FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uzivajte sutra braco, ako Bog da da pobjedimo i da ispostujemo sjever, nazalost ovaj put Krajina je predaleko da se dodje al uz vas sam uz tv. Igraj bordo-bijeli!!!
1946-1987
Šaljem besplatan i stabilan stream za sutra ali vas molim da se javite na vrijeme. Nikako vam neću moći poslati unutar 1h do početka utakmice.
Ako ima sta pozitivno sutra Rudaru zbog kartona i COVID-a ne igraju golgeter Mandic i Redzic.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ja mislim da su nama najveci problem
Pare (previse malo para za prohtjeve nase dk i grupa lp le conferencije)
UGOVORE tacnije amadmani aneksi
Toliko i toliko kaloruja moras sagorujevat toliko i toliko kg moras imat tad i tad moras jest sto ti nutritcines i kondicioni trener propise
Spavanje tad i tad karantim ako treba 5 dana sedmicno
Takodje fiksna obestecenja lupam 1 m € ko god uplati na klupaki racun njegov je igrac, al isto tako ugovoe ide 1+2 i da u 2 godini klub moze produzit na jos +2 godine uz povisicu plate
Bonuse sve isplacivat na kraju sezone, ako se nije osvoila titula sve one individualne bonuse gubis..
Ovo su najvaznije stvari i vrlo lahko dogovorive jer vecinom mi dovodimo igrace koji su propali tesko obilili ili su na infuzi, ili su akademci.. pare koji mi njima dajemo da zarade niko im nigdje nece dat..a mi moramo osiguran klub i novce koje dajemo jer budzet nam je takav da moramo trazit propale igrace ili amatere, al i luxsemburg je amaterska repka pa sam disciplina i finim amadmanima izgledaju mnogo bolje nego bh reprezentacija koja ima dzeka pjanica koji vrijede 70-80 m €
Pare (previse malo para za prohtjeve nase dk i grupa lp le conferencije)
UGOVORE tacnije amadmani aneksi
Toliko i toliko kaloruja moras sagorujevat toliko i toliko kg moras imat tad i tad moras jest sto ti nutritcines i kondicioni trener propise
Spavanje tad i tad karantim ako treba 5 dana sedmicno
Takodje fiksna obestecenja lupam 1 m € ko god uplati na klupaki racun njegov je igrac, al isto tako ugovoe ide 1+2 i da u 2 godini klub moze produzit na jos +2 godine uz povisicu plate
Bonuse sve isplacivat na kraju sezone, ako se nije osvoila titula sve one individualne bonuse gubis..
Ovo su najvaznije stvari i vrlo lahko dogovorive jer vecinom mi dovodimo igrace koji su propali tesko obilili ili su na infuzi, ili su akademci.. pare koji mi njima dajemo da zarade niko im nigdje nece dat..a mi moramo osiguran klub i novce koje dajemo jer budzet nam je takav da moramo trazit propale igrace ili amatere, al i luxsemburg je amaterska repka pa sam disciplina i finim amadmanima izgledaju mnogo bolje nego bh reprezentacija koja ima dzeka pjanica koji vrijede 70-80 m €
-
- Kontakt:
Faruk Ihtijarević sugeriše koje je najbolje rješenje za sportskog direktora Sarajeva, a ovi iz Avaza među nabrojane domace magove stavili i Edina Prljaću.Tačno čovjek ne zna, šta je veci cirkusGalileoGalilei je napisao/la: ↑29 okt 2021, 23:00Jaaaj kad krenu da serru kako stranci qurcu ne valjaju, a kako se kod nas prolama od kvalitetnih domaćih ljudi, mrak mi na oči padne. Pola ovih pobrojanih imena je presmiješno za takvu jednu poziciju.
Hajde sve, ali gdje Granova nađoše, lik ne zna gdje udara od biznisa. Mislim da i ne zna kad je zadnju utakmicu pogledao.![]()

Zasto citate scepanove novine?
-
- Kontakt:
Kakve su sanse da danas dobijemo,a da to bude vise od 1:0/2:1? Gdje je taj "napadacki fudbal" sto se najavljivao?
Jbt pa ovaj Rudar je zabio vise golova od nas ove sezone,Velez koji je 10.takodjer zabio vise od nas....Pa i Sloboda zabila vise od nas

Jbt pa ovaj Rudar je zabio vise golova od nas ove sezone,Velez koji je 10.takodjer zabio vise od nas....Pa i Sloboda zabila vise od nas

