FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta je sa Kepcijom??Sport 1 napisa da je sve dogvoreno i da ga danas predstavljaju zvanicno?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Zašto sa sebe, to igrači nisu krivi ?Historicar je napisao/la: ↑29 okt 2021, 18:03Ma igrat ce isti, ono je pricao samo da skine, barem privremeno krivicu sa sebe i prebaci je na igrace.
Iole ozbiljna ekipa Ljubića rješava bez da im se trener obrati uopšte. Kakva taktika, hajc, bakrači ... Čistim individualnim kvalitetom se moralo dobiti 3+ razlike. Znači da škripi individualni kvalitet. Tu Pep, Klop i Don Carlo zajedno ne mogu ništa uraditi.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Sve čovjek može razimijeti; i da ne znaju, i da ne maju kvalitet, i da su bezobrazni, dizelaši itd... Ali da ne mogu trčati 90min. to je do trenera šta god ko mislio. Evo, jesu matore oyebine i nisu nozašta, ali kad protiv Širokog (0:0) uđoše silna djeca, opet se isto igralo. Dakle, trener.
Fudbaleri su glupani sa jedva osnovnom školom i oni provode vrijeme u nargilhanama i slastičarnama jednostavno zato što mogu. Ne pratim te tzv. storyije, ali ako je tačno, to je nedisciplina. Njihova karijera je max 36-37, nek nakon karijere ide gdje god hoće. Dok je u klubu, mora poštovati klupsku disciplinu koje očigledno nema. To je preplaćena gomila (da ne napišem težu riječ) koja na trening dolazi kao na izlet. Radno vrijeme je 8h i radićeš 8h, a ako ne možeš, nosi se u tri lijepe i treniraj individualno s pjetlićima do kraja ugovora.
Sutra Fanimu, Bodulu, Pidri i sličnima reći da im je zadnja utakmica za prvi tim ako se drastično ne poprave. Isto to reći i Sabliću ako ne pobijedi 2+ razlike. Nećeš??? Ima ko hoće i to za manje pare. Skakali bi vi meni ko ptičice i sve pitali ima li još. Jbte, dijete U15 Unterhahinga nosa kolegu na leđima i još trči s loptom i sprinta zadnjih 20m i puca na gol. Kakvi hurčevi USB-ovi, kad je 90% tima nepismeno?! Krv bi vi meni pišali na treningu, a znoj bi vam iz shupka curio. Čuj kafana, pekara, nargila??? Pa možeš odmah ispisnicu tražit ako te u 22.30 ne nađem u krevetu da spavaš, a ne u hurčevu nargilhanu. Bili bi oni meni poslije treninga ko ranjenici s Neretve, ne bi snage imali u halu otić, a ne šta drugo.
Lijenost i bezobrazluk se na guzicu tjera.
Fudbaleri su glupani sa jedva osnovnom školom i oni provode vrijeme u nargilhanama i slastičarnama jednostavno zato što mogu. Ne pratim te tzv. storyije, ali ako je tačno, to je nedisciplina. Njihova karijera je max 36-37, nek nakon karijere ide gdje god hoće. Dok je u klubu, mora poštovati klupsku disciplinu koje očigledno nema. To je preplaćena gomila (da ne napišem težu riječ) koja na trening dolazi kao na izlet. Radno vrijeme je 8h i radićeš 8h, a ako ne možeš, nosi se u tri lijepe i treniraj individualno s pjetlićima do kraja ugovora.
Sutra Fanimu, Bodulu, Pidri i sličnima reći da im je zadnja utakmica za prvi tim ako se drastično ne poprave. Isto to reći i Sabliću ako ne pobijedi 2+ razlike. Nećeš??? Ima ko hoće i to za manje pare. Skakali bi vi meni ko ptičice i sve pitali ima li još. Jbte, dijete U15 Unterhahinga nosa kolegu na leđima i još trči s loptom i sprinta zadnjih 20m i puca na gol. Kakvi hurčevi USB-ovi, kad je 90% tima nepismeno?! Krv bi vi meni pišali na treningu, a znoj bi vam iz shupka curio. Čuj kafana, pekara, nargila??? Pa možeš odmah ispisnicu tražit ako te u 22.30 ne nađem u krevetu da spavaš, a ne u hurčevu nargilhanu. Bili bi oni meni poslije treninga ko ranjenici s Neretve, ne bi snage imali u halu otić, a ne šta drugo.
