Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Hvala za info Devil. Cinilo nam je se cudno i kad je Salihovic presao u treceligasa prije nekoliko godina, pa je ubrzo doso do Bundeslige.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
uzeli ste vise nego sto ste trazili,200000Devil je napisao/la:Ovo je sjajan potez Vranjesa evo i zasto.
Klub je tek osnovan 2007.godine i vec je presao nekoliko rangova takmicenja,iz beton lige do druge lige.Ove godine gotovo sigurno ulazi u ligu,jer je Saturn odustao,a jos ce bar 1-2 kluba odustati i oni ce da plate takmicenje u ruskoj ligi jer ovi koji su bili ispred njih(mislim da su oni 5)nemaju nameru niti finansije da igraju najveci rang.
Vlasnik kluba je Sergey Galitskiy,ko ne zna ko je neka malo progugla,uglavnom jedan od najjacih vlasnika nekog kluba u Rusiji,i ove sezone je za trenera doveo Slavoljuba Muslina,i uz par pojacanja koja ce doci ciljaju odmah Evropu(pisao o tome na temi Ruska liga).
Pre nekih 7 dana u citao sam intervju sa Slavoljubom koji kaze da su uslovi prekrasni,ima 5 pomocnih terena sa vestackom travom,1 pomocni sa pravom travom,uglavnom fenomenalni uslovi.
Nego jbo Vranjesa spominje li se ista jesmo li mi uzeli 150000.

Ne bi li Bog dao da i ovaj dogura do Bundeslige.Cartman je napisao/la:Hvala za info Devil. Cinilo nam je se cudno i kad je Salihovic presao u treceligasa prije nekoliko godina, pa je ubrzo doso do Bundeslige.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Dobro,teoretski je moguce da Vranjes narednu sezonu ili dvije odigra dobro u drugoj ligi Rusije,i da ga zapazi neki veliki klub iz prve lige,tipa Zenit,Rubin,Spartak,CSKA,Lokomotiv...Tada bi se stvari drasticno promjenile,reprezentaciji bi bio puno zanimljivij..treba neke stvari prepustiti vremenu,ko zna kakva je karijera pred njim,ipak mu je tek 21 godina...
- Principatus
- Kontakt:
Dakle neka vrsta ruskog Hoffenheima, za skok u karijeri to moze stvarno biti dobro. Spahic je tek kasno presao iz Rusije u Francusku, a vidi se koliko tamo znaci. Dok Vranjes ima jos vremena da se dalje razvija.Devil je napisao/la:Ovo je sjajan potez Vranjesa evo i zasto.
Klub je tek osnovan 2007.godine i vec je presao nekoliko rangova takmicenja,iz beton lige do druge lige.Ove godine gotovo sigurno ulazi u ligu,jer je Saturn odustao,a jos ce bar 1-2 kluba odustati i oni ce da plate takmicenje u ruskoj ligi jer ovi koji su bili ispred njih(mislim da su oni 5)nemaju nameru niti finansije da igraju najveci rang.
Vlasnik kluba je Sergey Galitskiy,ko ne zna ko je neka malo progugla,uglavnom jedan od najjacih vlasnika nekog kluba u Rusiji,i ove sezone je za trenera doveo Slavoljuba Muslina,i uz par pojacanja koja ce doci ciljaju odmah Evropu(pisao o tome na temi Ruska liga).
Pre nekih 7 dana u citao sam intervju sa Slavoljubom koji kaze da su uslovi prekrasni,ima 5 pomocnih terena sa vestackom travom,1 pomocni sa pravom travom,uglavnom fenomenalni uslovi.
Nego jbo Vranjesa spominje li se ista jesmo li mi uzeli 150000.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pa zna li iko je li usao sad u prvu ligu rusije??Koliko znam nekoliko klubova je odustalo od takmicenja zbog finansijskih problema zna li se hoce li uci sad ovi u prvu ligu?:D
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Ceka se jos uvek do sredine februara je rok da se sastavi konacan spisak ko ulazi u ligu a ko odustaje.__EmIr__ je napisao/la:Pa zna li iko je li usao sad u prvu ligu rusije??Koliko znam nekoliko klubova je odustalo od takmicenja zbog finansijskih problema zna li se hoce li uci sad ovi u prvu ligu?:D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa eto @devil ako je tako ko sto si napisao vjerovatno ce uci.Ali sigurno da je napravio dobar potez ima kvalitet a i vidi se da je klub ambiciozan to je najvaznije,al nek su nasi "experti" odmah poceli srati po momku ko po obicaju...
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Pazi i ja bih tako mislio da nisam citao taj intervju sa Muslinom gde on govori o uslovima,ambicijama...__EmIr__ je napisao/la:Pa eto @devil ako je tako ko sto si napisao vjerovatno ce uci.Ali sigurno da je napravio dobar potez ima kvalitet a i vidi se da je klub ambiciozan to je najvaznije,al nek su nasi "experti" odmah poceli srati po momku ko po obicaju...
Evo jedan tekst koji sam kopirao sa njihovog foruma,i prevodjenjem preko GT kapiram da je Galitskiy spreman da sada udje u ligu kada je odustao Saturn,ali da nece nista da zuri da nebi dobilo kontraefekat.
" & " "$" $ $ на $ в '-?
" " & ? свое " о ', & ? Первого $ ' & " "&" в '-?.
$ ", "НТВ-?":
- ? " ? по " ", то, &, $ "" $" - но, $, не зря в $ ' $ разговоры о ', ¥ вот, ? "?", " теперь все " " $ & на нее.
А вот "$", в ? от $ ?, не $ в $ $. У $ есть " $, " $ " ' & $ не ? в ", но " в ". $ ? знает, ¥ ¥ от ?, " пытается " $ по & ? & ?. " $ него, вероятно, этот $ на " "осень—весна" ? $, ' ¥ еще ? $ $ " в ' $. А ? "$" $ % " в '-?, ¥ $ ' &, ¥ ? " ?.
$ $, "НТВ-?":
- ' " ?, & $ $ в $ ?. ' ", ¥ "$" - ? ¥, ¥ он не " $ & ' $ " ¥ " не ? $ ¥ $ ?, но " $-% ?. ' его ? ?, но не ? $ наверх. ? нужно ? "-то " от нового ? в % $, то, по-', это $ $.
Но ? в ' " ?, ¥ он не ¥ " " " не & $ $ в '-?, ? $ & не готова. ", ¥ & $ $ $, ' ¥ $, $ ? $ в '-? " тут же " нее ?, & это " ? с """ " "?".
? $, "НТВ-?":
- "" $" - это не ", $ ? на $ $ - это &. "&" &, $ второй $ в ?, не & & ". ? $ " - "$"; $, ' &, ? $ $, & ? пятое ' в ' $, в ? ' " % ? " его ?.
' ", &:
- ¥ ' " то же, ¥ " с "?", $ ? " Первого $ не по " " & в '-?. ' & & ' &, ¥ у нас в " нет ¥ " в ? " $ ". А & ' % ? с & " $-то $, я не ¥ ".
Но ? " " ' "&", " ? &-то $ $ в '-? не по " ", то, на ' $, в ? "$". Это $ " ¥ $ ¥ $ в " ?.
Dolaskom Safeta Sušića mladi defanzivac je dobio poziv i za A selekciju BiH.
"Vjerujem da me selektor neće zaboraviti ni sad kad ću igrati u Krasnodaru. Nadam se da ću igrama u Rusiji sačuvati status reprezentativca. Volio bih da jednog dana sa BiH zaigram na nekom velikom takmičenju", dodao je Vranješ.
Sretno Ogi u Rusiji !!!!
"Vjerujem da me selektor neće zaboraviti ni sad kad ću igrati u Krasnodaru. Nadam se da ću igrama u Rusiji sačuvati status reprezentativca. Volio bih da jednog dana sa BiH zaigram na nekom velikom takmičenju", dodao je Vranješ.

