FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Trenera je najlakše okriviti al treba sagledati i ostale faktore. Vinko je postao loš trener kad su prestali plaćati igraće, odnosno kad su prodali Rahmanovica i Tatara. Husref isto u duploj dobar iducu sezonu kasne plate, bojkot priprema, odlazak Crepulje, Stanojevic, Kapic, Lazic, Adukor, Halilović. Osim isto u zelji osvajao titule bio najbolji sad odron pa mora bit odron ne dobiju igraci 6 mjeseci marke. Hocu da kazem da nije bas uvijek do trenera, treba sagledati širu sliku i pronaci prave razloge ovog stanja FKS.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Tu sam.Historicar je napisao/la: ↑31 okt 2021, 05:18Fakat gdje su ti ljudi, Samozdravlje, Alfredi, Zipovi, Skore, Ajde, Denchi, Zoke.....
-
- Kontakt:
Nisu dzaba bili uklonjeni,al et vrate se opet bez i malo stida.
-
- Kontakt:
Snimak Vidala je objavljen pred neku utakmicu, a napravljen nekoliko mjeseci ranije u pauzi među sezonama. Neuporedivo sa Fanimovim bezobrazlukom i nepoštovanjem ikakve taktike, zabijanjem u 17 protivnika i slično.
Napoleone, naveo si gore sezonu 2017/2018, pa hajde je malo dodatno elaboriraj. Ekipa proigrala na jesen, pa na proljeće bio raspad sistema, dva puta zaredom izgubili baš od Sablićevog Širokog Brijega, na kraju zaostali ekstremno u borbi za titulu a kao htjeli se boriti za nju.
Izgubljen derbi na proljeće totalno rutinski, nedugo poslije Atalanta došla. Dakle nije postojala nijedna logička osnovica da se Husrefu da podrška. Međutim, osvoji se dupla kruna.
@nazurUso tu suHistoricar je napisao/la: ↑31 okt 2021, 05:18Fakat gdje su ti ljudi, Samozdravlje, Alfredi, Zipovi, Skore, Ajde, Denchi, Zoke.....
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
I sta neki hoce da kazu?Ako Sablica ostavimo do kraja sezone,sljedece sezone titula/dupla 100% je nasa?Ako je tako,onda puna podrska za Sablica od mene...Pazite,ako on ostane do proljeca,nista bolje nece biti nego ovo sad.Zivi bili pa vidjeli,volio bi da grijesim.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 31 okt 2021, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Po meni je pristup jučer bio dobar. Druga stvar je što nam fali kvaliteta, pogotovo kad od ove ekipe oduzmes kobiljara, fanima, kapica i oremusa. A i takvi bi ga vjerojatno ugurali do kraja nekako da smo ostali kompletni.
Samo naprijed Saraj'vo!
Piše na BIH Tenis temi

