Nemaš onda MojaTV sport i plaćaš više da bi u kući i dalje držao Šolakov produkt

Nemaš onda MojaTV sport i plaćaš više da bi u kući i dalje držao Šolakov produkt
Oni u Italiji a Edin i Kole radili 6 utakmica NBA finala u 2 sedmice s lica mjesta
Kao da je to nešto posebno , Edin je to su radio prije ihihi godina sa Mirzom Vilićem i kolegom Hadžićem , na mrtvom OBN-uRekoSam je napisao/la: ↑21 okt 2021, 23:21Oni u Italiji a Edin i Kole radili 6 utakmica NBA finala u 2 sedmice s lica mjesta![]()
![]()
bombaysaphire je napisao/la: ↑21 okt 2021, 23:25Kao da je to nešto posebno , Edin je to su radio prije ihihi godina sa Mirzom Vilićem i kolegom Hadžićem , na mrtvom OBN-u![]()
![]()
Ne vjerujem , jednostavno MOTO GP nije baš toliko popularan na ovim prostorima nažalost , tema na ovome forumu je dokaz .RekoSam je napisao/la: ↑21 okt 2021, 23:29bombaysaphire je napisao/la: ↑21 okt 2021, 23:25Kao da je to nešto posebno , Edin je to su radio prije ihihi godina sa Mirzom Vilićem i kolegom Hadžićem , na mrtvom OBN-u![]()
![]()
![]()
Zato im je pucala veza pa se Vugdalić uključivao![]()
![]()
Ubrzo će i Srki zatražiti transfer, Arena ne misli stati![]()
Trebale bi biti druge verzije tih kanala koje će imati sadržaj kao AS Premium dok se ne ubace ti kanali kod svih u BiH.senadrosoner je napisao/la: ↑24 okt 2021, 08:47Na TXTv kablovskoj izbacene Arene 2,3,4
Ostala samo Arena 1 SRB,Arena 1 HRV,Arena 1 HD BiH
![]()
Zna li neko o čemu se radi?
Zvao sam ih ja sad. Ne znaju ni oni sta je ali su prijavili. Trebalo bi ubrzo biti ok.senadrosoner je napisao/la: ↑24 okt 2021, 08:47Na TXTv kablovskoj izbacene Arene 2,3,4
![]()
Daj Bože da to bude danasMago je napisao/la: ↑24 okt 2021, 08:50Zvao sam ih ja sad. Ne znaju ni oni sta je ali su prijavili. Trebalo bi ubrzo biti ok.senadrosoner je napisao/la: ↑24 okt 2021, 08:47Na TXTv kablovskoj izbacene Arene 2,3,4
![]()
Ne može koliko znam.
Joj jesu ih ispretumbali, jedva sam nasao.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 okt 2021, 03:05kod mene na m:SAT ubaceni novi kanali Arene Premium
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.