Igrački kadar će im se rasuti jer su potpisivali polugodišnje i godišnje ugovore što je i razumljivo. Uglavnom, ako budu imali para lako će sastaviti i ekipu, ako nastave kao i ove godine..... opet patnja.

koja ba normlana derbija,ojel ono sto se tuku sa policijom,napadaju jedni druge u centru mostara,sto je citav grad zbog 200 idiota na nogama,**** taj derbi,zbog toga trebaju ispasti,da se malo normalizuje situacijaKomunikacija je napisao/la:Sretno u ostanku u ligi pa da iduce godine imamo dva normalna derbija sa navijacima.
Jeb.ote Orašje! Ja ih mrzim iz dna duše i svaki moj sugrađanin, nemoj pričati gluposti. Orašje neće dobiti bodove u Gradačcu, ja ti to garantujem. Ninković je veličina, neće pustit ni svom ocu a kamoli jednom Orašju.carina je napisao/la:Hahahahah, zanimljivo Knele. Ostavljate danas bodove, a slobodno daj Orašju iduće kolo. Ne liže se Velež kakav je da je, ni sa kim. Jer, Rer Army prestat neće nikada
Ja vjerujem u Ninovicev dignitet,covjek he zaista gospodin,znam kada je trenirao juniore Želje na jednoj tekmi sa Sirokim su mu dobacivali sa klupe Sirokog covjek ostao miran i razbio ih 4-0,na kraju prisao klupi gostiju i pruzio ruku porazenoj ekipi...Knele je napisao/la:Jeb.ote Orašje! Ja ih mrzim iz dna duše i svaki moj sugrađanin, nemoj pričati gluposti. Orašje neće dobiti bodove u Gradačcu, ja ti to garantujem. Ninković je veličina, neće pustit ni svom ocu a kamoli jednom Orašju.carina je napisao/la:Hahahahah, zanimljivo Knele. Ostavljate danas bodove, a slobodno daj Orašju iduće kolo. Ne liže se Velež kakav je da je, ni sa kim. Jer, Rer Army prestat neće nikada
Opusti se care, Zvijezda će i Vas dole pokušat pobijediti, a i Orašje će kući dobiti, nema nikom puštanja!
Ma nema zakon stecarina je napisao/la:vezano za bistrikboy! gledaj ti majstore svoja posla. A Velež je ove godine već dobio Zvijezdu 3-0, i to u trenutku kad je bio najlošiji. A poklanjat nama ne treba niko, mi danas poklanjamo. Živio!
Knele je napisao/la:Volio bih samo da igrači i Strčuni stožer Zvijezde danas, odnosno večeras, kući dođe kako je i krenula...Tačnije, nadam se da nas dole u Vrapčićima neće polomiti zbog bod(ova), jer drugačije ne mogu pobijediti, tj. nemaju taj kvalitet, nažalost.
Ali eto ,sretno danas, sretno i Zvijezdi, na godinu smo u Kup UEFA ako Bog da.
De se odluci jbtKnele je napisao/la:
Uprava Zvijezde igra za Orašje, znam svu priču. Zvijezda u Mostaru "otkida" bod uz pomoć "čovjeka u crnom", a u OGradačcu Orašje dobiva pobjedu....Ovo ti je sigurna informacija, mada je meni drazi Velez, no tako hoce "oni", ljudi u Savezu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.