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Braćo moja napaćena, Dal Varešanović od fudbala zarađuje pare i to od našeg FKS! Ono se fudbalerom zove...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Šta ovo piše sportjedan da će nam uzeti dva boda zbog rasističkog vrijeđanja Amoha?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- napoleon72
- Kontakt:
Ja sam rekao o makar trenutnom bljesku i spasavanju propale sezone. Husref nije odradio dobre zimske pripreme i nije dobro usao u proljetni dio sezone, kao i u sezoni duple krune. Usao u sezonu porazom od Listice, remijem sa Radnikom i cini mi se Slobodom. Ja govorim o spasavanju onog sto se spasit da, dovest privremeno rjesenje da razdrma ekipu i da se ukljucimo u borbu za Evropu. Ovim tempom mi cemo brzo ispast i iz tih borbi i onda smo yebali jeza.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑31 okt 2021, 11:03Snimak Vidala je objavljen pred neku utakmicu, a napravljen nekoliko mjeseci ranije u pauzi među sezonama. Neuporedivo sa Fanimovim bezobrazlukom i nepoštovanjem ikakve taktike, zabijanjem u 17 protivnika i slično.
Napoleone, naveo si gore sezonu 2017/2018, pa hajde je malo dodatno elaboriraj. Ekipa proigrala na jesen, pa na proljeće bio raspad sistema, dva puta zaredom izgubili baš od Sablićevog Širokog Brijega, na kraju zaostali ekstremno u borbi za titulu a kao htjeli se boriti za nju.
Izgubljen derbi na proljeće totalno rutinski, nedugo poslije Atalanta došla. Dakle nije postojala nijedna logička osnovica da se Husrefu da podrška. Međutim, osvoji se dupla kruna.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
E svaštaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 11:46Šta ovo piše sportjedan da će nam uzeti dva boda zbog rasističkog vrijeđanja Amoha?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trebalo je i ovog našeg viroznog hadalja, pa nek nam uzmu odmah 4!umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 11:46Šta ovo piše sportjedan da će nam uzeti dva boda zbog rasističkog vrijeđanja Amoha?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mogu nam sta hoce, ionako nas svi handre.
Sudjenjem nas dodatno ubise.
Sinoc, kad je lik pso dosudi prekrasaj, kad je vidio da je Lazic, odmah mu drugi zuti dao.
A slicno je u svakoj utakmici bilo, navlacenje protiv nas u svakoj mogucoj situaciji.
Sudjenjem nas dodatno ubise.
Sinoc, kad je lik pso dosudi prekrasaj, kad je vidio da je Lazic, odmah mu drugi zuti dao.
A slicno je u svakoj utakmici bilo, navlacenje protiv nas u svakoj mogucoj situaciji.
Suđenje je sinoć bilo odlično. Mislio sam da je crveni premekan ali nakon snimka je sve regularno.
Nije ono Kepčija, ono je Amar Švrakić.ElCartel11 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 10:14Nadam se da je odmah skenirao Santosa iz Rudara.

Ono što posebno treba zabrinuti klub sa Koševa, je prijava za rasističko vrijeđanje strijelca pogotka za Rudar, Josepha Amoaha. Prema njegovom izvještaju neki neodgovoran pojedinac sa istočne tribine je vrijeđao Amoaha nazivajući ga majmunom, te "huktanjem" aludirao na boju njegove kože, stoji u delegatovom izvještaju.
Svakako da jedan ovakav težak incident povlači velike sankcije, pa se očekuje da Sarajevo poduzme ozbiljne korake, kako se ovakve stvari ne bi ponavljale.
Prijavu je dobio i FK Rudar Prijedor, zbog neodgovornog ponašanja službenih predstavnika kluba, zbog čega je jučerašnji susret kasnio sa svojim početkom.
Sarajevo bi pored gubitka dva boda, mogao biti i dodatno kažnjen, zbog svega što se dešavalo sinoć po završetku susreta.
@umrobihzbogtebe1946 dva boda smo izgubili remijem haha
Svakako da jedan ovakav težak incident povlači velike sankcije, pa se očekuje da Sarajevo poduzme ozbiljne korake, kako se ovakve stvari ne bi ponavljale.
Prijavu je dobio i FK Rudar Prijedor, zbog neodgovornog ponašanja službenih predstavnika kluba, zbog čega je jučerašnji susret kasnio sa svojim početkom.
Sarajevo bi pored gubitka dva boda, mogao biti i dodatno kažnjen, zbog svega što se dešavalo sinoć po završetku susreta.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ljudi samo 4 faula napravili.

-
- Kontakt:
izvini druže, kakve smo sreće mislio sam u brzini da su nam još i to uzelivedinjo98 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 12:00Ono što posebno treba zabrinuti klub sa Koševa, je prijava za rasističko vrijeđanje strijelca pogotka za Rudar, Josepha Amoaha. Prema njegovom izvještaju neki neodgovoran pojedinac sa istočne tribine je vrijeđao Amoaha nazivajući ga majmunom, te "huktanjem" aludirao na boju njegove kože, stoji u delegatovom izvještaju.

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Gospoda i intelektualci sa istoka.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 11:46Šta ovo piše sportjedan da će nam uzeti dva boda zbog rasističkog vrijeđanja Amoha?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.