Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Samsung je zvijer. Kolega ima s20, masina. Imao sam s3, kasnije s7 edge, vrhunski mobiteli, u svoj vakat fenomenalna kamera.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja ne znam nikog da skida, znam ljude koji slušaju preko YT ili strimaju, danas skidati muziku totalno bespotrebno.kontrasviju je napisao/la: ↑29 okt 2021, 00:11Skida bar 2/3 ljudi koji koriste android. To je realno stanje. Govorim naravno za BiH, Evropa je skroz druga priča.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja znam 190 ljudi da skidaju, sta cemo sad
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ti svakako živiš u 19 vijeku
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja zivim u vijeku u kojem znam kako izgleda zenski spolni organ
Sta si to i poceo vrijedjat ljude?

Btw, sta cemo s ovima koji ne slusaju muziku, jesu li u kamenom dobu?

Ouuu, jesi opasan

Ma zayebavam ria, ionako mu nista ne vjerujem kad su zene u pitanju, dobro izgleda, dobar posao, trola nas sviju ovdje vec nekoliko godina 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja se ne stidim toga stvarno i ne krijem to ni od koga (isto što pričam na forumu pričam i kad me upoznaš, ne glumim i ne trolam ništa Allahom se kunem), evo ti odmah ime i prezime i adresa pa bujrum na kafu

Povedi i bombaya i justina i maršala, da se svi uvjerite da ne trolam

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hajd u pp instagram da te dodam, ako proslijedim kome dalje dabogda umrorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 10:03Ja se ne stidim toga stvarno i ne krijem to ni od koga (isto što pričam na forumu pričam i kad me upoznaš, ne glumim i ne trolam ništa Allahom se kunem), evo ti odmah ime i prezime i adresa pa bujrum na kafu![]()
Povedi i bombaya i justina i maršala, da se svi uvjerite da ne trolam![]()

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
i ja isto skidam muziku
spotify, deezer su odlicni, ali ja sam jako probirljiv sta slusam, tako da je kod mene vazda jedna te ista playlista godinama i nema mi smisla placati pretplatu na streaming kad ovako skinem jednom na telefon i zauvijek je tu, free 

- tutankamon1905
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma proslijedi vala, ne krijem ja to, posebno ako imaš kakvih ženaenobarca je napisao/la: ↑29 okt 2021, 10:18Hajd u pp instagram da te dodam, ako proslijedim kome dalje dabogda umrorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 10:03Ja se ne stidim toga stvarno i ne krijem to ni od koga (isto što pričam na forumu pričam i kad me upoznaš, ne glumim i ne trolam ništa Allahom se kunem), evo ti odmah ime i prezime i adresa pa bujrum na kafu![]()
Povedi i bombaya i justina i maršala, da se svi uvjerite da ne trolam![]()
a za kafu smo malo daleko, ako kad budem blizu prvo sto cu uraditi zvacu te na kafu

Bujrum u svaka doba, idemo i na kafu i na ćevape

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma necu na forumu nikome slati, to mislim
a zenama kakvim ako nalete hocu, iako ni sam nisam nesto pretjerano aktivan na drusvenim mrezama

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisam ja justin da krijem identitet, kod mene je sve transparentno, ko god je pitao za ime i prezime dao sam.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Justin pizda
ja kod ria ne vidim problem u izgledu, morao bi jednom pratiti kako se ponasas kad izadjes djevojkom, mozda tu negdje grijesis 

ako si na Androidu i Deezer i Spotify premium-i su "free"QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑29 okt 2021, 10:22i ja isto skidam muzikuspotify, deezer su odlicni, ali ja sam jako probirljiv sta slusam, tako da je kod mene vazda jedna te ista playlista godinama i nema mi smisla placati pretplatu na streaming kad ovako skinem jednom na telefon i zauvijek je tu, free
![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Vala, ja skidam za duze vožnje. Em nemam pakete s mnogo mb ni na jednom broju, em sretno na Romaniji ufatit signal za Spotifya.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 09:50Ja ne znam nikog da skida, znam ljude koji slušaju preko YT ili strimaju, danas skidati muziku totalno bespotrebno.
Mada u zadnje vrijeme mi više leži standup/podcasti od muzike
edit2: hladno sam zaboravio da sam na premiumu već mjesec dana radi posla

Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 29 okt 2021, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pa svu muziku na spotify mozes skinuti i za offline slusanje. Mislim da je tema skidanje muzike ilegalno tj preko onih žlj konvertera.Blejzer10 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 17:06Vala, ja skidam za duze vožnje. Em nemam pakete s mnogo mb ni na jednom broju, em sretno na Romaniji ufatit signal za Spotifya.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 09:50Ja ne znam nikog da skida, znam ljude koji slušaju preko YT ili strimaju, danas skidati muziku totalno bespotrebno.
Mada u zadnje vrijeme mi više leži standup/podcasti od muzikeedit: doduše nisam znao da su premiumi free na androidu što miki piše. To onda def jest bolje
A za FREE, to su krekovane aplikacije koje skines direktno. Za iphone je potreban jailbreak.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Svi su free na telegramumiki_92 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 16:55ako si na Androidu i Deezer i Spotify premium-i su "free"QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑29 okt 2021, 10:22i ja isto skidam muzikuspotify, deezer su odlicni, ali ja sam jako probirljiv sta slusam, tako da je kod mene vazda jedna te ista playlista godinama i nema mi smisla placati pretplatu na streaming kad ovako skinem jednom na telefon i zauvijek je tu, free
![]()

Cak i apple music i tv, ovo netflix, hbo i ostalo da ne pricam, nba lp, nfl gp
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.