Kakav comeback i kako samo taj Berba igra, za malog Solskjera nemam rijeci!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Penala nije vidjelo kao ni ofsajda pogledaj dobro 2 gol, a ako ces kod toga prvi gol Blackpoola je bio iz one akcije koja je donijela korner da pri tome na Evri nije faul sviran!Johnyx95 je napisao/la:Protiv vas se najbolje zatvoriti i ne prelaziti centra svih 90,ovaj 100 minuta.Sve ekipe koje su vas razbile i izdominirale na terenu su porazene.Zao mi je Blackpoola koji je zasluzio najmanje bod.Naravno,nije moglo bez navlakuse u drugom poluvremenu(penal za Blackpool i offside kod drugog gola),ali sudjenje nije idealno i uvijek posteno.Cestitam na pobjedi,ostaje jos dosta utakmica i prostora za kikseve.
Ne znam Boga mi, dobro ga je odvalio onaj iz Blackpoola glavom i laktom. Iznjeli su ga, nije bio sav svoj.Giggs11 je napisao/la:Ovaj Chicharito ce uspjeti i bice konkurencije u napadu.. Rooney - Berbatov - Chicharito ...![]()
Od problema u napadu do slatkih muka
![]()
Sta je bilo sa Rafaelom ??????
Volim kada pricas ovako !edin_tm87 je napisao/la:fuj kako ste sretni, razbio vas blekpul, fuj :S
Ja mislim da je onaj Klare dozivio nervni slom.Rooney88 je napisao/la:Volim kada pricas ovako !edin_tm87 je napisao/la:fuj kako ste sretni, razbio vas blekpul, fuj :S![]()
![]()
![]()
![]()
UZIVAM !
Jeste. U skoku je bilo.Giggs11 je napisao/la:Jest mi krivo sto nisam gledao utakmnicu!!!!![]()
![]()
Jel ga u skoku ovaj iz "crnog bazena" udario ili ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.