Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ovo veceras je bila sampionska pobjeda, ovako se skudeto uzima. Ali naredne tri utakmice ce pokazati pravu snagu ovog tima, jos uz to i LP rasplet, bas da se vidi od cega je ova ekipa na tri fonta a jake utakmice sve, bas jake.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 26 okt 2021, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Pioli da pokaze da zna i on 1-0 dobijati, svestran trener, svaka cast Mister 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nije ih sralo vec tim ima kvaliteta. Nemoguce da te sreca prati neki 70-80 utakmica mozda vise. Cuj sralo ih a najvise ozljeda imaju, prosle sezone su i najvise puta okvir gola pogodili itd.
Ne sekiraj se, i dalje ste prvi favoriti za Scudetto, a Juve vam je najozbiljniji konkurent.
Pusti neka Milan osigura LP na miru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan od starta sezone igra svakih par dana i to najčešće bez par bitnih igrača. Za Romu će biti svi tu osim Maignana.
Ne može se svaki meč igrati žestoko i jakom ritmu. Ovaj meč je pokazao to, kao i činjenicu da je tim zreliji nego lani.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
"Recimo da jesmo..." ne recimo, nego jeste, dokazano. Ali eto vidim da vam je to DNK, ponosite se ukradenim titulama. I to je skroz ok. Samo ne mozete zamjerati nekome ko vam s vremena na vrijeme ukaze na to da ste lopovi.chi3llo je napisao/la: ↑26 okt 2021, 22:17Ovo me je malo triggeralo, znam da si manje inteligencije od mene, al ajd, odgovoricu ti. Recimo i da jesmo ukrali 2 titule, oduzmi ih, pa oduzmi jos 5 ako hoces, moze i 10, ali OPET smo dvocifrenim brojkama ispred sljedeceg po broju titula.obagol je napisao/la: ↑26 okt 2021, 22:06Lopova nazvati lopovom nije kmecanje. Juventus je lopovski klub i tacka. To vas Juventine boli ali to je istina. Ne vole vas u vasem gradu jer gradjani Torina najbolje znaju koliki su to lopovi i koliko je to beskrupulozan klub.BuffonGigi je napisao/la: ↑26 okt 2021, 19:37Sine balzazare, mi Juventini smo takvi vjerovatno jer smo u proteklih 100 godina zbog pobjedjivanja bili najvise izlozeni vapajima i kmecanju beskicmenjaka poput ovog obagol ili milaniste.
A ovo drugo, bio u torinu 3 puta, jednom kad su za vikend igrali i Juve i Torino, bukvalno vidis jednog navijaca torina na pet juventusa. Plus sto je bukvalno citav grad bar par restorana, pubova i Superga crkve u znaku i bojama Juventusa, al hajd ti pili svoje.
A to sto si bio u Italiji pa vidio vise Juveovih navijaca ne govori nista, da si popricao s nekim iz Torina znao bi da je Torino u samom gradu popularniji klub. Meni samo nije jasno kako se ta silna dominacija u Italiji nije prenijela i na Europu.
Ma sere nas vec evo dvije godine,valjda nas nastavi srati i dalje dok ne osiguramo LP,onda cemo grohnuti tako da cete vi i juve zavrsiti ispred nas, samo mirno spavaj nemoj da te ovo sranje uznemirava
Samo opusteno carko,kakvo crno uznemiravanje. Vrijeme je pred nama. Bas kao i prosle godine.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Jok eto blejo sam po Torinu da ni skim ne pricam.obagol je napisao/la: ↑26 okt 2021, 22:53"Recimo da jesmo..." ne recimo, nego jeste, dokazano. Ali eto vidim da vam je to DNK, ponosite se ukradenim titulama. I to je skroz ok. Samo ne mozete zamjerati nekome ko vam s vremena na vrijeme ukaze na to da ste lopovi.chi3llo je napisao/la: ↑26 okt 2021, 22:17Ovo me je malo triggeralo, znam da si manje inteligencije od mene, al ajd, odgovoricu ti. Recimo i da jesmo ukrali 2 titule, oduzmi ih, pa oduzmi jos 5 ako hoces, moze i 10, ali OPET smo dvocifrenim brojkama ispred sljedeceg po broju titula.
