ti si pravi maler koga si god pohvalio ispao je supak za f.k.sarajevo od blekica pa do pjedini fudbalera ohani maloFCS-FCS je napisao/la:Vidim par ljubomorno bolesnih postova nasih dragih kona. Ne treba da brinu nase brige...kakav god ovaj dugokosi je MASHINA za lazu i co.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Sad ce nase male kone da govore kako Nunez nevalja,kako j dao malo golova,a nunez igro za reprezentaciju
---Skinhedi oko mene skankuju...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Kako ti samo provaljujes.Momak je igrao na Svjetskom prvenstvu u Njemackoj,ima 9 nastupa za Paragvajsku reprezentaciju,nakon SP-a kupio ga je Udineze,u Udinezeu je proveo jednu sezonu i odigrao 8 utakmica.Nakon toga ga je Udineze prodao Reggini i tu je za jednu sezonu odigrao 8 utakmica.Onda ga je Reggina posudila rumunskoj Politehnici i tu je za jednu sezonu odigrao 18 utakmica i postigao 2 gola.Sezonu 2009/2010 je proveo u argentinskom Tigreu i tu je odigrao 10 utakmica.Ovu polusezonu je ponovo igrao za Regginu i sakupio 4 nastupa u ligi,i ne znam da li je igrao i u kupu.kralj_je_mrtav je napisao/la:Hocu reci da je igrao, ali da zadnje tri godine frajer vise ne igra, te da zbog toga dolazi na probu. Onako realno, da igra i da je top, ne bi on dolazio u nas Premiership. Malo realnosti nije na odmet. Podvlacim, svidja mi se ova politika, dodji da te malo vidimo, pa cemo onda odluciti sta i kako.-A- je napisao/la:Hoces da kazes da nije igrao za reprezentaciju svoje zemlje?
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- molotovljev
Nista vam taj igrac nevalja dao je malo golova...
Maksuz za tebe
Proljece ce biti zanimljivo pogotovo derbi
Maksuz za tebe
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Momak igra veznog i nema tolike potrebe da daje golove,a bolji je od Stanceskog,odigrao je vise utakmica,a dao je i vise golova,od igraca kojeg vi nazivate vasim najvecim pojacanjem.Buddy je napisao/la:Nista vam taj igrac nevalja dao je malo golova...
Maksuz za tebe
Otkud ti znas nikad ga nisi vidio sem sa tog klipa, a ovo gore sam samo napisao radi tog sto proziva stalno.FK Sarajevo je napisao/la:Momak igra veznog i nema tolike potrebe da daje golove,a bolji je od Stanceskog,odigrao je vise utakmica,a dao je i vise golova,od igraca kojeg vi nazivate vasim najvecim pojacanjem.Buddy je napisao/la:Nista vam taj igrac nevalja dao je malo golova...
Maksuz za tebe
ma ja dosadilo mu da igra protiv juventusa i intera,kako talijanske novine prenose želja mu je da istrći u vrapčićima i zvornikuFK Sarajevo je napisao/la:Momak igra veznog i nema tolike potrebe da daje golove,a bolji je od Stanceskog,odigrao je vise utakmica,a dao je i vise golova,od igraca kojeg vi nazivate vasim najvecim pojacanjem.Buddy je napisao/la:Nista vam taj igrac nevalja dao je malo golova...
Maksuz za tebe
- FK Sarajevo
- Kontakt:
I da natrpa Selju,cuo da u Bosni ima Sarajevo koje stalno trpa gradskog rivala Zeljznicmar,pa dosao i on da uziva u tim pobjedama.jug2 je napisao/la:ma ja dosadilo mu da igra protiv juventusa i intera,kako talijanske novine prenose želja mu je da istrći u vrapčićima i zvornikuFK Sarajevo je napisao/la:Momak igra veznog i nema tolike potrebe da daje golove,a bolji je od Stanceskog,odigrao je vise utakmica,a dao je i vise golova,od igraca kojeg vi nazivate vasim najvecim pojacanjem.Buddy je napisao/la:Nista vam taj igrac nevalja dao je malo golova...
Maksuz za tebe
-
- Kontakt:
i kad tome sto si nabrojao dodamo da je mladji od perice,te da je nastupao u jacim ligama,pa i na Mundijalu onda ispada da ih je bez veze poreditiFK Sarajevo je napisao/la:Momak igra veznog i nema tolike potrebe da daje golove,a bolji je od Stanceskog,odigrao je vise utakmica,a dao je i vise golova,od igraca kojeg vi nazivate vasim najvecim pojacanjem.Buddy je napisao/la:Nista vam taj igrac nevalja dao je malo golova...
Maksuz za tebe

