Ja bi Fanima na stopera, nabacio je par kila taman ga ima sad, da se gura, a i brz je da se ganjaGalileoGalilei je napisao/la: ↑24 okt 2021, 14:48Dizdarević
Lazić Kurdić Šabanović Dupovac Fanimo
Cmiljanić Bagarić
Palić Pidro
Oremuš
Ja bih nešto ovako.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sve se slazem,samo ti Oremus nije za spica puno je ubojitiji kao poluspic,a na spicu svakako Palica probati.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 okt 2021, 14:48Dizdarević
Cmiljanić Bagarić
Palić Pidro
Oremuš
Ja bih nešto ovako.
I Cmiljanicu i Bagaricu zamijeni mjesta.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Momci, ne bih da budem bezobrazan, ali veze nemate. Prvo, Fanimo ne može na stopera, jer nema visinu, znaći duge lopte su opasnost po gol Dizdarevića. Drugo, Oremuš je k'o puma kad zaganja, a to će nam pomoći kod presinga, stoperima nerijetko klecaju noge. Prijedlog zamjene pozicija Cmiljanić-Bagarić, to već može.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ne bi bilo loše da Dizdarovića proba na desnom beku a Ahmetovića na gol.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 okt 2021, 14:48Dizdarević
Cmiljanić Bagarić
Palić Pidro
Oremuš
Ja bih nešto ovako.
Ovo ostalo nije lose

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Yebo ja sebi mater ako ova ekipa ne bi dobri dio utakmica glat pobjedila. U rotaciji imas Bagarića, Ahmetovića, Ramića, Hebibovića, Cmiljanića, Kobiljara, Dupovca, Oremusa..
A ovi sto su nabrojani za rotacije, kod nas 90% igra u prvih 11
........................Čataković
Santos.................Bodul...........Fanimo
......................Kapić.....Ševelj
Marković.....Trako......Lazić.....Šabanović
......................... Dizdarević
A ovi sto su nabrojani za rotacije, kod nas 90% igra u prvih 11

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Manji sarajevski klub izgubio sto nam bas odgovara u ovom trenutku.Ocekujem uskoro jedan stroy od boboo27 ,"Nije neki poklon,al je od srca"

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Upravo ono što sam pisao, bez borbe i trke nema bodova. Oni pobijede Tuzlu a izgube od Posušja.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 okt 2021, 15:24Manji sarajevski klub izgubio sto nam bas odgovara u ovom trenutku.Ocekujem uskoro jedan stroy od boboo27 ,"Nije neki poklon,al je od srca"![]()
![]()
Lazic mi ne ulijeva neko povjerenje a neki potencijalno zanimljivi stoperi po meni su: Radeljic(ako nije zadovoljan minutazom u Sheriffu, mahmic iz mure pa cak mozda i mujakic. Treba isprati situaciju u Velezu ako stvari krenu nizbrdo kako vec idu, pokupiti Ovcinu na desnog beka, eventualno vidjeti zeljkovic, cosica ili brandaa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 okt 2021, 15:06Yebo ja sebi mater ako ova ekipa ne bi dobri dio utakmica glat pobjedila. U rotaciji imas Bagarića, Ahmetovića, Ramića, Hebibovića, Cmiljanića, Kobiljara, Dupovca, Oremusa..
A ovi sto su nabrojani za rotacije, kod nas 90% igra u prvih 11![]()
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ode zlo 

Cap, cao sabrina.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Hvala Allahu dragom
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Veze vi nemate, nemoze se praviti postava bez velikog tehnicara, maga za kontranapade i kapitena Krste. Pa vidjeli ste juce kako se kontra povlaci !!!! Nemojte se zajebavati !!!!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
PUCAT CE ČIREVI LIZACIMA SABRINIM

Ismir Mirvić 

Prokleti da su Dragan Šolak, njegova fašistička "Junajted medija", kao i njihovi produkti sport klub, telemach, total tv, n1, nova bh/s/m i ostali❗
Amin jarabi da i ovo docekam.
I komplet SFK otjerati.

I komplet SFK otjerati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google [Bot], jurisicduska, mikimaus, N3R3D, NazorUso, OzmoodPinglewood, sekac i 60 gostiju.