FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

losmi
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la losmi » 26 jan 2011, 13:23

Leader je napisao/la:Neki dan smo spominjali Deulofeua (13-03-94) kao veliku nadu, ja bih ovaj put pažnju skrenuo na Jean Marie Dongoua (20-04-95), Kamerunac:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Novi Eto'o :ugeek:

btw. 4 od 5 FCB profi sekcije su lideri u svojim nacionalnim prvenstvima!

EL MEJOR POLIDEPORTIVO CLUB DEL MUNDO!!! 8-)
Ne znam dal si imao prilike gledati Bojanove klipove dok je jos bio kadet,igrao je kao delofeu i Dongou zajedno,pa opet vidis u kakvog je igraca izrastao.Mislim da je Bojan previse bio isforsiran i da ga je pritisak ugusio.Decko je sa 17 godina prebacen u prvi tim . :o
Od ovih klinaca sto pokazujete,isticu se jos is Jossua(unuk od krojfa,igra stopera mislim),onda Ewbelle(95),Quesada napadac,veliki talenat,i SERGIO SAMPER,ovaj mali je faca ipo,znam da je kapiten barce u svom uzrastu,i da ga je ove godine trazio Wenger,na sto su se celnici Barcelone samo nasmejali. :)
MVP - Messi-Villa-Pedro

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 26 jan 2011, 13:41

Gledao sam Bojanove klipove dok je bio kadet, obarao je klupske rekorde. Već sam ranije napisao da je Bojan sam sebi podigao letvicu visoko i nije mogao izdržati taj pritisak. Busquets i Pedro su došli iz sjene, i uspjeli su. Nadam se da su u FCB iz primjera Bojana nešto naučili, najvažniji je prelazak iz amatera u profesionalce, i za to treba pustiti igrača da igra bez pritiska, a ne da se odmah od njega stvara wonderkind.

Ima dosta talentiranih igrača u FCB Canteri, nadam se da Joshua neće završiti kao Jordi ;)
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 26 jan 2011, 13:47

[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 26 jan 2011, 13:59

Gledo sam kao moguci sastav protiv Almerie,i sta vidim-Milita u prvom timu,nmg da verujem da ce Pep njega staviti,nije valjda sisao sa uma :)
MVP - Messi-Villa-Pedro

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 jan 2011, 14:03

milito nije u nekoj formi, al dok mu vjeruje pep, vjerujem mu i ja.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 26 jan 2011, 15:41

kad smo mogli prezivjet vremena kad nam je oleguer igro desno, mozemo sve ;) ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 jan 2011, 16:40

Scof1eld je napisao/la:kad smo mogli prezivjet vremena kad nam je oleguer igro desno, mozemo sve ;) ;)
hahahaha upravu si ,,kad smo osvojili ligu prvaka sa olegerom mozemo i sa militom al ne vjerujem da ce milito igrat abidal ce igrat centralnog,,joj koliko mi je zivaca pokido oleger u to doba kad se samo sjetim :D :D ,,slavio sam 3 dana kad je preso u ajax :mrgreen: :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 26 jan 2011, 16:54

barca_87 je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:kad smo mogli prezivjet vremena kad nam je oleguer igro desno, mozemo sve ;) ;)
hahahaha upravu si ,,kad smo osvojili ligu prvaka sa olegerom mozemo i sa militom al ne vjerujem da ce milito igrat abidal ce igrat centralnog,,joj koliko mi je zivaca pokido oleger u to doba kad se samo sjetim :D :D ,,slavio sam 3 dana kad je preso u ajax :mrgreen: :mrgreen:
Jest da ne uđe Belletti u igru u finalu umjesto tog panja Oleguera...samo kod Rijkaarda je ta letva mogla igrati.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 26 jan 2011, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 jan 2011, 17:00

DAVID VILLA je napisao/la:@bosco i ja na to mislim kao i @david villa 7' , znamo da je njemu 2000e nista ali su ga bezveze kaznili... :roll: ;)
Naravno da nije džaba, pa prije godinu ili dvije je donesen taj zakon da prilikom proslave gole ne smiju se pokazivat nikakve poruke ispod dresa napisane na majici. To se čak i žutim kartonom kažnjava, a u zavisnosti od "težine poruke" cak i suspenzijom. Tako je Kanoute dobio nekoliko utakmica zabrane zbog podrske Palestini kad je proslavljao gol. Znam da je glupo, ali pravila su pravila.
Zadnja izmjena: Bosco, dana/u 26 jan 2011, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 26 jan 2011, 17:01

Nadam se da će večeras sve rješiti da se ne zamaraju u uzvratnoj tekmi.

