FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prije svega drago mi je , bajro se vratio na najbolji moguci nacin poslije loma noge a sto se tice laze ako je istina da su ponudili 150 milja eurica lazo onda ide 100% , bar koliko sam ja upoznat 

IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Ponuda je dosla davno samo sto nije bila 150.000 nego 75.000. Sad da li je stigla nova ponuda to ce se znati za dan dva. Mada sumnjam da bi se iko kontao da je stigla takva ponuda.nermin_TM je napisao/la:u danasnjem sportu sam citao da je stigla ponuda iz ceske za lazu 150 00 zna li iko od insajdera jel istina il je patka
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ponuda postoji ali se ne radi o 150 000.nermin_TM je napisao/la:u danasnjem sportu sam citao da je stigla ponuda iz ceske za lazu 150 00 zna li iko od insajdera jel istina il je patka
Znaci Culum i Beg su u Puli no naravno ne mogu biti koristeni u utakmicama, kada se ocekuje oporavak ?
lazo kaze da ne zna nista za ponudu i da je do amara ide li ili ostaje vidjecemo..PL BiH -1 je napisao/la:Ponuda je dosla davno samo sto nije bila 150.000 nego 75.000. Sad da li je stigla nova ponuda to ce se znati za dan dva. Mada sumnjam da bi se iko kontao da je stigla takva ponuda.nermin_TM je napisao/la:u danasnjem sportu sam citao da je stigla ponuda iz ceske za lazu 150 00 zna li iko od insajdera jel istina il je patka
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
- pintol_TM87
- Kontakt:
Normalno da je do Amara jer mu je manager...ako niste znali sada znate...lpnermin_TM je napisao/la:lazo kaze da ne zna nista za ponudu i da je do amara ide li ili ostaje vidjecemo..PL BiH -1 je napisao/la:Ponuda je dosla davno samo sto nije bila 150.000 nego 75.000. Sad da li je stigla nova ponuda to ce se znati za dan dva. Mada sumnjam da bi se iko kontao da je stigla takva ponuda.nermin_TM je napisao/la:u danasnjem sportu sam citao da je stigla ponuda iz ceske za lazu 150 00 zna li iko od insajdera jel istina il je patka
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
samo cu jedno napisati ne igraju forum huligani na terenu nego igraci..kad titula dodje u BL tako cu vam ispamovat forum da se opustim malo ..uzdravlje vidimo se u maju na grbavici
Ma ti nećeš doći na Grbavicu, ne znaš ni gdje je, a niko te neće ni povesti.luckyh je napisao/la:samo cu jedno napisati ne igraju forum huligani na terenu nego igraci..kad titula dodje u BL tako cu vam ispamovat forum da se opustim malo ..uzdravlje vidimo se u maju na grbavici
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Na osnovu čega se ti bunišpile87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
o gdje ste vi strucnjaci sto procjenjujete koji je igrac za zelju, a koji nije, pa treba da budete zahvalni da se ime TOPIC MARKA dovodi uopste u vezu sa zeljom, lik ce i u 40. toj biti bolji nego i jedan napadac u nasoj ligi, nadam se da je istina i da ce potpisati sa nama jer tad bas nebi imali konkurenciju u ligi i sto ste na pocetku sezone govorili o prekucavanju lige , to bi se sad desilo. pozdrav
Dejane manijaceluckyh je napisao/la:samo cu jedno napisati ne igraju forum huligani na terenu nego igraci..kad titula dodje u BL tako cu vam ispamovat forum da se opustim malo ..uzdravlje vidimo se u maju na grbavici

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ikos je napisao/la:X2 je bio 1.7 a cista 2 je bila 3.55 mislim. Na Cibaliju 1.85 ili 1.9. Samo je u Lutriji bilo u ponudixxl basket je napisao/la:koja je kvota bila na nas protiv cibalije , zanima me kako stojimo na kladionicama ?????
.

E ljudi nije vezano za temu,ali kakva je ovo patka http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/B ... 77236.html
1921-2011
pa ovo postaj na temi komsinica.. buduci da ce balkansku ligu igrati klubovi iz sredine tabele, njih bi ovo jako zanimaloEsii TM87 je napisao/la:E ljudi nije vezano za temu,ali kakva je ovo patka http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/B ... 77236.html

AHahhaha, prejako!ellaxaz je napisao/la:Na osnovu čega se ti bunišpile87 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()

- partibrejker1921
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa sve u svemu, ne mozemo biti na gubitku. Samo se nadam da nece biti kao sa Kameruncima.partibrejker1921 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sv ... na-probu-0
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sv ... na-probu-0

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Hmm, po transfermarktu ovaj švicarac igra desnog beka, mislim da nam više škripi na lijevoj strani, gdje u slucaju povrede Mirka mora Stanić defanzivu da igra
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt: