FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 25 jan 2011, 19:09

padobranac1978 je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Sta se trazi zauzvrat za ovih 5 miliona? Na lijepe oci nema nista. Ovdje treba angazovati pravnike i to najbolje u zemlji jer za 5 miliona sa kamatama grad moze izgubiti klub. A sad da ne pricamo o crnjacima nego treba iscackati sta je uslov za ovih 5 miliona sto bi bila fantasticna suma i dobro pomogla klub. A takodjer u sta bi otislo ovih 5 miliona?

Gdje su pare namjenjene?
Nema na lijepe oci,ali FK Sarajevo je IME ;) Mene stvarno cudi da ti nista ne znas,neki papir,mahanje papirom i sl.?

ja mislim da je to sve rizvanoviceva i edimova politike spospobni su ti ljudi znaju raditi svoj posao a nas predssjednik je bankar prema tome ima nesto da se da zauzvrat il ce to bit promocija banaka il udruga pojma nemam ostaje da vidimo sve i ispratimo...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 jan 2011, 19:11

Džoka_TM je napisao/la:Ništa od tog čim je avazov sport u pitanju vjerujte ;)
nista ako je san,nista ako ja avaz,ili ti neki drugi portal....e ako je ovaj portal nesto objavio,TO je istina....znas da je talijanski aktivan vec nekoliko dana ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 25 jan 2011, 19:15

PL BiH -1 je napisao/la:Sta se trazi zauzvrat za ovih 5 miliona? Na lijepe oci nema nista. Ovdje treba angazovati pravnike i to najbolje u zemlji jer za 5 miliona sa kamatama grad moze izgubiti klub. A sad da ne pricamo o crnjacima nego treba iscackati sta je uslov za ovih 5 miliona sto bi bila fantasticna suma i dobro pomogla klub. A takodjer u sta bi otislo ovih 5 miliona?

Gdje su pare namjenjene?
Nema na lijepe oci,ali FK Sarajevo je IME ;) Mene stvarno cudi da ti nista ne znas,neki papir,mahanje papirom i sl.?
Nisam bio u klubu od skupstine niko nije predao zahtjev za trenersku licenecu tako da nisam uopste informisan o desavanjima u klubu. Ja tamo dolazim samo kad sam pozvan ne kao Borovina da izmisljam vijesti.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jan 2011, 19:16

PL BiH -1 je napisao/la:

Gdje su pare namjenjene?
Nisam bio u klubu od skupstine niko nije predao zahtjev za trenersku licenecu tako da nisam uopste informisan o desavanjima u klubu. Ja tamo dolazim samo kad sam pozvan ne kao Borovina da izmisljam vijesti.

pa trebao bi jarane sad su ovo drugi ljudi primit ce te fino upitaj koju vijest i to je to:):):)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 25 jan 2011, 19:18

Maestri Balliachi io sono con te ... Non lasciate che il re!

Naturalmente, sto scherzando!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 25 jan 2011, 19:25

@ Rule_hz

Nemam akreditaciju ne radim za bh medije. A da su ljudi na mjestu to niko nepobija. Privatno sam sjedio sa nekima od njih ali ne kopam informacije jer nije mi od interesa. Ono postoje one rekla kazala informacije ali to ne prenosi. Samo cu reci da ljudi rade pametno i drago mi je da ce Sarajevo biti u utrci ne za Evropu nego za titulu.

Colorado

Post Postao/la Colorado » 25 jan 2011, 19:27

padobranac1978 je napisao/la:NA KRAJU KOŠEVSKOG TUNELA SE KONAČNO VIDI SVJETLO

Kako saznaje "Avazov Sport",italijanski i engleski bankari spremni su uložiti 5.000.000 eura u FK Sarajevo!Možda će nekim našim čitaocima ova vijest biti nevjerovatna,nestvarna...ali potvrdu smo dobili iz dva izvora.
-Istina,postoji taj kontakt,kaže licencirani zastupnik igrača Muris Mujanović,koji je jedna od kontakt osoba navedenih bankara u našem glavnom gradu.
-Uprava FK Sarajevo,koja je u četvrtak obaviještena o tom interesu,ima "sve" informacije.Kako kaže Mujanović spremna je i bankovna garancija,a sve ostalo je do njih.
S druge strane,u razgovoru sa predsjednikom i sportskim direktorom FK Sarajeva Amirom Rizvanovićem,odnosno Edomom Hadžialagićem,saznali smo da su upoznati sa ponudom.
-Šta drugo kazati,nego spremni smo na razgovor i naravno dogovor,kaže Hadžialagić.
-Mujanović nas je obavijestio o navodnom interesu i nadam se ćemo vrlo brzo sjesti za sto i otkloniti sve "dileme"...

