Pa to su kao novi kanali, evo na Premium 1 kod mene već sat-dva traje analiza El Clasica, imaju novinare koji se javljaju iz Barcelone. Uveli su dodatno kanale jer imaju sve više sadržaja i utakmica.
Sport i TV
Re: Sport i TV
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Sta ovi na RM balkan forumu pisu da nema prenosa,ko koga ****
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- LlullSergio
- Kontakt:
Te 6-8 će ti ostati zamračene koliko sam upoznat.
Na običnom kecu sad i od 15h idu Francuzi, a na premium kecu ide Partizan pa El Clasico itd.
Isto, to je Arena 3 BiH. Inače Atalanta ide na Areni 2 Premium.LlullSergio je napisao/la: ↑24 okt 2021, 12:56Šta sad ide kod tebe Naprimjer na Areni 3, kod mene je Atalanta Udinese ?
Prokleti da su Dragan Šolak, njegova fašistička "Junajted medija", kao i njihovi produkti sport klub, telemach, total tv, n1, nova bh/s/m i ostali❗
Kako upratih iste su emisije/prenosi, razlika je u najavama i reklamama. I ove naše Arene kasne za Premiumom nekih desetak sekundi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
U Srbiji imas AS 1,2,3 Premium (na kojima idu top utakmice) i AS 1-8 SRB (na kojima idu sporedne)
Dok u BiH imas AS 1 SRB AS 1 HR te AS 2-4 BiH (danas ubaceni, na kojima ide sadrzaj sa AS 1-3 Premium odnosno top utakmice), dok su nam AS 2-4 SRB izbacili iz ponude.
- LlullSergio
- Kontakt:
E okej je onda, evo na 3 nema znaka Arene kao sto je neko spominjao u prethodnim postovima.
Samo sto i dalje je programska shema upisana kao da su ove stare Arene jer na 2 stoji trenutno da ide FMP Mornar a u 4 Sevilla Levante. A i kad glefas listu kanala stoji samo Arena Sport 2 bez BiH.
Ali nebitno, samo nek ima Classico danas.
Samo sto i dalje je programska shema upisana kao da su ove stare Arene jer na 2 stoji trenutno da ide FMP Mornar a u 4 Sevilla Levante. A i kad glefas listu kanala stoji samo Arena Sport 2 bez BiH.
Ali nebitno, samo nek ima Classico danas.
I sta kazu isto AS i SK , nema vece uhljupa od SK, jesu i oni mogli odraditi ovako ako se prepucavaju na teritoriji RS, da bude rijesenje za teritoriju BiH pored toga uskratili su pracenje reprezentacije BiH jedan period.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Dakle ja imam samo Arena Premium 1, ne znam šta je sa ostalih premium kanala? I nem mi AS 3 BiH na kojem je Atalanta trenutno. Inače, govorim o Mtel sat operateru.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
El Clasico u BiH ide na AS 2 BiH
Znalo se odmah da niko ko ima Arene neće biti uskraćen.
Prokleti da su Dragan Šolak, njegova fašistička "Junajted medija", kao i njihovi produkti sport klub, telemach, total tv, n1, nova bh/s/m i ostali❗
Mora se priznati da je Arena opet ispala korektna.
Jel i kod vas na trojci ide ton sa utakmice Atalante a slika kosarka Real?
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Evo popravili su. 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Previše im je spušten logo na AS3 i 4, plus ona standardna boljka - fali oznaka uživo.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Restatrtuj resiver.
Kod mene isto tako bilo
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Evo kaze ovaj direktor u studiju na AS2 da nece biti poskupljenja kod operatera koji imaju zakljucene ugovore sve dok ugovori ne isteknu i dobiti ce svi premium kanale gratis do kraja ugovora. BH telecom ima ugovor do 2023 ako se ne varam.
To da se razlikuju od ostalih

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.