Trener Tuzla Cityja
Tuzla City i Borac odigrali su meč bez pobjednika na Tušnju.
24.10.21. 21:33
M. Šljivak

Musemić I 4 .Sudija Šehović Admir -
Završilo je 1:1, a trener domaćeg tima Husref Musemić nije nimalo zadovoljan dešavanjima na terenu.
O utakmici je trener domaćeg tima rekao:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PREMIJER LIGA BIH24/10/2021 u 21:31 h
Trener Tuzla Cityja nakon remija sa Borcem
Fudbaleri Tuzla Cityja i Borca remizirali su rezultatom 1:1 u posljednjem susretu 14. kola Premijer lige BiH, a domaći su kroz cijeli meč bili nezadovoljni suđenjem, koje je još jednom bilo naklonjeno Borcu.
Trener Tuzla Cityja Husref Musemić nakon utakmice je dao svoj komentar iste.
"Prvim poluvremenom nisam zadovoljan, bili smo nervozni i prihvatili smo igru dugih lopti. Primili smo gol iz penala. Promijenili smo u drugom poluvremenu i sistem i igrače, i to je urodilo plodom. Igrali smo dobro, stvarali smo šanse", kazao je Musemić, a onda je otvorio dušu:
"Ja imam 60 godina, ali vjerujte mi, ovo vrijeđa moje dostojanstvo. Mogu samo čestitati mojim igračima na svemu što smo izdržali. Bilo šta da kažem, bilo bi suvišno, ja ovo nisam doživio za 60 godina. Ovdje se valjda fudbal mora igrati i poslije nas. Pričao sam sa mojim igračima, imaju i oni porodice, da im se ovo radi... stvarno nemam više šta da kažem", kazao je trener Tuzla Cityja Husref Musemić.