Nemogu da vjerujem
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

nemoguceDAVID VILLA 7' je napisao/la:Leo Messi kažnjen je sa 2000 eura zbog čestitanja rođendana svojoj majci na utakmici protiv Racinga.
Nemogu da vjerujem![]()
Pa sta, to je simbolicki samo jer je valjda zabranjeno, sta je njemu 2000 eura platit, on to pronadje u dzepu od duksa zaboravljeno k'o ja pola marke neki dan.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Leo Messi kažnjen je sa 2000 eura zbog čestitanja rođendana svojoj majci na utakmici protiv Racinga.
Nemogu da vjerujem![]()

DAVID VILLA je napisao/la:nemoguceDAVID VILLA 7' je napisao/la:Leo Messi kažnjen je sa 2000 eura zbog čestitanja rođendana svojoj majci na utakmici protiv Racinga.
Nemogu da vjerujem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Messi ponovno pokazao humanost
Leo Messi se danas upoznao s Soufian, dijetetom koje ima Laurin-Sandrow sindrom. To je neobična bolest deformacije udova.
Zvijedza Barcelone je jutros pokazala da ništa ne može biti prepreka da se lopta zakotrlja te je omogućio Soufianu da ostvari svoj san.
Soufian danas ima dvije umjetne noge koje su mu omogućile da uspješno vrate Messiju pasove. Argeninac je sa ovim bolesnim dječakom proveo nekoliko minuta dodavajući se na Ciutat Esportivu. To su bili zaista sjajni momenti za Soufian koji je rakao:
- Messi mi je draži od svih.
Svoje divljenje ka Messiju je pokazao, ne samo pokretima, već i na svojoj odjeći i nogama koje su bile u Barcinim bojama, a na njima se također nalazi i Leov broj 10.
Ali susret s Messijem nije bilo jedino iznenađenje za ovog dječaka. Cijeloj porodici je omogućeno praćenje treninga i uživanje u treniranju Saufinaovih heroja. Kada je dječak odlazio kući, Messi mu je dao loptu sa kojom su se dodavali kao i autogram.
Nakon što je uživao u susretu s svojim idolom, ovaj desetogodišnjak nije mogao vjerovati što je doživio.
- Sada mogu reći da mi je prijatelj, je bila izjava Soufiana za Barca TV. On je presretan što mu se ispunio san i, kako kaže, veseli ga što njegovi školski prijatelji sada čekaju da im ispriča kako je to upoznati se s Messijem.
Ova sjajna gesta od strane cijele Barcelone je opet pokazala zašto je Barca 'mes que un club'.
Svaka cast majstore.![]()
Nije stvar u parama,znam da je za njega 2000 eura nista,ali kad vidim za sta su ga kazili.Bosco je napisao/la:DAVID VILLA je napisao/la:nemoguceDAVID VILLA 7' je napisao/la:Leo Messi kažnjen je sa 2000 eura zbog čestitanja rođendana svojoj majci na utakmici protiv Racinga.
Nemogu da vjerujem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa umrijet će od gladi sad.
@reds ne zna se to odmareds je napisao/la:Kreće li najjači sastav od 1.minute danas ?
Pa otprilike ?DAVID VILLA je napisao/la:@reds ne zna se to odmareds je napisao/la:Kreće li najjači sastav od 1.minute danas ?,to se stavi pola sata prije utakmice,bice u 9:30h
reds je napisao/la:Pa otprilike ?
Samo me interesuje igra li Messi ?
Pa odavno se vuce ovo.Guardiola mu je rekao da zeli da ostane i da uradi ono sto je najbolje za njega,a to je da potpise ugovor sigurno.Jos se nista ne zna sta ce biti.Nema potrebe za ovim s.ranjima,Alves je standardni prvotimac,vazan igrac,nezadovoljan ne moze biti.Uglavnom,vidjet cemo.dr.van nostrand je napisao/la:jel to klub dozvolio Dani Alvesu odrijesene ruke ? kako vidjeh da jeste i da Alves prelazi u City (vjerovatno) a Barcelona kao prvu zamjenu vidu u Gregory Van der Wiel iz Ajaxa ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.