Sretno Ogi u Rusiji !!!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Ogi je dobar, vrijedan i borben igrač. Ja mislio da je otišao u Kuban Krasnodar koji igra u prvoj ligi, a ono on u drugoligašu i to za neku mizernu cijenu, ali eto. Otkako je Džeko prešao u Manchester City, kao da je pokrenuo lavinu transfera iza sebe. Nakon njega je odmah na red došao Ibričićev transfer koji se dugo vukao, a evo sad i Vranješov.
Opisuju samo njegovu dosadasnju karijeru, a uporedjuju ga sa RookijemDevil je napisao/la:http://www.fckrasnodar.ru/news/show/?newsid=2617
Ako neko zna ruski,ili nek prevodi preko GT.

Preveo sam ja nego me mrzelo da pisem,sto se nebi vi malo patili.B0SANAC je napisao/la:Opisuju samo njegovu dosadasnju karijeru, a uporedjuju ga sa RookijemDevil je napisao/la:http://www.fckrasnodar.ru/news/show/?newsid=2617
Ako neko zna ruski,ili nek prevodi preko GT.. Potpisao je na 3,5 godine

Vatreni Vraneshem ovo je prevod imena i prezimena sa GT-a ...
Gluho bilo

Gluho bilo

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
fc krasnodar, a ne kuban krasnodar... znaci zvezdina veza proradila... muslin im trener, a vranjes zvezdin igrac... ko ce koga nego svoj svoga...
Ono sto sam najavljivao to se i desilo,Krasnodar je prebacen u premier ligu,te vec moze poceti spremanje tima za Evropu,koju ce da izbore za maksimalno dve godine. 

SjajnoDevil je napisao/la:Ono sto sam najavljivao to se i desilo,Krasnodar je prebacen u premier ligu,te vec moze poceti spremanje tima za Evropu,koju ce da izbore za maksimalno dve godine.

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Mustuluk,.imas porciju porciju sarme sa kajmakom friskim.Devil je napisao/la:Ono sto sam najavljivao to se i desilo,Krasnodar je prebacen u premier ligu,te vec moze poceti spremanje tima za Evropu,koju ce da izbore za maksimalno dve godine.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Meni je smijesno sto ovdje neki govore zasto je Pape zvao Vrnanjesa.
Gledao sam ga vise puta u Sherifu i super se je pokazao. U U21 je bio uvijek jedan od naj boljih.
Dobar je bio protiv Slovacke. Decko je veoma mlad, fino izabrao tim sa dobrom platom i sa dosta love.
Eto ih sad u premir lizi. Samo nek nastavi ovako i sigurno ce u Englesku za 3-4 godine.
Gledao sam ga vise puta u Sherifu i super se je pokazao. U U21 je bio uvijek jedan od naj boljih.
Dobar je bio protiv Slovacke. Decko je veoma mlad, fino izabrao tim sa dobrom platom i sa dosta love.
Eto ih sad u premir lizi. Samo nek nastavi ovako i sigurno ce u Englesku za 3-4 godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.