Sociopate tako razmišljaju
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: English Premier League
Za to već i ima nekih argumenata, je l'.Ozymandias je napisao/la: ↑18 okt 2021, 15:27Da si rekao trenerska legenda pa i nekako.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑18 okt 2021, 14:50Je l' Gunneri stvarno smatraju Artetu igračkom legendom Arsenala? Ja koliko se sjećam, a to nije bilo tako davno, bio je redovno pljuvan i na ovom forumu. Mislim, generalno je jako prosječan igrač bio, a kapitensku traku je dobio u nedostatku opcija, obzirom da su svi raniji kapiteni nekako redovno napuštali klub, ako se dobro sjećam.![]()
Ako ga neki klub može smatrati legendom (iako jako upitno), to bi prije bio Everton, obzirom da je više nastupa skupio tu, a i bolji dojam ostavio, reklo bi se.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Iz doba Emiratesa nijedan igrač nije vrijedan pomena. Ozil i Sanchez su tu kvalitetom, ali nedostatak velikog trofeja im fali u rezimeu za legende. Da je Wenger 15e doveo napadača, vjerovatno bi se liga uzela. Tad je Ozil bio na vrhuncu, sa 15 asistencija u decembru, i onda kreće super Giroud kao jedini napadač sa gotov cijelom polusezonom bez gola.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑18 okt 2021, 14:50Je l' Gunneri stvarno smatraju Artetu igračkom legendom Arsenala? Ja koliko se sjećam, a to nije bilo tako davno, bio je redovno pljuvan i na ovom forumu. Mislim, generalno je jako prosječan igrač bio, a kapitensku traku je dobio u nedostatku opcija, obzirom da su svi raniji kapiteni nekako redovno napuštali klub, ako se dobro sjećam.![]()
Ako ga neki klub može smatrati legendom (iako jako upitno), to bi prije bio Everton, obzirom da je više nastupa skupio tu, a i bolji dojam ostavio, reklo bi se.
A Arteta osim prve i druge sezone je bio za qurac, lošija verzija Xhake što dovoljno govori
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ko bi rekao da Anelka ima više od Drogbe
- Marsal
- Kontakt:
Realno, najviše me impresionira Crouchovih 108 komada.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nikad mu neću halalit one makazice protiv nas
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako one season wonder ovako visoko?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sad ne znam na koga mislis, al nije bas pohvalno imati isti broj golova ko Drogba.
ARSENAL4ever
Jel crveni?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Na Salaha naravno.
Jest pohvalno kad si odigrao gotovo pola sezona manje

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta je s komentatorom?
Sta je sa Gojkom vec deset godina, kako je moguce da ovaj covjek komentarise i to jos dobija najvaznije utakmice iz kola u kolo?QUARESMA 18<<< je napisao/la:18 okt 2021, 22:51sta je s komentatorom?
Al se slavi bod kuci protiv Palacea.

Zadnja izmjena: nepoznat1, dana/u 18 okt 2021, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Kako je ocajna ekipa Arsenal. 

BE A GAME CHANGER, THE WORLD IS ALREADY FULL OF PLAYERS
Kako slave bod protiv **** Palace-a

“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- feniksptica
- Kontakt:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.