O pojačanjima:
-Obavio sam razgovore sa šest igrača od kojih je jedan iz Premijer lige,a ostali iz inostranstva i sa kojim god da potpišemo biće vrhunsko pojačanje.Više poslije današnje sjednice Upravnog odmora.

DOLAZE BOLJI DANI :lol:
aBd ! 8-) :D

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 jan 2011, 19:27

[youtube][/youtube]

pa ovaj covjek je uradio vise za 15 dana nego merdanovic za svoga vijeka :o

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 25 jan 2011, 19:29

padobranac1978 je napisao/la:[youtube][/youtube]

pa ovaj covjek je uradio vise za 15 dana nego merdanovic za svoga vijeka :o
Hadzialaga e Merdanovic non può essere confrontato. Questi sono due concetti diversi!

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 25 jan 2011, 19:35

polako,bez neke euforije...nemojte domah da ispadne da smo vec dobili tih 5.000.000€ jos uvijek sve varira i nemojte tako da bude euforije...moze nam se obiti o glavu ;)
1946

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 25 jan 2011, 19:58

Kako saznaje "Avazov Sport",italijanski i engleski bankari spremni su uložiti 5.000.000 eura u FK Sarajevo!Možda će nekim našim čitaocima ova vijest biti nevjerovatna,nestvarna...ali potvrdu smo dobili iz dva izvora.
-Istina,postoji taj kontakt,kaže licencirani zastupnik igrača Muris Mujanović,koji je jedna od kontakt osoba navedenih bankara u našem glavnom gradu.
-Uprava FK Sarajevo,koja je u četvrtak obaviještena o tom interesu,ima "sve" informacije.Kako kaže Mujanović spremna je i bankovna garancija,a sve ostalo je do njih.
S druge strane,u razgovoru sa predsjednikom i sportskim direktorom FK Sarajeva Amirom Rizvanovićem,odnosno Edomom Hadžialagićem,saznali smo da su upoznati sa ponudom.
-Šta drugo kazati,nego spremni smo na razgovor i naravno dogovor,kaže Hadžialagić.
-Mujanović nas je obavijestio o navodnom interesu i nadam se ćemo vrlo brzo sjesti za sto i otkloniti sve "dileme"...

O pojačanjima:
-Obavio sam razgovore sa šest igrača od kojih je jedan iz Premijer lige,a ostali iz inostranstva i sa kojim god da potpišemo biće vrhunsko pojačanje.Više poslije današnje sjednice Upravnog odmora.

:lol: :lol: :lol: da nije banka SAO PAOLO ionako je pred gašenjem :roll: :roll:
Einigkeit und Recht und Freiheit

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 jan 2011, 20:03

domorocki je napisao/la:

O pojačanjima:

:lol: :lol: :lol: da nije banka SAO PAOLO ionako je pred gašenjem :roll: :roll:
a mozda je samo jedna osoba u pitanju ;)

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 25 jan 2011, 20:13

Baljak cao!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 jan 2011, 20:14

SMJENJEN BALJAK!

Agim Nikolic v.d. direktora do konkursa.

Uslovi konkursa su aktivno poznavanje engleskog (citanje i pisanje) i poznavanje rada na racunaru.

copy,ali sam morao ,jer je to info desetljeca :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jan 2011, 20:16

To je ono sto sam pisao,spominju se zdravstveni razlozi a u sustini se zna da mu je noga 8-)

Haj sad mrs i povedi druga :!:

P.S. i kad kazu San laze :P :mrgreen:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 jan 2011, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 25 jan 2011, 20:21

Otisaoooooooooooooooooooo jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

Ne mogu da vjerujem. Evo suze radosnice mi krenule.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 25 jan 2011, 20:21

Baljak caoo,kao sto rece kolega iznad mene povedi i druga :D :D
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

zizinjo
Kontakt:

Post Postao/la zizinjo » 25 jan 2011, 20:29

Ha ja kontam šta neki danima palamude na talijanskom kad ono milijončići milijončići milijončići hi hi hiiiiiii :D :D :D :D :D :D

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 jan 2011, 20:31

Može li mi neko reći, ko prati omladinski pogon, kakav je igrač Nihad Bjelak? Mislim da je momak 1992. godište. Čini mi se da igra poziciju zadnjeg veznog.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 jan 2011, 20:31

zizinjo je napisao/la:Ha ja kontam šta neki danima palamude na talijanskom kad ono milijončići milijončići milijončići hi hi hiiiiiii :D :D :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, bordobijeli, budzak, skoJaa, VolimoSarajevo i 26 gostiju.