Februar, ja mislim
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Ne bih puno da vam se petljam na temu, iako je redovno čitam. Mislim da je Žižović neopravdano potcijenjen trener i da bez obzira na sve trebate stati iza njega kao navijači i kao klub.
Definitivno se ne radi o lijevom liku, ne bih čak rekao ni da vam je ekipa ekstremno jaka, ali ono, on je nekako garant stabilnosti.
Definitivno se ne radi o lijevom liku, ne bih čak rekao ni da vam je ekipa ekstremno jaka, ali ono, on je nekako garant stabilnosti.
ustati pa reci Bukvic ! Mnogi smo bili misljenja da je kikser lik nas demantova evo vec 14 kola + Kup utakmice !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Ne znam da li ste primijetili to da Hasanovic sve vise lici na ozbiljnog igraca i pojacanje. Jucer je par puta uzeo loptu nazad, izmedju 2-3 igraca Zrinjskog i povukao prema naprijed i kreirao nase napade. Cak je imao predasistenciju/asistenciju( ne znam da li je Jusic dirao loptu). Onako dodati loptu moras bas bit kvalitetan igrac. Svaka cast malom Devedzicu i brz oporavak mu zelim. Gledao sam sinoc kako ue povrijedio nogu, momak jr cak triput izvrnuo stopalo, ali nije stao dok nije očistio loptu, sto govori s kolko pozrtvovanja igra. Drugo poluvrijeme ni Bilbija ni Masic nisu nista mogli pored njega. Jos jednom, svaka cast cijeloj ekipi.
Volim tebe, više od sebe
Treba i Ribica pohvaliti svakako.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Koliko sam skonto Sirokom ne igra Begic zbog povrede, ima li neko još da im nedostaje zbog kartona ili korone?
Možemo li do iznenađenja i 3 boda?
Ko nama nedostaje?
Možemo li do iznenađenja i 3 boda?
Ko nama nedostaje?
& $ ?
Ocekujem pobjedu i u zapadanoj Hercegovini poslije pobijede u Mostaru.....moze to ova ekipa.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Jedna od najbizarnijih povreda koje sam u zivotu vidio. Tri puta izvrtanje zgloba u 2 sekunde i to u trku. Djecko nije stao dok nije izbio loptu, svaka mu cast.
tuzlanska Sloboda
širokom će faliti ovaj begić, mislim da im je bitan igrač.
Na Tušnju je ljetos igrao Jurilj, koji im je bio najbolji igrač na tom meču, a i inače. Ni njega neće biti u nedjelju, jer je napustio klub.
Oni su favoriti uvijek na pecari, protiv koga god da igraju, a mi nikad nismo dole pobjedili
Digli su i formu, počeli pobjeđivati, bit će baš teško pobijediti dole... Ja bih bio zadovoljan remijem...
Na Tušnju je ljetos igrao Jurilj, koji im je bio najbolji igrač na tom meču, a i inače. Ni njega neće biti u nedjelju, jer je napustio klub.
Oni su favoriti uvijek na pecari, protiv koga god da igraju, a mi nikad nismo dole pobjedili

Digli su i formu, počeli pobjeđivati, bit će baš teško pobijediti dole... Ja bih bio zadovoljan remijem...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma kakav bod,nikad losiji Siroki u zadnjih par godina.Od boljih igraca treba pripazit u napadu Mujana,nazad imaju beton golmana koji je sigurno medju 2-3 golmana lige.Sky9 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 19:50širokom će faliti ovaj begić, mislim da im je bitan igrač.
Oni su favoriti uvijek na pecari, protiv koga god da igraju, a mi nikad nismo dole pobjedili![]()
Po 3 boda u Lišticu !
Tu smo negdje po kvalitetu, a dole rijetko ko pobjedi, čak i kad je u velikoj prednosti po kvalitetu rostera. Vidjet ćemo.admirrx je napisao/la: ↑29 okt 2021, 19:52Ma kakav bod,nikad losiji Siroki u zadnjih par godina.Od boljih igraca treba pripazit u napadu Mujana,nazad imaju beton golmana koji je sigurno medju 2-3 golmana lige.Sky9 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 19:50širokom će faliti ovaj begić, mislim da im je bitan igrač.
Oni su favoriti uvijek na pecari, protiv koga god da igraju, a mi nikad nismo dole pobjedili![]()
Po 3 boda u Lišticu !
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ona povreda je doakz u kakvom je stanju teren. Samo se nadam da nije nista ozbiljno. A teren ce bit sve gori i mislim da ce kao posljedica toga sve vise povreda bit
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Na tri boda ic pa sta bude, najgore ako ides na bod i onda dobijes kitu
Nisam siguran koliko je bilo do terena. Zglob se izvrne i u dvorani gdje je pod vaser. Stvar je u tome sto je on bio u punom trku kada se desilo i sljedeca dva stajanja lijevom nogom je automatski krivio stopalo usljed boli te nastavio izvrtanja jos dva puta. Imao je dva izbora, da nakon prvog padne i ostavi loptu za dva igraca Zrinje na 20m ili da ide do kraja dok ne izbije loptu. Isao je do kraja i tri puta izvrnuo, svaka mu cast.antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 23:10Ona povreda je doakz u kakvom je stanju teren. Samo se nadam da nije nista ozbiljno. A teren ce bit sve gori i mislim da ce kao posljedica toga sve vise povreda bit
tuzlanska Sloboda
Momak je borac samo takav i ima i potrebnu dozu arogancije. Samo bez pardona...
& $ ?
-
- Kontakt:
Bas to. Jos kad se sjetim kad je sa Bilbijom imo verbalni konflikt, Bilbija ga pokusa isprovocirat i uspio je. Al na taj nacin da Bilbija nije vise mogo pored njega nista. Po meni, ima odlicne predispozicije za odlicnog stopera. Mislim da je poslije Todorovica, on nasa nova "zlatna koka"
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.