To je to. Kod nas glavna vijest da je atmosfera na treninzima dobra i da su svi raspolozeni, i navijaci se toj vijesti raduju. A to je samo znak da na treninzima ne rade nista nego se zayebavaju i na kraju tu zayebanciju koju su naucili na treningu prenesu i na utakmice jer drugo nista nisu mogli nauciti niti navjezbati ili nedaj boze potrcati. Treba pishokama lomiti noge kad ih neko vidi u nargilanama ili uopste na ulici iza 10 sati.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑29 okt 2021, 18:47Sve čovjek može razimijeti; i da ne znaju, i da ne maju kvalitet, i da su bezobrazni, dizelaši itd... Ali da ne mogu trčati 90min. to je do trenera šta god ko mislio. Evo, jesu matore oyebine i nisu nozašta, ali kad protiv Širokog (0:0) uđoše silna djeca, opet se isto igralo. Dakle, trener.
-
- Kontakt:
Pa ko sada predvodi te, što obilaze nargilane (pretpostavljam na Novoj Otoci), pekare, donere i slastičarne, nakon odlaska Sušića, Handžića i Krtole Hodžića ?
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 29 okt 2021, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Moraju znat da su u radnom odnosu. Meni ko navijaču važnija atmosfera u gumama nego na njihovom treningu. Čuj; smiju se na trenigu?! Odakle im vremena i snage da se smiju, ko što kažeš?? Tačno! Šta ćeš drugo na utakmici vidjet nego njihovu zayebanciju s treninga.FK1946 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 19:00To je to. Kod nas glavna vijest da je atmosfera na treninzima dobra i da su svi raspolozeni, i navijaci se toj vijesti raduju. A to je samo znak da na treninzima ne rade nista nego se zayebavaju i na kraju tu zayebanciju koju su naucili na treningu prenesu i na utakmice jer drugo nista nisu mogli nauciti niti navjezbati ili nedaj boze potrcati. Treba pishokama lomiti noge kad ih neko vidi u nargilanama ili uopste na ulici iza 10 sati.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑29 okt 2021, 18:47Sve čovjek može razimijeti; i da ne znaju, i da ne maju kvalitet, i da su bezobrazni, dizelaši itd... Ali da ne mogu trčati 90min. to je do trenera šta god ko mislio. Evo, jesu matore oyebine i nisu nozašta, ali kad protiv Širokog (0:0) uđoše silna djeca, opet se isto igralo. Dakle, trener.
Za nargilhane i ishranu mimo plana, momentalno otkaz!!. Suze i znoj na treningu, to je prava atmosfera, a ne pokazivanje ko je kod kojeg stomatologa most radio.
- robertkosar
- Kontakt:
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑29 okt 2021, 18:47Sve čovjek može razimijeti; i da ne znaju, i da ne maju kvalitet, i da su bezobrazni, dizelaši itd... Ali da ne mogu trčati 90min. to je do trenera šta god ko mislio. Evo, jesu matore oyebine i nisu nozašta, ali kad protiv Širokog (0:0) uđoše silna djeca, opet se isto igralo. Dakle, trener.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slažem se. Posebno jer dobar broj njih ima veću platu od predsjednika države, da igraju za 5 stoja pa hajde ne bi im riječi rekao.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑29 okt 2021, 19:40Moraju znat da su u radnom odnosu. Meni ko navijaču važnija atmosfera u gumama nego na njihovom treningu. Čuj; smiju se na trenigu?! Odakle im vremena i snage da se smiju, ko što kažeš?? Tačno! Šta ćeš drugo na utakmici vidjet nego njihovu zayebanciju s treninga.FK1946 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 19:00To je to. Kod nas glavna vijest da je atmosfera na treninzima dobra i da su svi raspolozeni, i navijaci se toj vijesti raduju. A to je samo znak da na treninzima ne rade nista nego se zayebavaju i na kraju tu zayebanciju koju su naucili na treningu prenesu i na utakmice jer drugo nista nisu mogli nauciti niti navjezbati ili nedaj boze potrcati. Treba pishokama lomiti noge kad ih neko vidi u nargilanama ili uopste na ulici iza 10 sati.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑29 okt 2021, 18:47Sve čovjek može razimijeti; i da ne znaju, i da ne maju kvalitet, i da su bezobrazni, dizelaši itd... Ali da ne mogu trčati 90min. to je do trenera šta god ko mislio. Evo, jesu matore oyebine i nisu nozašta, ali kad protiv Širokog (0:0) uđoše silna djeca, opet se isto igralo. Dakle, trener.
