English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: English Premier League
Koliko god da je Solšer loš trener, toliko mu i roster ima precjenjenih i polupanih igrača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ja se ponadao da Ole moze uzet makar bod ,da Celzi makar malo odmakne od Liverpula,kad ono 0:2 za 15 minuta 
Za ovog magarca Megvajera Caloba iz Celzija je Maldini,jos ih Lester klepio 80 miliona

Za ovog magarca Megvajera Caloba iz Celzija je Maldini,jos ih Lester klepio 80 miliona

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Upravo ovo. Imaju vise imena nego talentaRomagnoli13 je napisao/la: ↑24 okt 2021, 17:46Koliko god da je Solšer loš trener, toliko mu i roster ima precjenjenih i polupanih igrača.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da bog da opet igrali bez publike, samo da ne gledam one magarce i kozojebe na tribinama sto podrzavaju ovog norveskog klauna
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ima li neko kvalitetan link,ovaj sto sam nasao poceo previse kocit..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Marsal
- Kontakt:

Ma daj ba, imaju bolju ekipu od Arsenala 2x i uspijevaju izgledat čak i gori od nas.Brokula je napisao/la: ↑24 okt 2021, 17:48Upravo ovo. Imaju vise imena nego talentaRomagnoli13 je napisao/la: ↑24 okt 2021, 17:46Koliko god da je Solšer loš trener, toliko mu i roster ima precjenjenih i polupanih igrača.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mi imamo majstora na klupi.Marsal je napisao/la: ↑24 okt 2021, 17:51
Ma daj ba, imaju bolju ekipu od Arsenala 2x i uspijevaju izgledat čak i gori od nas.Brokula je napisao/la: ↑24 okt 2021, 17:48Upravo ovo. Imaju vise imena nego talentaRomagnoli13 je napisao/la: ↑24 okt 2021, 17:46Koliko god da je Solšer loš trener, toliko mu i roster ima precjenjenih i polupanih igrača.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Romagnoli13
- Kontakt:
Štoper od 80M koji vrijedi 20 max. AWB atleta i solidan igrač. Fred i McTm igrači za B tim. Lindelof ništa. Varane potrošen i nije ga Real pustio tek onako. Ronaldo je u labuđem pjevu. Ali on sa 36 godina i ne može više. Bruno još uvijek ništa u derbi utakmicama. Sancho 100M koje teško da će opravdati. Itd itdBrokula je napisao/la: ↑24 okt 2021, 17:48Upravo ovo. Imaju vise imena nego talentaRomagnoli13 je napisao/la: ↑24 okt 2021, 17:46Koliko god da je Solšer loš trener, toliko mu i roster ima precjenjenih i polupanih igrača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovo nisam odavno čuo, one zvižduke u fazi napada Uniteda.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako su komicni Shaw i Glavonja.
Arsenal ima skroz mladu ekipu, nas i ne racunam tu. Sta imamo poredit, Pogba vs Lokonga? Smijali bi nam seMarsal je napisao/la: ↑24 okt 2021, 17:51

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dje Varane?
Covjek ni ne igra pa da ga mozemo porediti sa klasom kakva je White.
Covjek ni ne igra pa da ga mozemo porediti sa klasom kakva je White.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Čuj Viška, ide Milneru novi dugoročni ugovor u maju.
I da, drugi najbolji igrač ekipe na klupi, dragi Ole...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Povrijedjen.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Marsal
- Kontakt:
Dobar trener bi sa ovom ekipa Uniteda bio u top 4 na bod ili dva od prvog mjesta, to je sve što želim reći. Imaju potencijal za mnogo više.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Koliko su statični grob te **** mene su počeli nervirati 

Ma šteta Pogbinih godina provedenih pod palicom ovog norveškog ovčara
"We need to suffer. And we need to fight."