FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma kakav Dudić, u najboljem slučaju bara-bara sa Sablićem, Vinkom i Husrefom.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sjever je odavno qurac, najavljivati nesto sto ces unicima prepricavati i kojekakav spektakl a i sam zmas da od toga nema nista. I onda im se svi smiju podjebavaju brojnost itd.
- napoleon72
- Kontakt:
Nemoj buraz razdvajat. Na sve tri tribine su ljudi koji vole Sarajevo i dolaze prije svega iz ljubavi prema klubu. Volim ja fudbal, gledat cu na TVu i ukrajinsku ligu, al necu otic nikad na tekmu Zelje, Slobode, Borca... Na Kosevo dolazim svaku. Sve nas ista ljubav spaja, al nismo svi isti. Imas ljudi koji jedva skuckaju tih 8 KM za istok pa im utakmice nasih velemajstora vrijedjaju inteligenciju. Neki kod kuce ne smiju zeni pisnut pa se ispusu na stadionu. Neko.dodje da skace i navija, mozda ispusi silju, malo se zayebaje i to je to. Al svi dolazimo. Ja sam na sjever isao dok sam imao ledja da skacem 90 min, danas idem uglavnom na istok, a u zadnje vrijeme sve vise na zapad, upravo radi tih stvari koje se cuju sa istoka a koje ne volim. Al necu nista reci tim ljudima jer su dosli po sugavom vremenu da gledaju nase Sarajevo, i svaka im cast. Kao i onim na sjeveru, kao i onim na zapadu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Kakav Dambrauskas,jest tacno ce on doci u ovu ligu...
Pa eto mogao bi i Nalic,on je "polustranac"

Zadnje dvije premijerligaške utakmice najviše ljudi je došlo na sjever. Umjesto što pljuješ dođi i poguraj taj broj. Mada, uvijek je lakše bilo pljuvati na internetu nego djelovati i konkretno pomoći. Sjever se lagano diže i uspavana raja se vraća na tribinu, a ti nastavi po svom. Trenutno je najzdravija tribina na stadionu po Fudbalski klub Sarajevo. U zadnje vrijeme se klub daleko više bruka snimcima sa istoka, em poluprazan em ono malo jada što dođe ne zna za pružanje podrške ako ne vodimo bar tri razlike, nego samo **** majke i mrtvih, gađanje sokovima, kišobranima, a evo sada imamo i rasiste, iako i mi u klubu imamo crnca. Strašni mozgovi, za izučavanje.Kockoglavi je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:30Sjever je odavno qurac, najavljivati nesto sto ces unicima prepricavati i kojekakav spektakl a i sam zmas da od toga nema nista. I onda im se svi smiju podjebavaju brojnost itd.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Sarajevo ljubavi moja.
Sarajevo ljubavi moja.
- Objektivac1946
- Kontakt:
+119BordoBijeli46 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:39Nemate vi pojma koliko vremena i truda treba da se napravi koreografija,koliko novca da se naprave sesiri,da se kupe baklje,da se naprave kartoni...
Ukoliko vi mozete uraditi sve gore navedeno na bolji nacin,izvolite,I nemojte srati vise. Ti momci sa sjevera ce uvijek bit uz klub,I da se u kantonalnu ispadne,dok vi vjerovatno ni ne idete na utakmice.
Eto ukazala mi se ta prilika skupiti 15 maraka i otići na sjever jučer. Momci kao i svaku tekmu su sve od sebe dali da se atmosfera digne na nivo i ja iskreno mislim da su uspjeli u tome. Gledam zadnjih par tekmi što sam išao, sve je skoro ista raja i broj raste lagano. Promocija za utakmicu jeste bila malo prepucavanje, ali opet su ispunili tribinu toliko da je momcima šešira nestalo bilo. Ovi što pljuju po Hordama i sjeveru trebaju doći vlastitim očima vidjeti kako je u kopu, koliko se ljudi trude da atmosfera bude vrhunska. Ljudima iz UNFKS ništa osim iskrene podrške, a što se tiče ovih sa istoka to nije nikakva novina. Poznato je da je istočna tribina puna takvih ljudi. Čovjek bi vlastito dijete ispljuvao i izvrijeđao, razumijem ljutnju i emocije kad ekipa na terenu zakaže, ali neki ljudi samo dođu da pljuju, eto 90 minuta 8 maraka mogu radit šta hoću, stadion je. Ti ljudi si najgori, prosječni "tastatura" navijači koji klub prate ili kad je velika utakmica neka ili samo kad se izblamiraju da imaju nešto ispljuvati.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- 19BordoBijeli46
Napisao Sam vec,Ukoliko mozes bolje odraditi koreografiju I sve od momaka sa sjevera,bujrum. Doduse, ti vjerovatno ni ne ides na utakmice.Kockoglavi je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:30Sjever je odavno qurac, najavljivati nesto sto ces unicima prepricavati i kojekakav spektakl a i sam zmas da od toga nema nista. I onda im se svi smiju podjebavaju brojnost itd.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Ma svakako

