FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Malo je ovo stopera za jedan Rudar, samo trojica.
- kupus army
- Kontakt:
Ko prenosi danas?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Sreca neigraju Santos i Mandic.Bilo bi nas 9 nazad.
Al Sablic fol na Fanimu i Cmiljanicu silji muda

I ovo sto je doveo ovog Vicka a sjedi mu na klupi i po tribinama najbolje govori.Nedo bog mu dati vece ovlasti da citav prelazni rok on igrace dovodi.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 okt 2021, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Poslije se krive igraci a svaka tekma po 7-8 rotacija,pa to ne bi ni Barca podnijela iz najboljih dana,ima i do igraca naravno,al ako se recimo Bagaric najbolje snalazi u spicu,ne mozes ga stavljati na krilo bolan,ako i u spicu nije nesto kako ce onda na krilu igrati,pa nije kalibar Aguera pa da to podnese,majku mu vise i rotaciju,izaberi po dva igraca na svakoj poziciji i to je to,samo da ode i on vise,ko ga je doveo nije ni cudo.Historicar je napisao/la: ↑30 okt 2021, 16:11Sablic je lud 100 %, ovo nije normalno sa njegovim eksperimentima.
-
- Kontakt:
Sto je najgore nece sam dati,nek je on Hebu i Kapitena ostavio,ko veli bar su mladi pa mogu napredovatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 okt 2021, 16:12Mislio sam da je napokon skontao sa yebeni Palic nije ni za Krupe, da Merso moze u ovakvim utakmicama max 30 minuta igrati. I jos slag na tortu gura opet Bodula, i to hajde da je na AM, nego na spica![]()
Sam sebe lik gura u provaliju, danas ako kiksa nek sam da otkaz.

-
- Kontakt:
Ovi dosli bez dresova 

- NisamInSajder
- Kontakt:
Govorio sam na početku sezone da je Palić - Đokanović jedan od gorih veznih parova posljednjih godina, a nekoliko forumaša je tvrdilo da oni moraju igrati čak i ako sa 3 štopera igramo. Praktično isti tip igrača, obojica na "Vi" sa loptom i kreacijom. Ramić kakav god da je, morao je igrati ispred Palića. Varešanović je bolji izbor od Velkoskog na toj poziciji. Bagarić je na klupi jer je u posljednja dva mjeseca svaku utakmicu upropastio, a zbog tog Ahmetović i Bodul moraju igrati u špicu. Odbrana, ok, mislim da se ovakva odbrana cijelo vrijeme i uigrava, jedino što bi možda Ševelj trebao igrati umjesto Dupovca.
Fanimo i Cmiljanić grlobolja.
Hebibović i Velkoskog on nije sigurno ostavio, jer nije ni bio tad u klubu.
Fanimo i Cmiljanić grlobolja.
Hebibović i Velkoskog on nije sigurno ostavio, jer nije ni bio tad u klubu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Šteta, obećavao je kad je tek došao. Pa ona pobjeda protiv Slobode, sa bruku akademaca. I onda odjednom se pogubi..Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 17:00Sto je najgore nece sam dati,nek je on Hebu i Kapitena ostavio,ko veli bar su mladi pa mogu napredovatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 okt 2021, 16:12Mislio sam da je napokon skontao sa yebeni Palic nije ni za Krupe, da Merso moze u ovakvim utakmicama max 30 minuta igrati. I jos slag na tortu gura opet Bodula, i to hajde da je na AM, nego na spica![]()
Sam sebe lik gura u provaliju, danas ako kiksa nek sam da otkaz.![]()
A nije ih on ostavio, sumnjam da bi ih ikad ostavio da se pitao, mozda Anela, i to upitno.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JavierBosnia
- Kontakt:
U ovo vrijeme prošle godine plesala se samba
Pa ko će igrati, koga bi vi u prvih 11 ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2021, 16:19Nemoj tako
NiJe iMaO pRiPrEmE![]()
![]()
![]()
Pripreme odredjuju sastav i klupu izgleda![]()
Ima na klupi izgleda Frenkiea de Jonga i Duvana Zapatu i nije ih stavio ccc.fks74 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 17:05Pa ko će igrati, koga bi vi u prvih 11 ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2021, 16:19Nemoj tako
NiJe iMaO pRiPrEmE![]()
![]()
![]()
Pripreme odredjuju sastav i klupu izgleda![]()
Napolje Sablic

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Mahala se lagano vraca u klub. Mirzin sin mora igrati, navijaci prodaju ulaznice, razni likovi u svecanoj lozi... Virsle u najavi ! Na hajr i na dobro aBd.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bolje nek igra Dupovac i Palic. jeb. Trako i Ramic. 

-
- Kontakt:
Ma užas buraz, ja sebi ne mogu da dođem od kako sam vidio sastav.Dala stavio da igra, a protiv Ljubica bio najgori.Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 16:56Poslije se krive igraci a svaka tekma po 7-8 rotacija,pa to ne bi ni Barca podnijela iz najboljih dana,ima i do igraca naravno,al ako se recimo Bagaric najbolje snalazi u spicu,ne mozes ga stavljati na krilo bolan,ako i u spicu nije nesto kako ce onda na krilu igrati,pa nije kalibar Aguera pa da to podnese,majku mu vise i rotaciju,izaberi po dva igraca na svakoj poziciji i to je to,samo da ode i on vise,ko ga je doveo nije ni cudo.Historicar je napisao/la: ↑30 okt 2021, 16:11Sablic je lud 100 %, ovo nije normalno sa njegovim eksperimentima.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, WeekendOffender i 50 gostiju.