Za nargilhane i ishranu mimo plana, momentalno otkaz!!. Suze i znoj na treningu, to je prava atmosfera, a ne pokazivanje ko je kod kojeg stomatologa most radio.
Mada opet to je opet do karaktera i tvoje vještine. Imaš najbolje fudbalere svijeta koji puše, piju, igraju plejke do 3 ujutro i šta već sve ne. Čitav kolektiv Bayerna pije za oktoberfest i to javno objave naprimjer

Evo realno, bi li ijedna osoba rekla nešto negativno za Bodula da je nastavio onako rešetati? Ne bi a svi znamo da je zapušten, da se ne vraća u odbranu i da mlatara rukama, na stranu njegove fudbalske kvalitete koje nismo vidjeli odavno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zato moderni sport skauting i zasniva prije svega na procjenjivanju karaktera i radne navike igrača. Mi možemo priuštiti propale talente bez kluba i dvije godine bez utakmica u nogama. Dok ga dovedeš u minimum spreme i ako ubodeš dobrog igrača zaigra dobru polusezonu odmah ode. I opet traži ponovo.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ko zna - zna, ko ne zna kmeci na Hayatu

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nije to baš tako kao što ti govoriš. Vinko jeste defanzivan trener, ali sad ispade da smo sve dobijali jednim golom razlike. Prštali su golovi i pod Vinkom, nije da smo se mučili. Strašan je taktičar, pogotovo ko se sjeća tekme u Banja Luci, kad smo razvalili Borac. Prva tekma u kojoj sam vidio organizovanu ekipu, s sistemom, glavom i repom. Opet kažem, defanzivan pristup ne znači da ne znamo zabijati golove i da ćemo se mrcvariti u završnici.miky_hz je napisao/la: ↑29 okt 2021, 08:58Ma kakav crni Vinko,treneri sa defanzivnim pogledom na igru nisu za Sarajevo.Hvala mu ali to nije to,isto kao sto ni ovaj nije jel isto ima defazivan pogled na fudbal s tim sto je bar kod Vinka defanziva imala smisla jel je tvrdo baš bilo,Sablic fura defanzivu a neznas odakle smo više suplji u primjeni iste.
Sarajevo nesmije biti u podrednjenoj ulozi u ovoj ligi,svaki trener koji se odluci stajati u bloku i cekati treba odmah nogiran biti.
Trazi se ofanzivno Sarajevo, kad primimo gol kazu vid levata ne znaju se ni odbraniti 

NAŠA TEMA
Sarajevu ne treba sportski direktor iz inozemstva
Ima i domaćih rješenja koji bi mogli odgovoriti tom zadatku, smatra Ihtijarević. I domaći izbor mora biti stručan, kaže Hadžić. Poniženje je birati ljude s vana, ističe Milošević
Hrvat Ivan Kepčija (39) glavni je kandidat za novog sportskog direktora FK Sarajevo.
- Kepčija dolazi u Sarajevo da snimi i analizira ekipu, javlja naš izvor iz sarajevske Titove 38b.
