FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Po mom skromnom mišljenju, a i gledajući ovaj video Patrick Nyema Gerhardt bi mogao biti odlično pojačanje s obzirom na jačinu naše lige...Odličan je u skoku, ne boji se duela, puno trči i jak je na nogama, možda jedina mana je što mi se čini da slabo čita igru i puno se zaliječe...Čitajući prethodne postove izsvjestan je i dolazak Ješea u odbranu...Tako da, iskreno ja očekujem da ova sezona bude uspješnija od prošle... 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- AmanijakzO
- Kontakt:
Je li to danas igramo protiv karlovca 

Kazu odgodjeno.AmanijakzO je napisao/la:Je li to danas igramo protiv karlovca

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bianconeri1988 je napisao/la:Po mom skromnom mišljenju, a i gledajući ovaj video Patrick Nyema Gerhardt bi mogao biti odlično pojačanje s obzirom na jačinu naše lige...Odličan je u skoku, ne boji se duela, puno trči i jak je na nogama, možda jedina mana je što mi se čini da slabo čita igru i puno se zaliječe...Čitajući prethodne postove izsvjestan je i dolazak Ješea u odbranu...Tako da, iskreno ja očekujem da ova sezona bude uspješnija od prošle...
ako nista necemo petaka primit

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Stole ako se ne varam lani smo odigrali 15 pripremnih utakmica na ovim zimskim pripremama,ove godine je plan izgleda slican[/color].Sto se tice Jese-a ja bih bio presretan da potpise,odlican igrac sa iskustvom koje nam ipak treba,a nekako se ne spominje produzenje ugovora sa Mesicem ja koliko znam i njemu ugovor istice na ljeto!?
O tome i govorim. Nece biti losije pripreme u odnosu na proslogodisnje u istom terminu.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- AmanijakzO
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Kazu odgodjeno.AmanijakzO je napisao/la:Je li to danas igramo protiv karlovca

- AmanijakzO
- Kontakt:
Fudbaleri Željezničara nemaju vremena za predah. U utorak su odigrali prvu test utakmicu (remizirali sa Cibalijom 2:2), jutros su odradili trening, a već za popodne zakazan je novi.
Jutrošnji trening bio je specifičan. Menadžer Amar Osim igrače je odveo na plažu, ali ne na uživanje, nego na 'mučenje'. Plavi su radili na pijesku, a da trening ne bi bio dosadan pobrinuo se stručni štab koji je igrače podijelio u tri ekipe.
Najviše uspjeha imala je ekipa koju je predvodio golman Ibrahim Šehić, a u kojoj su još igrali: Srđan Stanić, Muamer Svraka, Elvir Čolić, Velibor Vasilić i Patrick Gerhardt Nyema, tamnoputi Liberijac koji je se sinoć priključio Željinoj ekspediciji u Puli.
"Bio je pravi rat na pijesku. Pobjednička ekipa bit će i nagrađena. Što se tiče Liberijca, tek je došao, vidjet ćemo da li će ostati", rekao je Rusmir Cviko, tim menadžer Željezničara.
Sa ostatkom ekipe, zbog lakših povreda nisu radili Perica Stančeski, Zajko Zeba, Mirsad Bešlija, te Jadranko Bogičević koji se oporavlja od operacije križnih ligamenata.
Na prvoj kontrolnoj utakmici pogodak je postigao Bajro Spahić, potvrdivši tako da se u potpunosti oporavio od povreda, odnosno loma noge. Osim je i prije starta priprema imao povjerenja u stamenog napadača.
"Hoćemo li dovoditi pojačanja? Nije se ni Real pojača", rekao nam je nedavno Osim, a na konstataciju da će Jose Mourinho moći računati na oporavljenog Kaku, Osim je imao odgovor:
"I nama se vraća Bajro Spahić"".
Očito da je Osim predosjetio da bi korpulentni napadač mogao eksplodirati na proljeće. Dobro je počeo...
Jutrošnji trening bio je specifičan. Menadžer Amar Osim igrače je odveo na plažu, ali ne na uživanje, nego na 'mučenje'. Plavi su radili na pijesku, a da trening ne bi bio dosadan pobrinuo se stručni štab koji je igrače podijelio u tri ekipe.
Najviše uspjeha imala je ekipa koju je predvodio golman Ibrahim Šehić, a u kojoj su još igrali: Srđan Stanić, Muamer Svraka, Elvir Čolić, Velibor Vasilić i Patrick Gerhardt Nyema, tamnoputi Liberijac koji je se sinoć priključio Željinoj ekspediciji u Puli.
"Bio je pravi rat na pijesku. Pobjednička ekipa bit će i nagrađena. Što se tiče Liberijca, tek je došao, vidjet ćemo da li će ostati", rekao je Rusmir Cviko, tim menadžer Željezničara.
Sa ostatkom ekipe, zbog lakših povreda nisu radili Perica Stančeski, Zajko Zeba, Mirsad Bešlija, te Jadranko Bogičević koji se oporavlja od operacije križnih ligamenata.
Na prvoj kontrolnoj utakmici pogodak je postigao Bajro Spahić, potvrdivši tako da se u potpunosti oporavio od povreda, odnosno loma noge. Osim je i prije starta priprema imao povjerenja u stamenog napadača.
"Hoćemo li dovoditi pojačanja? Nije se ni Real pojača", rekao nam je nedavno Osim, a na konstataciju da će Jose Mourinho moći računati na oporavljenog Kaku, Osim je imao odgovor:
Očito da je Osim predosjetio da bi korpulentni napadač mogao eksplodirati na proljeće. Dobro je počeo...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Eto, Mourinho dovede Adebayora na posudbu pa sad i Amar mora uraditi nesto sa napadacem kad je vec uzeo taj primjer ...AmanijakzO je napisao/la:Na prvoj kontrolnoj utakmici pogodak je postigao Bajro Spahić, potvrdivši tako da se u potpunosti oporavio od povreda, odnosno loma noge. Osim je i prije starta priprema imao povjerenja u stamenog napadača.