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Kao sto je neko napisao gore.Svi mi dolazimo zbog ljubavi prema Sarajevu.Ne treba vrijeđati raju sa nijedne tribine.I istok i sjever i zapad daju sve od sebe da klub ima sto bolje rezultate i da sto bolje funkcionise.
Pohvale za Horde jucer za sve.Koreo nije ispao bas najbolje ali ko god misli da je lagano sastaviti bilo kakvu koreografiju i da je to nesto jednostavno grdno se vara.Za to su potrebni sati i sati rada i truda,a osim toga i pare,nista ono nije jeftino sekunde.Horde sve svoje koreografije/bakljade/putovanja sami od sebe financiraju.
Ja idem na istok najcesce zadnji 5-6 godina.Na istoku isto odlicna raja.Kao i na sjeveru sve su to otp.ista lica koja dolaze,ima tu mladje raje ali vecinom ljudi 30+ godina.
Koliko ja vidim svi su slozni,nikada ne bude neki belaja.Svaki dobar potez se nagradi gromoglasnim aplauzem ali isto tako svaki los potez ide od-do
Da nije istoka sigurno ne bi imali nijednu sezonu ni priblizno bodova koliko smo imali na kraju
Neko jednom prilikom rekao:
"Da nema ove staze,da smo odma do terena mi bi 10 god za redom bili prvaci"
Pohvale za Horde jucer za sve.Koreo nije ispao bas najbolje ali ko god misli da je lagano sastaviti bilo kakvu koreografiju i da je to nesto jednostavno grdno se vara.Za to su potrebni sati i sati rada i truda,a osim toga i pare,nista ono nije jeftino sekunde.Horde sve svoje koreografije/bakljade/putovanja sami od sebe financiraju.
Ja idem na istok najcesce zadnji 5-6 godina.Na istoku isto odlicna raja.Kao i na sjeveru sve su to otp.ista lica koja dolaze,ima tu mladje raje ali vecinom ljudi 30+ godina.
Koliko ja vidim svi su slozni,nikada ne bude neki belaja.Svaki dobar potez se nagradi gromoglasnim aplauzem ali isto tako svaki los potez ide od-do

Da nije istoka sigurno ne bi imali nijednu sezonu ni priblizno bodova koliko smo imali na kraju
Neko jednom prilikom rekao:
"Da nema ove staze,da smo odma do terena mi bi 10 god za redom bili prvaci"

