Ti branis klub a on babu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ama problem nase ofanzive je sto nemamo ofanzivnu trojku. Sav problem je u tome. Krila nemamo, napadaca nemamo. Fanimo je jedino pravo krilo, ali djabe kad nije formi, dok smo ostale pozicije izmisljali. Dovedi brate 2 krila i vidjeces kako igramo. Bagaric je katastrofa, pa cak ga je i Merso koji samo stoji 90 minuta poslao na klupu.
Mersu penzionisat i da mu gol na derbiju taman bude zadnji na Kosevu. Fanima prodati za sta god, Hebiba i Krstu nogirati i cao. Ovom Drazenu u napadu dati jos malo vremena, ne mozemo 3 prijelazna zaredom da dovodimo napadaca koji ce biti fula.
Mersu penzionisat i da mu gol na derbiju taman bude zadnji na Kosevu. Fanima prodati za sta god, Hebiba i Krstu nogirati i cao. Ovom Drazenu u napadu dati jos malo vremena, ne mozemo 3 prijelazna zaredom da dovodimo napadaca koji ce biti fula.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Imamo sve, samo niko ne trči. To je naš jedini problem i bilo koja ekipa da sa nama igra to će biti živa patnja. I sutra je pobjeda u pitanju jer će ljudi igrati na kontre a naši ne prave presing ( zato što ne mogu ) i samim tim ne tjeraš protivnika na grešku.vedinjo98 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 16:48Ama problem nase ofanzive je sto nemamo ofanzivnu trojku. Sav problem je u tome. Krila nemamo, napadaca nemamo. Fanimo je jedino pravo krilo, ali djabe kad nije formi, dok smo ostale pozicije izmisljali. Dovedi brate 2 krila i vidjeces kako igramo. Bagaric je katastrofa, pa cak ga je i Merso koji samo stoji 90 minuta poslao na klupu.
Imali tog Kepčije
Sutra sve osim poraza preko 3 razlike je uspjeh
Realno, sa ovim rastrcanim momcina u rudaru i nasom formom na domacem terenu, nimalo, ali ni sekunde ne treba biti iznenadjen ako izgubimo
Bit ce mucenje to stoji, al da ce nas nabit 3 razlike malo trasu. A i oni su svijesni da nam je pun qrac vise.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
pa ne misli bukvalno tri razlike ali nije nemoguce da primimo gol i da ne mozemo dati nijedan
To apaolutno ne moze u istu recenicu sa cinjenicom da smo uz sve probleme zavrsili prvi.
Cruz
Livak
Lellic
Cmiljanic
Kanuric
Pa ovi silni crnci na peobu. Nastavi niz. Haha
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Bas me zanima sutra prvih 11, da vidimo na koga je tacno mislio pod onim iskoristenim bonusima
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- Objektivac1946
- Kontakt:
E ćao ljudi, zna li neko da li je potrebna članska u UNFKS da se sutra kupi karta i šešir?
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne trebaObjektivac1946 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 17:38E ćao ljudi, zna li neko da li je potrebna članska u UNFKS da se sutra kupi karta i šešir?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja mislim da ćemo mi njih za rođendan sutra razbiti bar 4-5 razlike. Iako me strah Santosa a Amoaha pogotovo, uvijek se sjetim prve tekme kad se držao za zadnju ložu i pretčao Pidru...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Hvala brateMortemHz je napisao/la: ↑29 okt 2021, 17:40Ne trebaObjektivac1946 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 17:38E ćao ljudi, zna li neko da li je potrebna članska u UNFKS da se sutra kupi karta i šešir?

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Dokle je Kepcija, najavise ga ovi iz sport 1 da ce danas biti zvanicno.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kolezeljovac, riki46 i 36 gostiju.