Najbolje rješenje
Inače, dolazak na Koševo nekadašnjeg sportskog direktora splitskog Hajduka izazvao je puno polemika među nekadašnjim igračima, asovima i legendama FK Sarajevo koji se s pravom pitaju: Zar niko od nas nema kvalifikacije da bude sportski direktor kluba s Koševa?
Ne treba ni napominjati da je bordo dres nosila plejada asova, koji su širom Evrope pronijeli slavu bh. fudbala – od Mirsada Fazlagića i Vahidina Musemića koji su u zasluženoj penziji, do Faruka Hadžibegića, Davora Jozića, Slaviše Vukičevića, Mehmeda Janjoša, Predraga Pašića... do Edina Prljače, Mirze Varešanovića, Senada Repuha, Alena Škore, Dženana Uščuplića, Emira Granova... ali i Vuleta Trivunovića, Adnana Osmanhodžića, Vladana Grujića, Semjona Miloševića, Damira Hadžića, Emira Obuće, Sedina Torlaka...Zar niko od njih ne zadovoljava kriterije nove koševske vlade?
Bivši veznjak i sportski direktor bordo kluba Faruk Ihtijarević je lično za domaću opciju.
- Dajem podršku ljudima koji ulažu svoj novac. To je očigledno sad gospodin Mirvić i ja mu želim da pronađe najbolje rješenje i da Sarajevo rezultatski bude konkurentno za sami vrh. Mislim da ima dobrih i naših, domaćih rješenja, bivših igrača koji bi mogli odgovoriti tom zadatku, ali Sarajevo ima svoju upravu, ljude koji odlučuju i ja im želim da pogode u tom izboru – poručio je Ihtijarević.
Svojevremeno veliki ljubimac navijača Damir Hadžić ističe da strana rješenja moraju biti bar 30 posto kvalitetnija od domaćih, da bi uopće bila u konkurenciji.
Ozbiljnija selekcija
- Uvijek sam za naše, domaće snage. Nisam isključiv iz razloga što i taj domaći mora biti stručan, s nekim pedigreom. Mora biti neko ko ima te neke reference. Što se tiče stranih rješenja, bilo da je to u pitanju sportski direktor ili igrač, ono mora biti 30 posto kvalitetniji od našeg. Ako je on stručan i ako će sportski segment podići na veću razinu, podržavam izbor. Međutim, ukoliko imamo nekog koji je naš, uvijek sam prije za domaću opciju. Moramo više cijeniti sebe, imamo mi stručnog kadra, ali ih treba pustiti da rade. Treba im dati vremena bar onoliko koliko se daje strancima – smatra Hadžić.
Nekadašnji stub odbrane bordo kluba Semjon Milošević ima slično viđenje i smatra da se Sarajevo treba okrenuti domaćem kadru.
- Moje mišljenje je da BiH ima stvarno dosta potencijala u ljudskom resursu i za mene je nekako svojevrsno poniženje birati ljude s vana. Potrebno je samo napraviti neku malo ozbiljniju selekciju i porazgovarati s tim ljudima koji imaju viziju koja bi se uklopila u ono što žele investitori. To nije nimalo lagan posao. Vjerujem da će to biti neka politika koja će biti usmjerena prema mladim igračima, to bi po meni bila najvažnija stvar. Ne znam otkud te ideje dolaze, ali ljudi koji ulažu novac imaju svoje pravo i viđenje situacije, oni prave izbore i na kraju krajeva sami su odgovorni za ono što će uslijediti – kazao je Milošević.
Hadžibegić odbio Nansi
Kandidat za sportskog direktora kluba s Koševa bio je i naš fudbalski stručnjak Faruk Hadžibegić (64), koji je kao igrač ostavio dubok trag na Koševu.
Nakon razgovora s novim većinskim vlasnikom glasačkih prava FK Sarajevo Ismirom Mirvićem član druge šampionske generacije bordo tima (sezona 1984./85.) je zbog interesa matičnog kluba odbio ponudu francuskog Nansija, ali izgleda da je pogriješio.