A ovo drugo, bio u torinu 3 puta, jednom kad su za vikend igrali i Juve i Torino, bukvalno vidis jednog navijaca torina na pet juventusa. Plus sto je bukvalno citav grad bar par restorana, pubova i Superga crkve u znaku i bojama Juventusa, al hajd ti pili svoje.
A to sto si bio u Italiji pa vidio vise Juveovih navijaca ne govori nista, da si popricao s nekim iz Torina znao bi da je Torino u samom gradu popularniji klub. Meni samo nije jasno kako se ta silna dominacija u Italiji nije prenijela i na Europu.
Eto, jesmo ukrali, oduzete su nam titule i opet treba par decenija dominacije jednog od milanskih klubova da nas se prestigne. Tako ti je kad dominiras preko 100 godina u zemlji. A na prste jedne ruke mozes izbrojat timove iz evrope koje su "dominirali" godinama u evropi poslije drugog svjetskog rata. Jel' Juve osvojio svaki moguci trofej u klupskom fudbalu sto su mogli? Jest.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan sretno pobjeđuje bez kvaliteta već 2 godine skoro. Tačnije slovom i brojim učinak je sljedeći u tom periodu: 69 mečeva, 46 pobjeda, 14 remija i 9 poraza. U Italiji niko bolji učinak nema u tom periodu od te sretna i bezvezne ekipe.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kao sto sam pisao nakon 10 kola će se vidjeti ko su favoriti.Svako ko smatra da Milan nije favorit za Scudeto je lud. Ovaj tim ima konstantu skoro 2 godine i svake sezone sve bolje i bolje izgledaju , a ako izbjegnu povrede u ovom obimu u kojem se desavaju svasta je moguće.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Vise mi ide na fazon milaniste, da dodje do nivoa mage i siama, treba jos pure da jede.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Yebo vas Farsopoli. Raspravljate se oko stvari koja je unistila Seria A.
Puno se bavis sa nama,svako kolo napominjes neke gluposti i nebuloze,uzivaj u golovima dijamanta i opusti se,nije dobro za zdravljeMago je napisao/la: ↑26 okt 2021, 22:56Samo opusteno carko,kakvo crno uznemiravanje. Vrijeme je pred nama. Bas kao i prosle godine.![]()
Pojedoše ga kompleksi. Ne vidim da bilo ko od Milanovih pristalica komentarise ovoliko inter nakon neke utakmice koliko on Milan i vazda napominje da će inter zavrsiti ispred Milana a da će se Milan grčevito boriti za top 4.
Pa upravo sad i dolazi umor polako a i LP gdje je svaka kljucna, zbog toga sam napisao, vidi ovogodisnje Milan i onaj prosle godine, koliko se prosle godine vise jurisalo i koliko je Milan stvarao prilika po utakmici, dok ove vec igraju sto se kaze koliko im treba.Romagnoli13 je napisao/la: ↑26 okt 2021, 22:49Milan od starta sezone igra svakih par dana i to najčešće bez par bitnih igrača. Za Romu će biti svi tu osim Maignana.
Ne može se svaki meč igrati žestoko i jakom ritmu. Ovaj meč je pokazao to, kao i činjenicu da je tim zreliji nego lani.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Beduin
- Kontakt:
0dlican start sezone i nista vise, zasad. Jos bodova i bodova ce se prosipati na sve strane, kao i uvijek. Milan je i prosle sezone odlicno igrao, a na kraju lahko mogao izgubiti i LP, tacno malo je falilo. Cinjenica je da su Lazio i Atalanta pali, a Milanski klubovi se digli, kao i Napoli. Roma mi ne mirise vec nekoliko sezona, proslu su bas usrali, a ne vidim ni ove da su igracki znacajno kvalitetniji, sljakaju na startu dobro i skupljaju bodove protiv "slabijih" ekipa, a protiv konkurenata talasika.
0vdje par slabijih rezultata mijenja stanje na tabeli kao i misljenje forumasa, tako da uzivajmo u utakmicama pred nama.
0vdje par slabijih rezultata mijenja stanje na tabeli kao i misljenje forumasa, tako da uzivajmo u utakmicama pred nama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
@Ronaldo
Ma jok,samo pisem na forumu. Haman za to i sluzi.

A ovaj Meepo je svakako klaun. Prica decko o mojim kompleksima a pise Inter malim slovom. K kao kompleks.
P.S. ja samo mrzim Milan. Nije kompleks. Valjda imam pravo na to. Uzivajte i laku noc

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.