FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la padobranac1978 » 25 jan 2011, 23:03

HZ_ilidzaa je napisao/la:[youtube][/youtube] vjerovatno novo pojacanje , umjesto Hamzagica...
http://en.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Montiel

Igrao za Udinese ...88 godiste...

:?: :?: :?: :?: :?:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jan 2011, 23:04

Ma znao sam ja da ce ga iskopati raja pa da je pod zemljom :mrgreen: al eto sacekajmo potvrdu jel to taj
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 jan 2011, 23:07

miky_hz je napisao/la:Ma znao sam ja da ce ga iskopati raja pa da je pod zemljom :mrgreen: al eto sacekajmo potvrdu jel to taj
ma ima ovih HOZETA koliko hoces,ali mogao bi biti ovaj ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 jan 2011, 23:10

padobranac1978 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ma znao sam ja da ce ga iskopati raja pa da je pod zemljom :mrgreen: al eto sacekajmo potvrdu jel to taj

da naglasim, ne provociram i djeca da ne odgovaraju... sta bi sa onim brazilcem sto je doso na pocetku sezone, bio aktuelan i nestade
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 jan 2011, 23:12

nick je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:

da naglasim, ne provociram i djeca da ne odgovaraju... sta bi sa onim brazilcem sto je doso na pocetku sezone, bio aktuelan i nestade
ma ubleha blekica,doveo ga Mirzi da ovaj nije imao pojma ko je,odigrao jednu tekmu u Visokom,lafo nesto uvijek bio povrijedjen :roll:
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 25 jan 2011, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 25 jan 2011, 23:12

Strumfovi i dalje pucaju od muke :lol: ,neka neka :lol:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 jan 2011, 23:16

zar nije potpiso ugovor, meni se cini da je bilo predstavljanje ili sam zamjenio sa nekim
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nimra
Kontakt:

Post Postao/la nimra » 25 jan 2011, 23:17

sta se ovo strumfici nejavljaju....nije im lako :lol: :lol: :lol:

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 25 jan 2011, 23:19

**** ga zivot, zbog cega spominjete komsije?? Ispadate veci kompleksasi nego oni :roll:

Uzivajte...

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 25 jan 2011, 23:27

nimra je napisao/la:sta se ovo strumfici nejavljaju....nije im lako :lol: :lol: :lol:
nebudi smješan... čuj nama nije lako :lol: otišo baljak i svi problemi rješeni :arrow: svakog normalnog navijača ŽELJE neinteresuje mlađi klub.. bitno je da nama dobro ide vi gledajte sebe a mi sebe :!: čim se desi nešto pozitivno kod vas,odmah se ložite i prozivate štumfoove ono-ovo gledaj svoj klub jer je ŽELJO aktuelni šampion :!: i glupo je pričati o tome.. sa odlaskom baljaka nisu rješeni svi problemi,ali svatićeš to ubrzo .... :oops:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 jan 2011, 23:30

harinjo je napisao/la:
nimra je napisao/la:sta se ovo strumfici nejavljaju....nije im lako :lol: :lol: :lol:
nebudi smješan... čuj nama nije lako :lol: otišo baljak i svi problemi rješeni :arrow: svakog normalnog navijača ŽELJE neinteresuje mlađi klub.. bitno je da nama dobro ide vi gledajte sebe a mi sebe :!: čim se desi nešto pozitivno kod vas,odmah se ložite i prozivate štumfoove ono-ovo gledaj svoj klub jer je ŽELJO aktuelni šampion :!: i glupo je pričati o tome.. sa odlaskom baljaka nisu rješeni svi problemi,ali svatićeš to ubrzo .... :oops:
ne mozes tako,to sto rade su pojedinci i moras to naglasiti ;) a za ovo drugo sacekaj malo,mozda se i to rijesi ubrzo :o

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 25 jan 2011, 23:32

harinjo je napisao/la:
Eto opet strumfova,de ba brojite te silne milione sto ce te dobiti,al malo sutra :lol: ,hvala Bogu za nas dolaze bolji dani,cuo sam da baljak dolazi kod vas na poziiju direktora kluba :lol: Kao sto rekoh idite brojite te milione :lol: ,pustite nas da uzivamo,od sad,ubuduce i nadalje :mrgreen:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 25 jan 2011, 23:35

Aldinn je napisao/la:Strumfovi i dalje pucaju od muke :lol: ,neka neka :lol:
lijepo vas je vidjeti da se radujete pomacima u klubu pa makar to bilo i otkaz za nekoga iz uprave :lol: :lol: ,da bi pucali od muke morate nam biti makar u rangu a fali vam jos dosta toga u svim segmentima :lol: :lol: ,do tada uzivajte u milionima ,kursevima italijanskog jezika i pregovorima sa zvucnim pojacanjima :mrgreen:,jah gdje onaj fcs da mi kaze koji mu je igrac otkrio tajnu da je purica nagovorio da potpise za torpedo :lol: :lol:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 jan 2011, 23:38

8-) 8-) 8-)
kada igra za paragvaj na kraju sta radi meksikanccima......uh
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 jan 2011, 23:39

harinjo je napisao/la:
Suti ...taman da predahnemo malo od njih ti provociras..

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 25 jan 2011, 23:40

Aldinn je napisao/la:
harinjo je napisao/la:
Eto opet strumfova,de ba brojite te silne milione sto ce te dobiti,al malo sutra :lol: ,hvala Bogu za nas dolaze bolji dani,cuo sam da baljak dolazi kod vas na poziiju direktora kluba :lol: Kao sto rekoh idite brojite te milione :lol: ,pustite nas da uzivamo,od sad,ubuduce i nadalje :mrgreen:
nama netrebaju u upravi levati kao kod vas..kod nas su sada sve bivši igrači od osima,bukija,gredića,zubanovića,muharemovića,cvike...tako je i u školi od adžema,žere pa nadalje...prema tome bezze je aspravljati a vi ste svjesni da u klub u ratama dolaze od DŽEKE pare,prema pravilniku FIFE i to je vaš kompleks ... al eto vjerovatno rasprvljam sa nekim mlađim pa gluposti piše.. :oops: :oops: :oops: :oops:

nimra
Kontakt:

Post Postao/la nimra » 25 jan 2011, 23:41

harinjo je napisao/la:
pa bolan kako vas necu prozivat...prije 3-4 mjeseca nismo mogli zivit od vas.....niste silazili sa nase teme...evo ni sad nesilazite.....opet vas interesuje SARAJEVO....ali nemoj mislit da je kod vas teče med i mlijeko....toliko....pozzz za male plave ;) ;) ;) ;) ;)

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 jan 2011, 23:41

prati se fksinfo forum al uveliko ... OD OSTALI NAVIJACKI SKUPINA SVI SU SE REG. DA PRATE DESAVANJA U ROKU i da naravno da budu u toku svega ;)

Colorado

Post Postao/la Colorado » 26 jan 2011, 08:55

aS_Roma je napisao/la:prati se fksinfo forum al uveliko ... OD OSTALI NAVIJACKI SKUPINA SVI SU SE REG. DA PRATE DESAVANJA U ROKU i da naravno da budu u toku svega ;)
hahahah i ja sam to primjetio , sta ces kad se svi interesuju za aBd SAMPIONE :D 8-)

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 26 jan 2011, 09:05

Opet vi poceli ko i prosle godine sampioni ovo ono samo pazite da vam se neobije o glavu :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 24 gosta.