Vjerovatno svi zajedno ovi kad se spoje su dali manje nego Dzeko sam u ligama petice.
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- 
				Swanfilter
- Kontakt:
Dzeko nema konkurencije sto se ovih prostora tice ...
Znaci najveci ikad sa prostora ex Yu.I sta se tu ima vise diskutovat.

- 
				PatriceKwedi
- Kontakt:
Au ja razlike.Drasticne.Hvala na brojkama.A gdje je tu Mandza.

Zahovič je većinu karijere proveo u portugalskoj ligi koja se prema UEFA-i često izmjenjivala sa francuskom na tom petom mjestu. Tamo je zabio 54 gola. Zanimljivo da jedan osrednji napadač poput Mitrovića ima ovako bolesnu statistiku u reprezentaciji. Da dodam da Mandžukić ima 96, dakle dvostruko manje od Džeke.PatriceKwedi je napisao/la: ↑23 okt 2021, 18:37Dzeko 207
Suker 129
Pandev 101
Jovetic 74
Mitrovic 24
Zahovic 3
U ligama Petice
					Zadnja izmjena: TopRemove, dana/u 23 okt 2021, 18:47, ukupno mijenjano 2 puta.

- BosniaBoston
- Kontakt:
96 mandža, preko duplo manje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
						"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- 
				PatriceKwedi
- Kontakt:
96 u ligama Petice
Najblizi Dzeki je mislim Skoblar koji je zabio 181 gol za Marsej i Hannover 70-ih.
🔹
Zato sto u reprezentaciji ima Tadića, Kostića, Sergeja...koji mu pakuju, a u Fulhamu krshine od saigraca...TopRemove je napisao/la: ↑23 okt 2021, 18:44Zahovič je većinu karijere proveo u portugalskoj ligi koja se prema UEFA-i često izmjenjivala sa francuskom na tom petom mjestu. Tamo je zabio 54 gola. Zanimljivo da jedan osrednji napadač poput Mitrovića ima ovako bolesnu statistiku u reprezentaciji. Da dodam da Mandžukić ima 96, dakle dvostruko manje od Džeke.PatriceKwedi je napisao/la: ↑23 okt 2021, 18:37Dzeko 207
Suker 129
Pandev 101
Jovetic 74
Mitrovic 24
Zahovic 3
U ligama Petice
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
StrašnoPatriceKwedi je napisao/la: ↑23 okt 2021, 18:37Dzeko 207
Suker 129
Pandev 101
Jovetic 74
Mitrovic 24
Zahovic 3
U ligama Petice
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- 
				PatriceKwedi
- Kontakt:
Jos nesto zanimljivo, Dzeko je u Wolfsburgu zabio dva penala, dva promasio. U Cityu jedan promasio, bez zabijenih. U Romi tri zabio, pet promasio.
Dakle, ukupno u ligama Petice 5 penala zabio, 8 promasio. 38%
Jako nizak postotak za takvog golgetera...

Dakle, ukupno u ligama Petice 5 penala zabio, 8 promasio. 38%
Jako nizak postotak za takvog golgetera...
🔹
A zamisli da zna penale pucati. Gdje bi bio kraj…

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
						Tuta Petrov
- 
				PatriceKwedi
- Kontakt:
Pa imao bih tih par golova vise, ali vise mi je zanimljivo kako je tako los u tom segmentu s obzirom da je najveci golgeter s ovih prostora. Ajde da se radi o nekom drvetu iz obrane, razumio bih da vise promasi nego zabije, ovako je bas cudno.

🔹
Da ih zna pucati imao bi dosta vise jer bi pucao i ostale penale koje su saigraci pucali. I meni cudno da ih slabo izvodi.PatriceKwedi je napisao/la: ↑23 okt 2021, 19:18Pa imao bih tih par golova vise, ali vise mi je zanimljivo kako je tako los u tom segmentu s obzirom da je najveci golgeter s ovih prostora. Ajde da se radi o nekom drvetu iz obrane, razumio bih da vise promasi nego zabije, ovako je bas cudno.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
						Tuta Petrov
- 
				PatriceKwedi
- Kontakt:
Doduse, istina.Maestro je napisao/la: ↑23 okt 2021, 19:25Da ih zna pucati imao bi dosta vise jer bi pucao i ostale penale koje su saigraci pucali. I meni cudno da ih slabo izvodi.PatriceKwedi je napisao/la: ↑23 okt 2021, 19:18Pa imao bih tih par golova vise, ali vise mi je zanimljivo kako je tako los u tom segmentu s obzirom da je najveci golgeter s ovih prostora. Ajde da se radi o nekom drvetu iz obrane, razumio bih da vise promasi nego zabije, ovako je bas cudno.
Messi je na 78%, CR na 83%
Balotelli koji je vazio za sigurnog izvodjaca dok je bio koliko-toliko ozbiljan igrac je na 89%
Ovih 38% je bas grozota
🔹
Zato je u repci na 4/5 učinku.  

Hoce sigurno ispred Vlahovica

Borit ce se za minute jedino.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
						EDIN DŽEKO!!!
Samo da ga je neko nasavjetovao da sutira penale LIJEVOM...bio bi sigurno na 80% 
Više puta sam pisao...ne mogu da vjerujem da ti kao napadač i potencijalno prvi kandidat za izvođenje penala nisi vježbao to i nametnuo se golovima kao autoritet ma gdje igrao a pogotovo u timu gdje si gazda (čitaj Roma).
...
Ali sam je sebi kriv...Bilo prošlo.
Edit: Samo dok je u Romi bilo je oko 70 penala..da se nametnuo (a imao je priliku u početku) kao kvalitetan izvođač sutirao bi od toga bar 60 (50golova). Ali nije i kao sto rekoh, sam je sebi kriv.

Više puta sam pisao...ne mogu da vjerujem da ti kao napadač i potencijalno prvi kandidat za izvođenje penala nisi vježbao to i nametnuo se golovima kao autoritet ma gdje igrao a pogotovo u timu gdje si gazda (čitaj Roma).
...
Edit: Samo dok je u Romi bilo je oko 70 penala..da se nametnuo (a imao je priliku u početku) kao kvalitetan izvođač sutirao bi od toga bar 60 (50golova). Ali nije i kao sto rekoh, sam je sebi kriv.
Ma to se moze izvjezbat i istrenirat, ali to je igra zivaca u kojoj Dzeko vazda popusti, jednostavno psihicka barijera i nista vise.hurem je napisao/la: ↑23 okt 2021, 20:09Samo da ga je neko nasavjetovao da sutira penale LIJEVOM...bio bi sigurno na 80%
...
Kako objasniti drugacije za covjeka koji ima šutinu i u desnoj i u lijevoj nozi?
Ti kad vidis Ronalda i njegov stav prije penala ruku bi dao da ce ga zabit bilo kome, ili Ciro npr u zadnjih par godina.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
						EDIN DŽEKO!!!
Pa igrace cesto zajedno vjerovatno, a cak i ako bude ulazio s klupe, u narednih 6-7 godina moze nakucati sigurno jos 30-ak komada...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...