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 31 okt 2021, 19:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sta uzeti da se uspije izdrzati gledanje radnik-sarajevo. Ljudi moji kakva ce ovo utakmica biti, i najhrabriji ce odustati
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ako M. Selimbegovic ne udje u Bundesligu sa Regensburgom njega bih molio da dodje na ljeto, a do tad ostavit ovu ublehu da prodju te famozne pripreme i dat mu ultimatum 5 utakmica da vidimo sta ce se promjeniti, ne promjeni li se na bolje nabit ga na nogu, a Dzenana postaviti do ljeta!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ja guram na Zapadu, pobjegao sa istoka zbog bolesnika u njihovih psovki a sjever davno prekrizioMiljacka je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:45Zadnje dvije premijerligaške utakmice najviše ljudi je došlo na sjever. Umjesto što pljuješ dođi i poguraj taj broj. Mada, uvijek je lakše bilo pljuvati na internetu nego djelovati i konkretno pomoći. Sjever se lagano diže i uspavana raja se vraća na tribinu, a ti nastavi po svom. Trenutno je najzdravija tribina na stadionu po Fudbalski klub Sarajevo. U zadnje vrijeme se klub daleko više bruka snimcima sa istoka, em poluprazan em ono malo jada što dođe ne zna za pružanje podrške ako ne vodimo bar tri razlike, nego samo **** majke i mrtvih, gađanje sokovima, kišobranima, a evo sada imamo i rasiste, iako i mi u klubu imamo crnca. Strašni mozgovi, za izučavanje.Kockoglavi je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:30Sjever je odavno qurac, najavljivati nesto sto ces unicima prepricavati i kojekakav spektakl a i sam zmas da od toga nema nista. I onda im se svi smiju podjebavaju brojnost itd.
E jedva ceka lik koji je hit druge bundeslige koja je jaca od nase lige 10 puta da dodje u sarajevo da mu s istoka psuju mater...Ahmoveliki je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:22Ako M. Selimbegovic ne udje u Bundesligu sa Regensburgom njega bih molio da dodje na ljeto, a do tad ostavit ovu ublehu da prodju te famozne pripreme i dat mu ultimatum 5 utakmica da vidimo sta ce se promjeniti, ne promjeni li se na bolje nabit ga na nogu, a Dzenana postaviti do ljeta!
- Kockoglavi
- Kontakt:
E ti ces mi reci idem li na utakmice. Cim kontra neko pise ne ide na utakmice. Vozdra drug19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:57Napisao Sam vec,Ukoliko mozes bolje odraditi koreografiju I sve od momaka sa sjevera,bujrum. Doduse, ti vjerovatno ni ne ides na utakmice.Kockoglavi je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:30Sjever je odavno qurac, najavljivati nesto sto ces unicima prepricavati i kojekakav spektakl a i sam zmas da od toga nema nista. I onda im se svi smiju podjebavaju brojnost itd.
-
- Kontakt:
Zato i kazem da bih ga molio, glupa ti konstatacija realno...spezial je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:23E jedva ceka lik koji je hit druge bundeslige koja je jaca od nase lige 10 puta da dodje u sarajevo da mu s istoka psuju mater...Ahmoveliki je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:22Ako M. Selimbegovic ne udje u Bundesligu sa Regensburgom njega bih molio da dodje na ljeto, a do tad ostavit ovu ublehu da prodju te famozne pripreme i dat mu ultimatum 5 utakmica da vidimo sta ce se promjeniti, ne promjeni li se na bolje nabit ga na nogu, a Dzenana postaviti do ljeta!
Ne udje li ove godine nece nikad ni uci, a ja mislim da mu el presidente moze ponuditi uslove koje ima i tamo
-
- Kontakt:
Još momak zakleti željovacspezial je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:23E jedva ceka lik koji je hit druge bundeslige koja je jaca od nase lige 10 puta da dodje u sarajevo da mu s istoka psuju mater...Ahmoveliki je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:22Ako M. Selimbegovic ne udje u Bundesligu sa Regensburgom njega bih molio da dodje na ljeto, a do tad ostavit ovu ublehu da prodju te famozne pripreme i dat mu ultimatum 5 utakmica da vidimo sta ce se promjeniti, ne promjeni li se na bolje nabit ga na nogu, a Dzenana postaviti do ljeta!

Moze Zlatan to mi je najdrazi trener s nasih prostora i covjek kojeg izuzetno cijenim.
Dok su se drugi zalili na lose terene Nalic je jedini nasao recept samo je imao problema kad ih domaca ekipa iznenadi s dobrim terenom.
A ti litvanci nek se drze kosarke sta oni o nogometu znaju.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], fks74, MaroonWhite1946, napoleon72, Noke995 i 29 gostiju.