Tom Hardy je gayakisarajevo92 je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:39Imas li obraza?HasicuVratiSe je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:35kakva greška sudije, nevjerovatno, čist ofsajd
I sad nek pijacari kmece opet
Premijer liga BiH - aktuelno
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Navijao je za Velež dok ga nismo isprskali po faci na našoj temi, pa je pobjegao sa iste i prestao navijati za Velež.
Mi ovdje uživamo zbog takvog razvoja situacije
Mi ovdje uživamo zbog takvog razvoja situacije

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ko je ovaj mahac sto je digao ofsajd?
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Ti fakultetlijo samo svoju majku mozes isprskat

p.s. voli ona bit isprskana
Zadnja izmjena: HasicuVratiSe, dana/u 23 okt 2021, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Musa samo da ti bemvijaje svu tvuvijamr familiju gnjido mala usrana i odoh.HasicuVratiSe je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:33Zamalo 2-0, šteta, Rudar apsolutno opravdava ulogu velikog favorita u derbiju začelja
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Hvala takodjerKambodja je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:43Musa samo da ti bemvijaje svu tvuvijamr familiju gnjido mala usrana i odoh.HasicuVratiSe je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:33Zamalo 2-0, šteta, Rudar apsolutno opravdava ulogu velikog favorita u derbiju začelja
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Pijačari i njihov bogati vokabular
Markaaaaa carape i psovke, to je sve sto znaju, a sa ovcama moras biti coban

-
- Kontakt:
kakoe u norveskojHasicuVratiSe je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:46Pijačari i njihov bogati vokabular![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
@admin de banuj ovu debilcinu vidis da je doslo svoje komplekse da lijeci ovdje...HasicuVratiSe je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:46Pijačari i njihov bogati vokabular![]()
Protivnik je sedmostruki prvak zemlje, sedmostruki osvajač kupa, aktuelni osvajač kupa, najviše euro tekmi, najbolje plasirana ekipa iz naše lijepe Bosne i Hercegovine na UEFA rang klupskoj listi, najbolja bh. ekipa na vječnoj tabeli Jugoslavije, najbolja ekipa na vječnoj tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine, ogromna navijačka baza, najveći klub Bosne moje, divne, mile, lijepe, gizdave! Malo li je...
MIRNO!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
80 minuta sa igracem manje, koji smo mi peh 

- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Zima stegla brato, kako je dole, ima li bure?killafrommanilla je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:47kakoe u norveskojHasicuVratiSe je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:46Pijačari i njihov bogati vokabular![]()
Kad ce se opet sergija skupljat da posaljem koji euro, nije musa papak
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
@admin je inace poznat kao osoba koja tolerise nazivanje drugih forumasa debilcinamaspezial je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:47@admin de banuj ovu debilcinu vidis da je doslo svoje komplekse da lijeci ovdje...HasicuVratiSe je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:46Pijačari i njihov bogati vokabular![]()
Sta si se ba navio idi odmori malo popij caj smiri se...HasicuVratiSe je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:52@admin je inace poznat kao osoba koja tolerise nazivanje drugih forumasa debilcinamaspezial je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:47@admin de banuj ovu debilcinu vidis da je doslo svoje komplekse da lijeci ovdje...HasicuVratiSe je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:46Pijačari i njihov bogati vokabular![]()
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Je li zabranjeno pisat navijacima Rudara na ovoj temi ?spezial je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:54Sta si se ba navio idi odmori malo popij caj smiri se...HasicuVratiSe je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:52@admin je inace poznat kao osoba koja tolerise nazivanje drugih forumasa debilcinama
Zna li iko ko je linijski koji je svirao ovaj ofsajd za velez?
-
- Kontakt:
Iduće kolo Forza RadnikHasicuVratiSe je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:56Je li zabranjeno pisat navijacima Rudara na ovoj temi ?spezial je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:54Sta si se ba navio idi odmori malo popij caj smiri se...HasicuVratiSe je napisao/la: ↑23 okt 2021, 13:52
@admin je inace poznat kao osoba koja tolerise nazivanje drugih forumasa debilcinama
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Sreca pa je alkoholicar u redovima Veleža nesposoban, inace bi nas okrenuli iz jedne sanse
Sose hvala ti
Sose hvala ti
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Direktorcic, Vanja8 i 31 gost.