FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakav je ovo horor, jbte... Vraćaj Oruča! Moj Gorane...
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Imal ko da brani bhtelecom a da je ostao u satoru
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Katastrofa igra. Na poluvremenu mu pokazati put za Split.
-
- Kontakt:
Grob te j3bo i formacija bez krila... ovog "strucnjaka" treba otjerat i da dobijemo nekako
Ljudi ce nam 4 komada u drugom uvalit
Ljudi ce nam 4 komada u drugom uvalit
-
- Kontakt:
Najgora stvar je što ovaj sastav stvarno ne može puno bolje. Ahmetoviću i Hebiboviću je rok prošao, Bodul je potpuno nepokretan, Kobiljar je tanak igrač.
Izgubit ćemo sezonu bez da išta izgradimo. Da igraju Ramić i Trako, pa bi i bilo nekog rezona.
Izgubit ćemo sezonu bez da išta izgradimo. Da igraju Ramić i Trako, pa bi i bilo nekog rezona.
-
- Kontakt:
Ako izgubimo, opet ce izjaviti da je ovo ekipa u izgradnji 

- feniksptica
- Kontakt:
Ahmetovic nek se oprosti dok ga jos volimo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Bodul da ne dobi zuti nebi znao da igra.
Kako ide ona definicija gluposti;
Ako pet puta radiš istu stvar sa istim rezultatom, a onda isto uradiš i šesti put očekujući drugi rezultat.
Čala, najbolji trener.
Ako pet puta radiš istu stvar sa istim rezultatom, a onda isto uradiš i šesti put očekujući drugi rezultat.
Čala, najbolji trener.
Nez ko misli da je ono do Telecoma 

Prokleti da su Dragan Šolak, njegova fašistička "Junajted medija", kao i njihovi produkti sport klub, telemach, total tv, n1, nova bh/s/m i ostali❗
-
- Kontakt:
Da ih poreda ko normalan insan i licili bi na nesto, a ovako sve vise mislim da se lik namjerno zajebava... j3beni cirkusantizdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 okt 2021, 17:30Najgora stvar je što ovaj sastav stvarno ne može puno bolje. Ahmetoviću i Hebiboviću je rok prošao, Bodul je potpuno nepokretan, Kobiljar je tanak igrač.
U 10oj minuti je trebao napravit bar jednu izmjenu i vratit Sabana desno
Kako moze bit do telekoma kad svima drugima normalno radi...
Joooj ševeljaaa, Allahu dragi
Ja mislio Maradona čitajući forum
Ja mislio Maradona čitajući forum
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Pa evo kontrolišu Zrinjski nakon 15. minute, bolji smo. Ali ne može puno bolje s ovom ekipom i neće nikad moći. Bolje je koristiti one koji će moći da budu bolji bar nekad u budućnosti. Ja stvarno ne vidim svrhu da igraju Hebibović, Ahmetović itd.Ahmoveliki je napisao/la: ↑23 okt 2021, 17:35Da ih poreda ko normalan insan i licili bi na nesto, a ovako sve vise mislim da se lik namjerno zajebava... j3beni cirkusantizdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 okt 2021, 17:30Najgora stvar je što ovaj sastav stvarno ne može puno bolje. Ahmetoviću i Hebiboviću je rok prošao, Bodul je potpuno nepokretan, Kobiljar je tanak igrač.
-
- Kontakt:
Sta smo bolan bolji, sta mi kontrolisemo...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 okt 2021, 17:36Pa evo kontrolišu Zrinjski nakon 15. minute, bolji smo. Ali ne može puno bolje s ovom ekipom i neće nikad moći. Bolje je koristiti one koji će moći da budu bolji bar nekad u budućnosti. Ja stvarno ne vidim svrhu da igraju Hebibović, Ahmetović itd.Ahmoveliki je napisao/la: ↑23 okt 2021, 17:35Da ih poreda ko normalan insan i licili bi na nesto, a ovako sve vise mislim da se lik namjerno zajebava... j3beni cirkusantizdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 okt 2021, 17:30Najgora stvar je što ovaj sastav stvarno ne može puno bolje. Ahmetoviću i Hebiboviću je rok prošao, Bodul je potpuno nepokretan, Kobiljar je tanak igrač.
Bitno je pljuvat

Prokleti da su Dragan Šolak, njegova fašistička "Junajted medija", kao i njihovi produkti sport klub, telemach, total tv, n1, nova bh/s/m i ostali❗
Ovo faul? Hebibović napravio faul? Jel' ovo normalno?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Lavcina i 43 gosta.