AMAR OSIM
E boze dragi on se sprda sa ovim novinarimaStole iz Bora je napisao/la:Eto, Mourinho dovede Adebayora na posudbu pa sad i Amar mora uraditi nesto sa napadacem kad je vec uzeo taj primjer ...AmanijakzO je napisao/la:Na prvoj kontrolnoj utakmici pogodak je postigao Bajro Spahić, potvrdivši tako da se u potpunosti oporavio od povreda, odnosno loma noge. Osim je i prije starta priprema imao povjerenja u stamenog napadača.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nema ekskluzive ...pile87 je napisao/la:E boze dragi on se sprda sa ovim novinarima

„Pitaj ti“ – Intervju sa Kemalom Kozarićem, VI dio
Novi stadion na Grbavici bi uljepšao grad
IZVOR.ba
AMAR OSIM
- fanatic1991
- Kontakt:
zna li iko kakav je ovaj svicarac sto se prikljucio pripremama ??
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Po ovom sto kaze guverner sanse i nisu sjajne, prevelika je administracija, i previse se ljudi pita. Sta kaze nacelnik Opstine Novo Sarajevo? Jesu voljni ustupiti zemljiste za trzni centar? ****, lopta je prebacena na nasu polovicu. Kako sam ja razumio oni uopste ne bi trazili koncesiju na stadion, prihode i tako to, kako se prvobitno pricalo, nego "samo" zemljiste za trzni centar.
Ja bi prodao dusu djavolu za novu Grbavicu, tako da mi to zemljiste ne bi predstavljalo bas nikakav problem.
Mi stadion sami nikad napraviti necemo.
p.s. joj da nam je da postanemo d.d. i da Ivica Osim kupi nekih 80% dionica..

Ja bi prodao dusu djavolu za novu Grbavicu, tako da mi to zemljiste ne bi predstavljalo bas nikakav problem.

Mi stadion sami nikad napraviti necemo.
p.s. joj da nam je da postanemo d.d. i da Ivica Osim kupi nekih 80% dionica..

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Sto nebi mogli? Da dostignemo neki budzet od 4 miliona eura i onda laganezi sami u kredit udzemo i svake godine milju otplacivat a sa 3 milje uzimati titule redovno u ovj nasoj smijesnoj ligi..
Sad ne mislim da gradimo nesto u stilu Amsterdam arene nego onako poravnat sve tribine i natkrit ih i to bi bilo bumbasticno.
Sad ne mislim da gradimo nesto u stilu Amsterdam arene nego onako poravnat sve tribine i natkrit ih i to bi bilo bumbasticno.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Svage godine "milju" = 1000 , ili mislis milion ? Ako je 1000 to je smjesno ...zeljocity je napisao/la:Sto nebi mogli? Da dostignemo neki budzet od 4 miliona eura i onda laganezi sami u kredit udzemo i svake godine milju otplacivat a sa 3 milje uzimati titule redovno u ovj nasoj smijesnoj ligi..
Ako bi vrijednost stadiona bila 30 miliona, koncesiski plan bi bio na sigurno 45 godina ili vise, skraceno to su ogromni novci ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Milion jarane, ma ne vjerujem da bi za ravnanje juga, istoka, i zapada sa sjeverom kostalo 30 miliona eura? Znaci mogli bi sami za nekih 15god. otplatit sve to fino.Elegant je napisao/la:Svage godine "milju" = 1000 , ili mislis milion ? Ako je 1000 to je smjesno ...zeljocity je napisao/la:Sto nebi mogli? Da dostignemo neki budzet od 4 miliona eura i onda laganezi sami u kredit udzemo i svake godine milju otplacivat a sa 3 milje uzimati titule redovno u ovj nasoj smijesnoj ligi..
Ako bi vrijednost stadiona bila 30 miliona, koncesiski plan bi bio na sigurno 45 godina ili vise, skraceno to su ogromni novci ...
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
10 februar u Medjugorju Zeljo - Zrinjski
Izvor,Zrinjski.
Izvor,Zrinjski.
- AmanijakzO
- Kontakt:
fanatic1991 je napisao/la:zna li iko kakav je ovaj svicarac sto se prikljucio pripremama ??
Treba provjeriti da li taj Svicarac ima radnu dozvolu. Samo nam jos fali nekontrolisana najezda Svicaraca u BiH.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- katzenbrummen
- Kontakt:
Shto si ba ljubomoran? Shto ti je krivo?Dule 078 je napisao/la:Treba provjeriti da li taj Svicarac ima radnu dozvolu. Samo nam jos fali nekontrolisana najezda Svicaraca u BiH.

Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/jahi ... zvao/50686
JAHIĆ: NE ZNAM ZAŠTO ME PAPE NIJE POZVAO
ZNAM JA ZATO STO JE G.O.V.N.O I K.U.R.A.C OD STRICNJAKA
JAHIĆ: NE ZNAM ZAŠTO ME PAPE NIJE POZVAO
ZNAM JA ZATO STO JE G.O.V.N.O I K.U.R.A.C OD STRICNJAKA

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Mamba21 i 40 gostiju.