FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sadikovic trazi novog stopera,posto nastup Aleksica u drugom dijelu sezone je upitan,a Drakul ne trenira punim intenzitetom.Da vidimo hoce li klupski menadzment udovoljiti zelji trenera.U Kupresu su do cetvrtka,zavrsne pripremem moguce u Medjugorju,spominju se jos Kopar ili Medulin.
Tarik Okanovic spreman za povratak na teren,kako kaze ne osjeca nikakve probleme sa oporavljenim zglobom.
Tarik Okanovic spreman za povratak na teren,kako kaze ne osjeca nikakve probleme sa oporavljenim zglobom.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Napadač Slobode Tarik Okanović u Kupresu se s ostalim nogometašima Slobode priprema za potpuni povratak na nogometni travnjak.
Nakon teške ozljede u susretu protiv Veleža, u proljeće prošle godine, Okanović je prošao fazu fizikalne terapije, u UKC Tuzla i Plavoj poliklinici.
- Priključio sam se prvoj ekipi, jučer sam igrao lopte i uopšte ne osjećam nikakav problem s oporavljenim zglobom. Jedva čekam prave utakmice – izjavio je Okanović.
Nakon teške ozljede u susretu protiv Veleža, u proljeće prošle godine, Okanović je prošao fazu fizikalne terapije, u UKC Tuzla i Plavoj poliklinici.
- Priključio sam se prvoj ekipi, jučer sam igrao lopte i uopšte ne osjećam nikakav problem s oporavljenim zglobom. Jedva čekam prave utakmice – izjavio je Okanović.
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 25 jan 2011, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Denis Sadiković traži novog stopera!
Ekspedicija Slobode ulazi u posljednju fazu priprema na Kupresu. Kako ističu u Stručnom štabu, sve protiče u najboljem redu i u Tuzlu bi se trebali vratiti sa ispunjenim planom.
Tuzlanski "crveno-crni" kući se vraćaju u četvrtak, a završni dio priprema u februaru će obaviti najvjerovatnije u Međugorju, dok se razmatraju i mogućnosti odlaska u Medulin ili Kopar.
Do tada, ekipi bi se trebao priključiti još jedan novi igrač, koji će pojačati odbrambeni red.
- S obzirom da je upitan nastup Aleksića u drugom dijelu sezone, te da Drakul još uvijek ne trenira punim intenzitetom, moramo razmišljati o angažmanu još jednog stopera. Prvenstvo je dugo i ne smijemo prepustiti ništa slučaju, jer bi uz eventualnu povredu još nekoga iz odbrane imali znatnih problema – rekao nam je Denis Sadiković, šef struke na Tušnju..
Da li će klupski menadžment moću udovoljiti Sadikovićevom zahtjevu, znat će se do odlaska nazavršni dio priprema.
Ekspedicija Slobode ulazi u posljednju fazu priprema na Kupresu. Kako ističu u Stručnom štabu, sve protiče u najboljem redu i u Tuzlu bi se trebali vratiti sa ispunjenim planom.
Tuzlanski "crveno-crni" kući se vraćaju u četvrtak, a završni dio priprema u februaru će obaviti najvjerovatnije u Međugorju, dok se razmatraju i mogućnosti odlaska u Medulin ili Kopar.
Do tada, ekipi bi se trebao priključiti još jedan novi igrač, koji će pojačati odbrambeni red.
- S obzirom da je upitan nastup Aleksića u drugom dijelu sezone, te da Drakul još uvijek ne trenira punim intenzitetom, moramo razmišljati o angažmanu još jednog stopera. Prvenstvo je dugo i ne smijemo prepustiti ništa slučaju, jer bi uz eventualnu povredu još nekoga iz odbrane imali znatnih problema – rekao nam je Denis Sadiković, šef struke na Tušnju..
Da li će klupski menadžment moću udovoljiti Sadikovićevom zahtjevu, znat će se do odlaska nazavršni dio priprema.
Imate na vidi portal . ba slike sa Kupresa.
Meni je sve jasno g.Ibriću.
Evo gore se piše treba štoper -Amir Mehmedović je naše dijete .U oktobru igrao na turniru prvoligaša i bio najbolji igrač.Većina listova je to propratila,a vi druge hoćete.Šmigalović će iz Budućnosti sigurno negdje otići,jer je strašan igrač.Borogovac kako pišu već otišao za Njemačku.E sad ja vas pitam šta ste vi dali ovoj djeci pa da vas se sutra sjete?Ja sam siguran da oni vole Slobodu jer su od pjetlića u joj bili,ali ljudi koji vode Slobodu pa i treneri su zaboravili tu djecu i i dalje im nanose veliku bol ,tako što sve druge pozivaju ,a za njih šta ih briga.
Živim za taj dan kad ću vam svima pogledati u leđa ,jer ono što ste uradili našoj Slobodi,a i što radite je za svaku osudu.
Evo gore se piše treba štoper -Amir Mehmedović je naše dijete .U oktobru igrao na turniru prvoligaša i bio najbolji igrač.Većina listova je to propratila,a vi druge hoćete.Šmigalović će iz Budućnosti sigurno negdje otići,jer je strašan igrač.Borogovac kako pišu već otišao za Njemačku.E sad ja vas pitam šta ste vi dali ovoj djeci pa da vas se sutra sjete?Ja sam siguran da oni vole Slobodu jer su od pjetlića u joj bili,ali ljudi koji vode Slobodu pa i treneri su zaboravili tu djecu i i dalje im nanose veliku bol ,tako što sve druge pozivaju ,a za njih šta ih briga.
Živim za taj dan kad ću vam svima pogledati u leđa ,jer ono što ste uradili našoj Slobodi,a i što radite je za svaku osudu.
Naravno da ti je već i dojadilo,kao i meni sugerisati klubskim "dušebruznicima",o generacijama upropaštene škole fudbala i nesretnoj djeci,koji htjeli ili ne ostanu prepušteni sami sebi i kako se ko snađe! Na žalost ,malo ih je uspjelo izvući nekakve koristi od bavljenja ovim zanatom.Moram reći da u Slobodi,godinama rade "pilićari",kojima je ucjena roditelja da bi im djeca igrala,bilo osnovno zanimanje.Kada se neko iole pobuni,zna se da ga se briše i da može na ulicu.Takva je situacija i kod selektora u svim kategorijama.Kod Nikole Nikića,ako daš 500 eura za tekmu,može. Naravno da djeca srpske nacionalnosti imaju popust.Njegovi naslednici nisu ništa bolji.Rezultati njihivih manifetluka su očigledni.deset je napisao/la:Meni je sve jasno g.Ibriću.
Rezime:Rijetkost je naći iskrenog i poštenog sportskog djelatnika (ma kakva pozicija bila),a da ne spada u gore nabrojano.Lova je kamen spoticanja +, - ....nemaš je propadaj,drogiraj se,kopaj po kontejnerima..ubi se..itd.
Mehmedoviću se konačno moraaaaaaaaaaa obezbjediti mjesto u prvoj postavi..Sadikoviću,nećeš nas valjda i ti izdati i okrenuti leđa djeci,koja su te i dovela na trenutno mjesto.Prioritet djeci iz Slobodinih pogona,pa tek onda okolina Tuzle...
Nije loš onaj stadion, koliko Tuzla ima stanovnika? Gledao sam na wikipediji ali nisu oni njihovi podaci baš relevantni
- slani grad
- Kontakt:
cc 200 000Dejan, BL je napisao/la:Nije loš onaj stadion, koliko Tuzla ima stanovnika? Gledao sam na wikipediji ali nisu oni njihovi podaci baš relevantni
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Marjan Djuric ostaje u strucnom stabu Slobode..Momci su jos danas na Kupresu,zatim se vracaju u Tuzlu,jos se ne zna gdje ce biti zavrsne pripreme,al najvjerovatnije u Tuzli 