pogresan citat,ali razumijemo se....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
toliko je dobar da nije mogao igrati u treceligasu u italiji pa dolazi na posudbu kod vasFK Sarajevo je napisao/la:Momak igra veznog i nema tolike potrebe da daje golove,a bolji je od Stanceskog,odigrao je vise utakmica,a dao je i vise golova,od igraca kojeg vi nazivate vasim najvecim pojacanjem.Buddy je napisao/la:Nista vam taj igrac nevalja dao je malo golova...
Maksuz za tebe

Ja isto mislim da je bolji, sto kazes igrao je u jacim ligama a i u par minuta klipa se vidi da definitvno zna sa loptom ako se sta novo ne desi po meni je ovo prva zvijezda prelaznog roka.Sve u svemu fenomenalan igracpadobranac1978 je napisao/la:i kad tome sto si nabrojao dodamo da je mladji od perice,te da je nastupao u jacim ligama,pa i na Mundijalu onda ispada da ih je bez veze porediti

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 26 jan 2011, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
jug2 je napisao/la:ma ja dosadilo mu da igra protiv juventusa i intera,kako talijanske novine prenose želja mu je da istrći u vrapčićima i zvornikuFK Sarajevo je napisao/la:Momak igra veznog i nema tolike potrebe da daje golove,a bolji je od Stanceskog,odigrao je vise utakmica,a dao je i vise golova,od igraca kojeg vi nazivate vasim najvecim pojacanjem.Buddy je napisao/la:Nista vam taj igrac nevalja dao je malo golova...
Maksuz za tebe

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Zato je Perica u Srbiji igrao u dresu Cukarickog,ali da kazemo pravu istinu grijao je klupu
.

-
- Kontakt:
i ovaj liberijac osim sto je poceo u Young Boysu koliko vidim igrao je u respektabilnim klubovima iz liga 5Cuspajz je napisao/la:toliko je dobar da nije mogao igrati u treceligasu u italiji pa dolazi na posudbu kod vasFK Sarajevo je napisao/la:Momak igra veznog i nema tolike potrebe da daje golove,a bolji je od Stanceskog,odigrao je vise utakmica,a dao je i vise golova,od igraca kojeg vi nazivate vasim najvecim pojacanjem.Buddy je napisao/la:Nista vam taj igrac nevalja dao je malo golova...
Maksuz za tebe
Proljece ce biti zanimljivo pogotovo derbi![]()

ps. BANUJTE OVOG ALDINA
taj paragvajac je prvo čekao hoće li ga real uzeti pa kad su uzeli adebajora on je izabrao sarajevoFK Sarajevo je napisao/la:Zato je Perica u Srbiji igrao u dresu Cukarickog,ali da kazemo pravu istinu grijao je klupu![]()
![]()
.
Padobranac je zeljovac,to je provaljeno davnih dana,dzaba se trudis da dokazes suprotno
,nista pogresno nisam rekao,samo da se ostave provociranaj na nasoj temi,a i ti isto,znamo ko si,jadan od ovih strufova,najvjerovatnije pile,to je samo njegov pileci mozak mogao smisliti
Neprovocirate,komentarisite na svojoj temi,mi neidemo tamo,vi nedoalzite ovamo i mirna Bosna 

Otkud znas mozda je bolji od ovog vaseg peruanca 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
-
- Kontakt:
Aldinn je napisao/la:Padobranac je zeljovac,to je provaljeno davnih dana,dzaba se trudis da dokazes suprotno,nista pogresno nisam rekao,samo da se ostave provociranaj na nasoj temi,a i ti isto,znamo ko si,jadan od ovih strufova,najvjerovatnije pile,to je samo njegov pileci mozak mogao smisliti
Neprovocirate,komentarisite na svojoj temi,mi neidemo tamo,vi nedoalzite ovamo i mirna Bosna
JA MISLIM DA SMO TO DAVNO PROSLI

Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 26 jan 2011, 15:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Jesi ti meni dobarAldinn je napisao/la:Padobranac je zeljovac,to je provaljeno davnih dana,dzaba se trudis da dokazes suprotno,nista pogresno nisam rekao,samo da se ostave provociranaj na nasoj temi,a i ti isto,znamo ko si,jadan od ovih strufova,najvjerovatnije pile,to je samo njegov pileci mozak mogao smisliti

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 25 gostiju.