini nasao recept samo je imao problema kad ih domaca ekipa iznenadi s dobrim terenom.
A ti litvanci nek se drze kosarke sta oni o nogometu znaju.
Imamo mi i kod nas aduta...![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ako bude Nalic trener ja sam pomocnik.
Jiri Plišek 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Kockoglavi
- Kontakt:
Vidis da sam ranije napisao vozdra a ti se kacis opet. Popusti19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:33Nema potrebe da diskutujem sa tobom oko ovoga. Vec Sam napisao.Kockoglavi je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:25E ti ces mi reci idem li na utakmice. Cim kontra neko pise ne ide na utakmice. Vozdra drug19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:57
Napisao Sam vec,Ukoliko mozes bolje odraditi koreografiju I sve od momaka sa sjevera,bujrum. Doduse, ti vjerovatno ni ne ides na utakmice.
- f0rest1946
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Svakako, ali treba i priznat da smo mi specificno podneblje. Sav kriminal, korupcija, neprofesionalizam.. koji se javlja u fudbalu u svijetu, kod nas pomnozi sa 1000. Nekad imam dojam da ovdje nijedan skolovan evropski trener ne bi uradio nista. Evo npr, jedini treneri koji su bili ovdje, a da su nesta uradili negdje u Evropi su Sablic, Vukas, Jesic, Kodro i Baka. Od svih njih, samo Baka se mogao uklopit u ovaj mentalitet i poganluk, i ovdje izdominirat. Kodro pokusavao gospodski i moderno, tjerao igrace na treninge poslije utakmica, pa se urotili i sutnuli ga kao kera. Dva najtrofejnija trenera lige mogu vodit samo po nasim mocvarama, et Osimu babo uspio namjestit posao u Kataru, u ekipi za koju ni domicilno stanovnistvo ne zna da postoji. Neki jak evropski trener bi se ovdje morao nosit sa klanovima, nesportskim zivotom ekipe, neprofesionalizmom, problemom u motivaciji u manjim tekmama ("mi smo Utrehta/Atromitosa/Ferencvaros/AEK izbacili, sta hoce ovi iz Radnika, treba da se naprce da im pristavimo ovako zagrijani"), ofirnim sudijskim mesetarenjem itd itd. Ne znam, navijam za stranca svim silama, al prije svega dobrog motivatora i nekog sa celicnom sakom, da ih natjera da krv propisaju. Neki takticki genije bi se izgubio skroz.Ahmoveliki je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:44Zato sto ljudi ne znaju kolike su plate u cvajti, a ne u Bundesligi...
To je sve tacno sto si napisao i nema tu daljnje rasprave...ili cemo takvom dati 20/25 hiljada eura ili cemo se vjecno vrtiti u krug
Plate u trecoj Njem su minimum 5/6 hiljada eura i to za crnce dok se ne pokazu![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946