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 26 jan 2011, 18:59

Bosco je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:@bosco i ja na to mislim kao i @david villa 7' , znamo da je njemu 2000e nista ali su ga bezveze kaznili... :roll: ;)
Naravno da nije džaba, pa prije godinu ili dvije je donesen taj zakon da prilikom proslave gole ne smiju se pokazivat nikakve poruke ispod dresa napisane na majici. To se čak i žutim kartonom kažnjava, a u zavisnosti od "težine poruke" cak i suspenzijom. Tako je Kanoute dobio nekoliko utakmica zabrane zbog podrske Palestini kad je proslavljao gol. Znam da je glupo, ali pravila su pravila.
slazem se s tobom,moraju se postovati pravila,al sta ces sad... ;) :)

Sretno veceras momci... ;)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 26 jan 2011, 19:31

kad se sjetim onog barcinog stopera rajzigera, neznam bas kako se pise tacno, on mi je bio nekada najsmjesnij od svih stopera, od kad ja pratim barcu, neznam zasto, nije bio los, al kad mu prikaze facu, bio zvaljat strava, kad se sjetim tih tekmi...
a veceras se nadam pobjedi i samo pobjedi, nema veze dali milito igro, pa kad bi stavili raizigera, ima da pobjede 8-)
...rob do bagro...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jan 2011, 19:39

ibra_barca je napisao/la:kad se sjetim onog barcinog stopera rajzigera, neznam bas kako se pise tacno, on mi je bio nekada najsmjesnij od svih stopera, od kad ja pratim barcu, neznam zasto, nije bio los, al kad mu prikaze facu, bio zvaljat strava, kad se sjetim tih tekmi...
a veceras se nadam pobjedi i samo pobjedi, nema veze dali milito igro, pa kad bi stavili raizigera, ima da pobjede 8-)
ja bi prije rekao da je on bio desni bek ,nego štoper ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 26 jan 2011, 21:08

Sta mislite o vracanju Caseresa sledece sezone.
Mislim,verovatno ce tad otici MIlito,a ovaj je po meni xxx puta bolji,ima samo 23 god. Igro je u Juventusu,sa Urugvajem je stigao do polufinala Sp.Mislim vise ce nam pomoci nego milito.
MVP - Messi-Villa-Pedro

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 26 jan 2011, 21:10

losmi je napisao/la:Sta mislite o vracanju Caseresa sledece sezone.
Mislim,verovatno ce tad otici MIlito,a ovaj je po meni xxx puta bolji,ima samo 23 god. Igro je u Juventusu,sa Urugvajem je stigao do polufinala Sp.Mislim vise ce nam pomoci nego milito.
nema od tog hljeba...
nista on nije bolji od milita..tu je to..u pet deka... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 26 jan 2011, 21:14

T-MAC je napisao/la:
losmi je napisao/la:Sta mislite o vracanju Caseresa sledece sezone.
nema od tog hljeba...
nista on nije bolji od milita..tu je to..u pet deka... ;)
Aj ti sad poredi njih dvoje,nekazem da je Caseres za prvu postavu,al kao zamena moze da prodje.
Evo citam da je Barcelona zainteresovana za Van der Wiela, u slucaju da Alves ode.
EDIT:Sastav Barcelone za utakmicu sa Almeriom izgleda ovako: Pinto, Adriano, Pique, Abidal, Maxwell, Mascherano, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa i Messi
MVP - Messi-Villa-Pedro

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 26 jan 2011, 22:06

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 26 jan 2011, 22:12

messi pogadza za 1-0 uz malu pomoc golmana... 8-)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 26 jan 2011, 22:13

Eto Messi za 1-0 u 9 minuti.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 26 jan 2011, 22:15

Villa za 2-0...11 minuta (aistencija Xavi)...idemo dalje, samo tprati dok se može.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.