FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo vi ismijavajte Dudića, a realno je jedan od najboljih trenera lige.
Što se ekipe Veleža tiče, ne znam ko je sastavljao, ali Kačavenda, Zvonić, Isić, Salčin itd, sve je to otpad. Oni su kadrovski čak i lošiji od nas.
Što se ekipe Veleža tiče, ne znam ko je sastavljao, ali Kačavenda, Zvonić, Isić, Salčin itd, sve je to otpad. Oni su kadrovski čak i lošiji od nas.
Samo se vi sikirajte,predsjednik je kod Seje na mesu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- robertkosar
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja nisam neki fan njegov, ali realno lik ima dobre rezultate s obzirom na ekipu, ok, sad su slabi, ali realno, pogledaj igraca koji im igraju, a i dalje nam uzmu bod..Under je napisao/la: ↑31 okt 2021, 15:43Ne daj BožeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 okt 2021, 15:36Ako ovo Feđa izgubi, možda dobije otkaz, eto nam prilike![]()
Ma da svakako nece Goran otkaz dobiti, niti ce Feđa otici
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 31 okt 2021, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- PeakyBlinders
- Kontakt:
E cuj Dudic, pa od njeg je usrivoje bolji 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- napoleon72
- Kontakt:
Svakako. Ja prvi idem na istok i kakve stoke tamo ima, to se opisat ne moze. Ne treba amnestirat nikog, sjever je jedina tribina koja ove sezone daje bezrezervnu podrsku igracima. Poslije Leotara igraci u strahu prilaze sjeveru, zagrmi "Saraj'vo", ili neka druga navijacka, nisam siguran. Prilaze istoku, idu zvizduci, psovke, urlanje... Takodje me uzasno nervira vrijedjanje i gadjanje protivnika koji te posteno pobijedi. Gadjaju ljude kisobranima, sokovima, yebavanje cetnickih i ustaskih majki, pa pricamo o nekom folkloru u BL i Sirokom. Sta smo to mi bolji?PeakyBlinders je napisao/la: ↑31 okt 2021, 12:53Sad treba istok kriviti, što su umislili da su iznad kluba i što koštaju klub bodova i novčane kazne. Nemaju za kifle i oni nešto.... Kako ste po sjeveru srali.
Ali, bitno je to da svi mi dolazimo zbog Sarajeva. Neko zbog furke, neko zbog bakljade, neko da se ispuse, neko da story objavi... Al prije svega iz ljubavi. I hvala svakom da dodje, ako bismo gledali da ostavimo kazalisnu englesku publiku a ostale.otjeramo, ne bismo 50 navijaca imali na tribinama.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Salcin je na nivou Varesanovica - kharina ziva.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- napoleon72
- Kontakt:
Zbog takvih nam treba sportski psiholog. Obojica su imali gadne povrede i siguran sam da ni fizicki, al ni mentalno nisu u fullu trenutno. Okej, mozda nisu neke megagiga zvijezde, al siguran sam da nisu toliko ocajni kako sad izgledaju. Dal je bio u akademiji Liverpula, igrao neke utakmice, davao golove i za u19 reprezentaciju... Mirza mozda ima uticaja ovdje al nema u Mersisajdu, nije Dalglis.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
- Kontakt:
Cuj bolji od usrivoje
Usrivoje je za sad najbolji,sto pokazuju rezultati(trofeji),ko ga prvi prestigne ja mu skidam kapu i priznajem da je bolji,naravno sto ne znaci da treba da se vrati.

Usrivoje je za sad najbolji,sto pokazuju rezultati(trofeji),ko ga prvi prestigne ja mu skidam kapu i priznajem da je bolji,naravno sto ne znaci da treba da se vrati.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sto nam se svi smiju zbog hordi i spektakla o kojem cemo unucima prepricavati. Horde nisu sto su bile a istok pa to je odron.
Jbg, sad kad hladne glave pogledam ovu press konferenciju, mogu reći da je Sablić ipak upravu
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Cirkus, ne znam što im je trebala ona koreografijaKockoglavi je napisao/la: ↑31 okt 2021, 16:28Sto nam se svi smiju zbog hordi i spektakla o kojem cemo unucima prepricavati. Horde nisu sto su bile a istok pa to je odron.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
-
- Kontakt:
Posto je Radovac 

-
- Kontakt:
Meni su najveci cirkus oni šeširi.Ne bi ono na glavu stavio, da mi neko plati.Testo je napisao/la: ↑31 okt 2021, 16:30Cirkus, ne znam što im je trebala ona koreografijaKockoglavi je napisao/la: ↑31 okt 2021, 16:28Sto nam se svi smiju zbog hordi i spektakla o kojem cemo unucima prepricavati. Horde nisu sto su bile a istok pa to je odron.
Usro je dobar tebi, emiru97, kamufliranom, i onoj petorici sto su mahali zastavama...Sanchez1987 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 16:28Cuj bolji od usrivoje![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo stranca za trenera koji nema veze sa Balkanom i ovim mentalitetom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amazon [Bot], budzak, Hansestadt, Tatamata1946 i 121 gost.