Misli se da smo izgubili 2 boda jer smo odigrali nerjeseno,nece nam nista uzimati bodove.Ali zbog ovoga svega sto je napisano+bakljade ide ogromna kazna...umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 11:46Šta ovo piše sportjedan da će nam uzeti dva boda zbog rasističkog vrijeđanja Amoha?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Treba 7 prelaznih rokova da se rijesi ovog skarta i dovedu igraci koji mogu igrati onako kako dolikuje klubu. I naravno ulaganja.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovim potezom smo guzicom zatvorili vrata potencijalnom dolasku Amoaha kod nas bravo bagro

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ma ja. Bit ce za pola godine odlazi mirvicu nisi ulozio 100 miliona u ekipu da trener svih trenera uspije odigrat 3 4 pasa na utakmici.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Cuj prijavio delegat da su navijaci vrijedjali domaceg trenera.
Jel ovaj delegat novi neki,po ovome mi bi 7-ma liga bili kad bi se gledalo ko koga proziva sa tribina(to nije samo kod nas da se razumijemo)

Jel ovaj delegat novi neki,po ovome mi bi 7-ma liga bili kad bi se gledalo ko koga proziva sa tribina(to nije samo kod nas da se razumijemo)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Majka ustaška nije baš vrijeđanje tipa Gorane odlazi.
Mi smo stoka od naroda i navijača, to je činjenica.
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Šta ce biti pa ga menadjeri javno podrzavaju.Inace Tiric je Bodula doveo.
Pri tome mu nije u stanju prezime potrefiti.Toliko o "iskrenosti" i nekoj dobroj volji.
Pri tome mu nije u stanju prezime potrefiti.Toliko o "iskrenosti" i nekoj dobroj volji.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Sad treba istok kriviti, što su umislili da su iznad kluba i što koštaju klub bodova i novčane kazne. Nemaju za kifle i oni nešto.... Kako ste po sjeveru srali.
ORIGINAL 1987
Nayebali smo mi kako god okrenesumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 12:06izvini druže, kakve smo sreće mislio sam u brzini da su nam još i to uzelivedinjo98 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 12:00Ono što posebno treba zabrinuti klub sa Koševa, je prijava za rasističko vrijeđanje strijelca pogotka za Rudar, Josepha Amoaha. Prema njegovom izvještaju neki neodgovoran pojedinac sa istočne tribine je vrijeđao Amoaha nazivajući ga majmunom, te "huktanjem" aludirao na boju njegove kože, stoji u delegatovom izvještaju.
Svakako da jedan ovakav težak incident povlači velike sankcije, pa se očekuje da Sarajevo poduzme ozbiljne korake, kako se ovakve stvari ne bi ponavljale.
Prijavu je dobio i FK Rudar Prijedor, zbog neodgovornog ponašanja službenih predstavnika kluba, zbog čega je jučerašnji susret kasnio sa svojim početkom.
Sarajevo bi pored gubitka dva boda, mogao biti i dodatno kažnjen, zbog svega što se dešavalo sinoć po završetku susreta.
@umrobihzbogtebe1946 dva boda smo izgubili remijem haha![]()

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Hadžibegiću mangupe.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Rasisti sa istoka. Grupa bolesnika koja bruka klub decenijama.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Normalno da treba kriviti svakoga ko šteti klubu. Evo majmunski krici na račun Amoaha, psovanje ustaške majke Sabliću, šta je sljedeće?PeakyBlinders je napisao/la: ↑31 okt 2021, 12:53Sad treba istok kriviti, što su umislili da su iznad kluba i što koštaju klub bodova i novčane kazne. Nemaju za kifle i oni nešto.... Kako ste po sjeveru srali.
-
- Kontakt:
Ma to se tesko moze promjeniti,toga ce uvijek biti na ovim prostorima.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑31 okt 2021, 13:06Normalno da treba kriviti svakoga ko šteti klubu. Evo majmunski krici na račun Amoaha, psovanje ustaške majke Sabliću, šta je sljedeće?PeakyBlinders je napisao/la: ↑31 okt 2021, 12:53Sad treba istok kriviti, što su umislili da su iznad kluba i što koštaju klub bodova i novčane kazne. Nemaju za kifle i oni nešto.... Kako ste po sjeveru srali.
-
- Kontakt:
Super, ponovi dva-tri puta pa će biti prazne tribine. Sreća nema previše crnaca u ligi, inače bi svega bilo.