Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma sad će mitomani u čoporu doći. Vođeni ono "100 puta izgovorena laž, postaje istina".
E hajmo jako brojati do 100.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nerealno jadni navijaci.LeonProfessional je napisao/la: ↑23 okt 2021, 16:22Ma sad će mitomani u čoporu doći. Vođeni ono "100 puta izgovorena laž, postaje istina".
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Jest, jer nema interneta u hastahani ne moze se uc na forum...
Ruka ruci športski, očekujem spektakl kao i uvijek kada igramoRigoletto je napisao/la: ↑23 okt 2021, 14:44Postovanje, nek bolji uzmeMiljacka je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:49Protivnik je sedmostruki prvak zemlje, sedmostruki osvajač kupa, aktuelni osvajač kupa, najviše euro tekmi, najbolje plasirana ekipa iz naše lijepe Bosne i Hercegovine na UEFA rang klupskoj listi, najbolja bh. ekipa na vječnoj tabeli Jugoslavije, najbolja ekipa na vječnoj tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine, ogromna navijačka baza, najveći klub Bosne moje, divne, mile, lijepe, gizdave! Malo li je...
MIRNO!![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Nadam se zanimljivoj tekmi jer Zrinjski igra atraktivno ove sezone.
Sarajevo nije pokazalo neku ljepotu u igri, valjda ovu tekmu neće uspjeti umrtviti. Sigurno će ići na to, jer u takvim okolnostima imaju veće šanse.
Ako mogu kako izgubiti oba kluba, to bi najbolje bilo. Ali pošto ne mogu, onda nek bude golova za sve ljubitelje PL
Sarajevo nije pokazalo neku ljepotu u igri, valjda ovu tekmu neće uspjeti umrtviti. Sigurno će ići na to, jer u takvim okolnostima imaju veće šanse.
Ako mogu kako izgubiti oba kluba, to bi najbolje bilo. Ali pošto ne mogu, onda nek bude golova za sve ljubitelje PL
Najviše nas boli međunožni mišić kad pročitamo tvoj postKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 okt 2021, 16:20Kako se samo pecaju na post a pored svega sto sam napisao najvise ih boli ovo "lazni navijaci laznog najtrofejnijeg kluba". Sve forumski tastatura ratnici niko nije u Hastahani na proslavi rodjendana![]()

Evo čitavih 100 ljudi u Hastahani.
100 ljudi, 200 jaja štrumfovima za polizati.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Bosna je postojala davno prije Hercegovine.Hercegovinom je nazvan dio Bosne.
Vikipedija:"Hercegovina je geografska regija Bosne i Hercegovine. Kao geografski pojam, prvi put se javlja pod tim imenom 1454. u pismu bosanskog sandžakbega Isa-bega Ishakovića."
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne znam gdje je to kurcenje bilo neki dan kada ste "nestali" sa mjesta vaseg okupljanja.Miljacka je napisao/la: ↑23 okt 2021, 16:30Najviše nas boli međunožni mišić kad pročitamo tvoj postKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 okt 2021, 16:20Kako se samo pecaju na post a pored svega sto sam napisao najvise ih boli ovo "lazni navijaci laznog najtrofejnijeg kluba". Sve forumski tastatura ratnici niko nije u Hastahani na proslavi rodjendana![]()
![]()
100 ljudi, 200 jaja štrumfovima za polizati.

Okani se te djecije price i prati svoj jad od kluba, ne zamaraj se namaKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 okt 2021, 16:37Ne znam gdje je to kurcenje bilo neki dan kada ste "nestali" sa mjesta vaseg okupljanja.Miljacka je napisao/la: ↑23 okt 2021, 16:30Najviše nas boli međunožni mišić kad pročitamo tvoj postKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 okt 2021, 16:20Kako se samo pecaju na post a pored svega sto sam napisao najvise ih boli ovo "lazni navijaci laznog najtrofejnijeg kluba". Sve forumski tastatura ratnici niko nije u Hastahani na proslavi rodjendana![]()
![]()
100 ljudi, 200 jaja štrumfovima za polizati.![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nevjerovatno

Vi ste ti (copor) koji ste se nakacili na moj post o Zeljeznicaru. Kako si samo zakljucio da se zamaram sa vama u svemu ovome

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
2021 je godina, možeš misliti, upališ 4g i možeš tipkati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 okt 2021, 16:20Kako se samo pecaju na post a pored svega sto sam napisao najvise ih boli ovo "lazni navijaci laznog najtrofejnijeg kluba". Sve forumski tastatura ratnici niko nije u Hastahani na proslavi rodjendana![]()
Možda to nije do tvog sela došlo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Inace Zeljo je i klub koji je dosta navijaca imo i van Sarajeva u bivsoj Yu pogotovo u Rijeci ali i u ostalim republikama sto se sad prenjelo i u BiH.Posjeta zadnjih godina to i potvrdjuje iako Zeljo nije dugo osvojio titulu posjeta je jos uvjek najbolja u BiH.Nemozemo ni zamislit sta bi tek bilo da je situacija drugacija.Inace komsije su pokazale ljubav prema klubu protiv Posusja.
KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 okt 2021, 16:37Ne znam gdje je to kurcenje bilo neki dan kada ste "nestali" sa mjesta vaseg okupljanja.Miljacka je napisao/la: ↑23 okt 2021, 16:30Najviše nas boli međunožni mišić kad pročitamo tvoj postKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 okt 2021, 16:20Kako se samo pecaju na post a pored svega sto sam napisao najvise ih boli ovo "lazni navijaci laznog najtrofejnijeg kluba". Sve forumski tastatura ratnici niko nije u Hastahani na proslavi rodjendana![]()
![]()
100 ljudi, 200 jaja štrumfovima za polizati.![]()

Ne znam na šta tačno misliš, ali ako misliš na okupljanje na Ciglanama prije zadnje tekme, otišli smo na tekmu genije

Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 23 okt 2021, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Beduin
- Kontakt:
Vidi se da za Slogu navija, ne moze biti normalan. U 2021. godini lik filozofira i prica o 1454. godini i regijama
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Za Miljacku sam smatrao da je malo ozbiljniji forumas. Ne "genije" ne mislim na Ciglane citav post si fulio.
Onda budi malo konkretniji, mani se šuplje pričeKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 okt 2021, 16:59Za Miljacku sam smatrao da je malo ozbiljniji forumas. Ne "genije" ne mislim na Ciglane citav post si fulio.
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ah što je Memija brz