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jos debil stavi kako je Hadžibegić odbio Francuze radi nas, a kao mi ga zayebali.GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 okt 2021, 23:00Jaaaj kad krenu da serru kako stranci qurcu ne valjaju, a kako se kod nas prolama od kvalitetnih domaćih ljudi, mrak mi na oči padne. Pola ovih pobrojanih imena je presmiješno za takvu jednu poziciju.
Hajde sve, ali gdje Granova nađoše, lik ne zna gdje udara od biznisa. Mislim da i ne zna kad je zadnju utakmicu pogledao.![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- robertkosar
- Kontakt:
I ako pobjedimo 1:0 danas ovom dalmatinskom keru odmah poslije tekme urucit kartu u jednom pravcu za Split 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Prije "dalmatinskog kera" imas mnogo vise "kerova" za nogom nabit. Ne moze covjek od funjare, pitbulla napravit. Kapiten se na terenu vuce ko pug, zalosno ne moze zalosnije.robertkosar je napisao/la: ↑30 okt 2021, 08:29I ako pobjedimo 1:0 danas ovom dalmatinskom keru odmah poslije tekme urucit kartu u jednom pravcu za Split![]()
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Zar se nismo svih rijesili, o'sla Sabra, sad sve cvjetakeli je napisao/la: ↑30 okt 2021, 08:38Prije "dalmatinskog kera" imas mnogo vise "kerova" za nogom nabit. Ne moze covjek od funjare, pitbulla napravit. Kapiten se na terenu vuce ko pug, zalosno ne moze zalosnije.robertkosar je napisao/la: ↑30 okt 2021, 08:29I ako pobjedimo 1:0 danas ovom dalmatinskom keru odmah poslije tekme urucit kartu u jednom pravcu za Split![]()

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Faruk Ihtijarevic
Hajde jos Torlak, Skoro i Obuca onda ide ludilo 

Ka' pocinje?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Samo neka je otjerana najnesposobnija u historiji,poslije nje tesko bi bilo i Bin Salman da nas preuzme,zato puna podrska Mirvicu za sada odlicni potezi,naravno da ce trebati dugo vremena za opravak,al korak po korak i bice bolje nase Sarajevo,bitno da ne idemo vise korak naprijed nazad dva kao sa BIVSOM 

- robertkosar
- Kontakt:
Sa ovim kenjcom od trenera neznam da smo i jednu tekmu uzivali sve nesto preko one stvari napeto i nazor

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Treba ce namn godina da se oporavimo od svih sranja koja je napravila.NazorUso je napisao/la: ↑30 okt 2021, 08:50Zar se nismo svih rijesili, o'sla Sabra, sad sve cvjetakeli je napisao/la: ↑30 okt 2021, 08:38Prije "dalmatinskog kera" imas mnogo vise "kerova" za nogom nabit. Ne moze covjek od funjare, pitbulla napravit. Kapiten se na terenu vuce ko pug, zalosno ne moze zalosnije.robertkosar je napisao/la: ↑30 okt 2021, 08:29I ako pobjedimo 1:0 danas ovom dalmatinskom keru odmah poslije tekme urucit kartu u jednom pravcu za Split![]()
![]()
Igrači su sami krivi što smo došli u jako tešku mentalnu situaciju. Sad kad uđeš u utakmicu i ne zabiješ u prvih pola sata otpiši odmah i igru, smirenost...protivnik se oslobađa pritiska, rastu mu apetiti, lagano krade vrijeme i to ti je belaj. Dodaš tome i zvižduke sa tribina...jako teška situacija i za kvalitetnije ekipe a kamoli za ovu hrpu amatera.
Na šta smo spali da Rudar Prijedor ne dolazi sa bijelom zastavicom na Koševo , već hoće bodove.
Na šta smo spali da Rudar Prijedor ne dolazi sa bijelom zastavicom na Koševo , već hoće bodove.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Isprašit cemo ih danas 3 razlikeZeko87 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 09:57Igrači su sami krivi što smo došli u jako tešku mentalnu situaciju. Sad kad uđeš u utakmicu i ne zabiješ u prvih pola sata otpiši odmah i igru, smirenost...protivnik se oslobađa pritiska, rastu mu apetiti, lagano krade vrijeme i to ti je belaj. Dodaš tome i zvižduke sa tribina...jako teška situacija i za kvalitetnije ekipe a kamoli za ovu hrpu amatera.

- ElCartel11
- Kontakt:
Jesi vidio sto sam ga napucaoGalileoGalilei je napisao/la: ↑29 okt 2021, 23:16
Ko nema prevoz za sutra, bujrum. Cartel lagano zagrijava..![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Bejker i 10 gostiju.