Ko je Ivan Kepčija
Ivan Kepčija je rođen 1982. u Puli. Završio je dva fakulteta, ekonomiju je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a kineziologiju na „Saint Mary’s Collegeu of California“. U SAD radio je kao fudbalski trener te tehnički direktor San Ramona.
Trenersku karijeru započeo je 2004. godine kao trener u omladinskoj školi Jadrana iz Poreča. Godinu poslije otišao je u SAD na školovanje gdje je boravio do 2014. godine. Tri godine bio je zamjenik šefa Akademije zagrebačkog Dinama, odnosno Romea Jozaka, a paralelno je dvije godine bio asistent tadašnjem selektoru reprezentacije Hrvatske U-19 Ferdi Milinu. Nakon razlaza Jozaka sa Zdravkom Mamićem on i Kepčija su odselili u Poljsku, gdje je Ivan godinu bio sportski direktor Legije iz Varšave... Od decembra 2019. do novembra 2020. godine bio je sportski direktor Hajduka.
Tacno kad namirisu pare, svi se javljaju.. nebi oni ovo, nebi oni ovo. Gdje ste bili na proljece i ljeto kad je klub bio u nikad tezoj situaciji, yebem vam sve najmilije.
Sarajevu ne treba sportski direktor iz inozemstva
Ima i domaćih rješenja koji bi mogli odgovoriti tom zadatku, smatra Ihtijarević. I domaći izbor mora biti stručan, kaže Hadžić. Poniženje je birati ljude s vana, ističe Milošević
Hrvat Ivan Kepčija (39) glavni je kandidat za novog sportskog direktora FK Sarajevo.
- Kepčija dolazi u Sarajevo da snimi i analizira ekipu, javlja naš izvor iz sarajevske Titove 38b.
Najbolje rješenje
Inače, dolazak na Koševo nekadašnjeg sportskog direktora splitskog Hajduka izazvao je puno polemika među nekadašnjim igračima, asovima i legendama FK Sarajevo koji se s pravom pitaju: Zar niko od nas nema kvalifikacije da bude sportski direktor kluba s Koševa?
Ne treba ni napominjati da je bordo dres nosila plejada asova, koji su širom Evrope pronijeli slavu bh. fudbala – od Mirsada Fazlagića i Vahidina Musemića koji su u zasluženoj penziji, do Faruka Hadžibegića, Davora Jozića, Slaviše Vukičevića, Mehmeda Janjoša, Predraga Pašića... do Edina Prljače, Mirze Varešanovića, Senada Repuha, Alena Škore, Dženana Uščuplića, Emira Granova... ali i Vuleta Trivunovića, Adnana Osmanhodžića, Vladana Grujića, Semjona Miloševića, Damira Hadžića, Emira Obuće, Sedina Torlaka...Zar niko od njih ne zadovoljava kriterije nove koševske vlade?
Bivši veznjak i sportski direktor bordo kluba Faruk Ihtijarević je lično za domaću opciju.
- Dajem podršku ljudima koji ulažu svoj novac. To je očigledno sad gospodin Mirvić i ja mu želim da pronađe najbolje rješenje i da Sarajevo rezultatski bude konkurentno za sami vrh. Mislim da ima dobrih i naših, domaćih rješenja, bivših igrača koji bi mogli odgovoriti tom zadatku, ali Sarajevo ima svoju upravu, ljude koji odlučuju i ja im želim da pogode u tom izboru – poručio je Ihtijarević.
Svojevremeno veliki ljubimac navijača Damir Hadžić ističe da strana rješenja moraju biti bar 30 posto kvalitetnija od domaćih, da bi uopće bila u konkurenciji.
