FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma jednostavno smo loši.
Osim one jedne duge lopte koja je prošla mi više ništa nismo napravili.
Zrinjski cijelo vrijeme napada, bukvalno od početka nam gol visi u zraku.
Imamo 5 obrambenih i 2 zadnja vezna, tako da je logično da ništa prema naprijed ne možemo uraditi.
Osim one jedne duge lopte koja je prošla mi više ništa nismo napravili.
Zrinjski cijelo vrijeme napada, bukvalno od početka nam gol visi u zraku.
Imamo 5 obrambenih i 2 zadnja vezna, tako da je logično da ništa prema naprijed ne možemo uraditi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sablic drugačije misli. Njemu je on nas najbolji igrac.HeraklitMracni je napisao/la: ↑23 okt 2021, 17:45Ahmetović vise ne moze , neki dan pisem a ljudi odmah vrijedjaju , neka se pošteno oprosti , ovdje ne znas ko je prva postava , veze sa vezom nema …
Ahmetovic i Bodul zivota mi ko rekreativci.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja kad sam rekao da je pravi momenat za oprostit se kada se strasno povrijedio, ovdje sam bio vrijedjan. Sreca pa sam uvijek u pravu a vecina foruma pojma nemaHeraklitMracni je napisao/la: ↑23 okt 2021, 17:45Ahmetović vise ne moze , neki dan pisem a ljudi odmah vrijedjaju , neka se pošteno oprosti , ovdje ne znas ko je prva postava , veze sa vezom nema …
NEMA NAZAD
Rekao sam kad gotovo sve sanse izgubimo za bilosta, neki ce skontati da ova ubleha mora sa klupe ici. I tako nam je uvijek.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kakvi klošari, majku im je.bem napaćenu, zajedno sa Sablićem
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja bih stavio ovdje još dva stopera, pa nek se sudaraju ko autići u pionirskoj. Malo je trojica nazad.
Serete ba bezveze, nije mi nesto stalo do Sabljica ali pita se od g..... ne pravi. Nije on kriv sto pola ekipe meda nemoze a drugo pola bezvoljni bolikurci!!!!!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 23 okt 2021, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
Treba vremena da se klub iscisti od Sabrininih kadrovskih rjesenja,a u to spada svakako i trener i najmanje 6-7 igraca. Do tada cemo gledati ovo.
-
- Kontakt:
Bodul manje trci od Ahmeta, pa dodas Hrbiba, Dupovca, Lazica dobijes ekipu penzionera kojim su ovo zadnji trzaji. Bolje da igraju Trako, Ramić i slicniHeraklitMracni je napisao/la: ↑23 okt 2021, 17:45Ahmetović vise ne moze , neki dan pisem a ljudi odmah vrijedjaju , neka se pošteno oprosti , ovdje ne znas ko je prva postava , veze sa vezom nema …
- JavierBosnia
- Kontakt:
3 pasa prema naprijed nismo sastavili a da nismo izgubili loptu. Tri eto trii
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Igra bez muda bez icega, fuj fuj. Ova tekma je stvorena da se vidi neznanje Sablica.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 23 okt 2021, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ljudi tanki smo mi smo u rangu slobode,posušja,rudara....ma fuj,fuj,fuj....halalu ovu sezonu
-
- Kontakt:
Mrš iz svetinje ublehe
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Uopšte nije problem što mi gubimo i što nećemo osvojiti titulu. Ko tjera zbog toga trenera, lud je realno. Problem je što ne gradimo ekipu za budućnost bez obzira na sve.
Ovo je tranzicijska sezona, moraju se etablirati novi, mladi fudbaleri.
Ja vam govorim dva mjeseca već da mi kvalitetom kadra nismo ni blizu Zrinjskog, vi mislite da sam lud. A realnost je da su ljudi apsolutno za klasu jači. Bez trunke dileme. I nije problem što nas nadigraju, nego što će i za godinu biti jači od nas, kad mi hoćemo da gradimo na Ahmetoviću i Hebiboviću.
Ja vam govorim dva mjeseca već da mi kvalitetom kadra nismo ni blizu Zrinjskog, vi mislite da sam lud. A realnost je da su ljudi apsolutno za klasu jači. Bez trunke dileme. I nije problem što nas nadigraju, nego što će i za godinu biti jači od nas, kad mi hoćemo da gradimo na Ahmetoviću i Hebiboviću.
Ovo je poraz samo zbog trenerske ublehe
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nema veze sada ulazi Krste i eto 1-2 za nas. bitno da igraju Dupovac, Hebibovic, Palic a ne igraci ko Trako i Ramic.
-
- Kontakt:
Split je dva sata od Mostara, ako izgubimo nek Goran dole produži. Ješić i Hurtić nisu radili ovakve cirkuse sa ekipom i formacijom.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 23 okt 2021, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
Samoodrzivost, baziramo se na guranje svoje djece. Za 14 sezona bit ce to dobro samo da khurva ostane u klubu
NEMA NAZAD
Da,slazem se.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 okt 2021, 17:49Uopšte nije problem što mi gubimo i što nećemo osvojiti titulu. Ko tjera zbog toga trenera, lud je realno. Problem je što ne gradimo ekipu za budućnost bez obzira na sve.
Samo je pitanje ko ce da gradi,gdje nam je taj plan,gdje nam je ta struka koja ce da to isplanira i realizira. Kod nas je sve ad-hoc vec godinama.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MostarskiSin, PapakIzSa i 15 gostiju.