Ma kakav ba Kupres,evo i kod nas mecave vracajte se kuci 

Zna li neko šta bi sa malim Mešanovićem?Nisam ga vidio ni na Čelikovom spisku.
deset je napisao/la:Zna li neko šta bi sa malim Mešanovićem?Nisam ga vidio ni na Čelikovom spisku.
Vjerovatno u Lokomotivi da ce da igra

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Jedno je sigurno:Sloboda je olako ispustila još jednog talenta i taj se na Tušanj ne vraća!deset je napisao/la:Zna li neko šta bi sa malim Mešanovićem?Nisam ga vidio ni na Čelikovom spisku.
mislis da se Mesanovic nece vratit na Tusanj, ne budi siguran ,vratit ce se on i to na posudbu jos malo bice kao sa Almirom Bekicem ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
ej poz komsije imali kod vas novih pojacanja i dali mi neko moze reci za almira halilovica napustali slobodu
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para
pozdrav i tebii....a Almir Halilovic sigurno nece napustit Slobodu do kraja ljeta to je sigurnobhmafija je napisao/la:ej poz komsije imali kod vas novih pojacanja i dali mi neko moze reci za almira halilovica napustali slobodu

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ako mislis na na stari Tusanj oni jesu tacni...naravno racunajuci nase bivse stajanje koje je bilo..pa na tom stadionu je care protiv Las Palmasa bilo i 20.000 dusaDejan, BL je napisao/la:Nije loš onaj stadion, koliko Tuzla ima stanovnika? Gledao sam na wikipediji ali nisu oni njihovi podaci baš relevantni

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sretno Efendica na probi u Njemackoj,Milos Jovankovic (1990) dolazi na probu u Slobodu .
Nista od prelaska Mesanovica u Dinamo,ponovo u juniorima Slobode.
bas sam naslutio onim gore postom da ce se Mesanovic vratit na Tusanj vrlo brzo ... ja ga sad nebi stavio ni u Juniore treba ga poslat u zivinice pa nek se kali u slavenu , **** ga Husaricharry_90 je napisao/la:Nista od prelaska Mesanovica u Dinamo,ponovo u juniorima Slobode.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.