Ozbiljnija selekcija
- Uvijek sam za naše, domaće snage. Nisam isključiv iz razloga što i taj domaći mora biti stručan, s nekim pedigreom. Mora biti neko ko ima te neke reference. Što se tiče stranih rješenja, bilo da je to u pitanju sportski direktor ili igrač, ono mora biti 30 posto kvalitetniji od našeg. Ako je on stručan i ako će sportski segment podići na veću razinu, podržavam izbor. Međutim, ukoliko imamo nekog koji je naš, uvijek sam prije za domaću opciju. Moramo više cijeniti sebe, imamo mi stručnog kadra, ali ih treba pustiti da rade. Treba im dati vremena bar onoliko koliko se daje strancima – smatra Hadžić.
Nekadašnji stub odbrane bordo kluba Semjon Milošević ima slično viđenje i smatra da se Sarajevo treba okrenuti domaćem kadru.
- Moje mišljenje je da BiH ima stvarno dosta potencijala u ljudskom resursu i za mene je nekako svojevrsno poniženje birati ljude s vana. Potrebno je samo napraviti neku malo ozbiljniju selekciju i porazgovarati s tim ljudima koji imaju viziju koja bi se uklopila u ono što žele investitori. To nije nimalo lagan posao. Vjerujem da će to biti neka politika koja će biti usmjerena prema mladim igračima, to bi po meni bila najvažnija stvar. Ne znam otkud te ideje dolaze, ali ljudi koji ulažu novac imaju svoje pravo i viđenje situacije, oni prave izbore i na kraju krajeva sami su odgovorni za ono što će uslijediti – kazao je Milošević.
Hadžibegić odbio Nansi
Kandidat za sportskog direktora kluba s Koševa bio je i naš fudbalski stručnjak Faruk Hadžibegić (64), koji je kao igrač ostavio dubok trag na Koševu.
Nakon razgovora s novim većinskim vlasnikom glasačkih prava FK Sarajevo Ismirom Mirvićem član druge šampionske generacije bordo tima (sezona 1984./85.) je zbog interesa matičnog kluba odbio ponudu francuskog Nansija, ali izgleda da je pogriješio.
Ko je Ivan Kepčija
Ivan Kepčija je rođen 1982. u Puli. Završio je dva fakulteta, ekonomiju je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a kineziologiju na „Saint Mary’s Collegeu of California“. U SAD radio je kao fudbalski trener te tehnički direktor San Ramona.
Trenersku karijeru započeo je 2004. godine kao trener u omladinskoj školi Jadrana iz Poreča. Godinu poslije otišao je u SAD na školovanje gdje je boravio do 2014. godine. Tri godine bio je zamjenik šefa Akademije zagrebačkog Dinama, odnosno Romea Jozaka, a paralelno je dvije godine bio asistent tadašnjem selektoru reprezentacije Hrvatske U-19 Ferdi Milinu. Nakon razlaza Jozaka sa Zdravkom Mamićem on i Kepčija su odselili u Poljsku, gdje je Ivan godinu bio sportski direktor Legije iz Varšave... Od decembra 2019. do novembra 2020. godine bio je sportski direktor Hajduka.
Tacno kad namirisu pare, svi se javljaju.. nebi oni ovo, nebi oni ovo. Gdje ste bili na proljece i ljeto kad je klub bio u nikad tezoj situaciji, yebem vam sve najmilije.
Joj glupog texta na avazu, Allahu Dragi, koje domace, cuj Mirza Varesanovic da mi bude S.D. sunce ti ****, ostale ne treba ni spominjat. Na tom mjestu mora biti covjek sa vezom i da je strucan.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 29 okt 2021, 23:04, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jaaaj kad krenu da serru kako stranci qurcu ne valjaju, a kako se kod nas prolama od kvalitetnih domaćih ljudi, mrak mi na oči padne. Pola ovih pobrojanih imena je presmiješno za takvu jednu poziciju.
Hajde sve, ali gdje Granova nađoše, lik ne zna gdje udara od biznisa. Mislim da i ne zna kad je zadnju utakmicu pogledao.
Hajde sve, ali gdje Granova nađoše, lik ne zna gdje udara od biznisa. Mislim da i ne zna kad je zadnju utakmicu pogledao.

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ko nema prevoz za sutra, bujrum. Cartel lagano zagrijava..

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Bejker i 10 gostiju.