Nisam to zelio, jer mi je zelja bila vidjeti da se neko drugi ukljuci i to odradi, ali preuzet cu tu organizaciju na sebe za prvu godinu i nadam se da ce ubuduce to postati tradicija da forum svake godine bude dio akcije "12. igrac" za klub, ali vec sljedeci put ce morati neko drugi koordinirati ovom aktivnoscu, jer necemo dopustiti da su pojedinci zeljni pomoci klubu, a da to ne bude ucinjeno.
PRAVILA - Vidjet cemo do 1.11. koliko je zainteresovanih, potvrdite na forumu svoju zainteresovanost, a onda se javite meni na pm. Sve cu vas voditi pod nickovima sa ovog foruma i pravilo ce biti da kad odredimo ratu platite odjednom po mogucnosti direktno klubu, jer ne da mi se da vam brojim koliko ste rata uplatili, bar cu se toga rijesiti u startu. Ocekujte da ce rata biti oko 100 KM, manje - vise, zavisi od broja ucesnika. Meni niko nece nista uplacivati, ali cete mi morati potvrditi svoju uplatu kako bih mogao provjeriti u klubu da li im je uplaceno. Vodit cemo ovu ekipu pod sifrom Forumaši. Cilj je da skupimo minimalno 1200 KM, a ako bude vise zainteresovanih onda cemo gledati da i vise doniramo klubu. Kad zavrsimo uplate s klubom, ovdje cu transparentno objaviti koliko je forumasa ucestvovalo, kolika je rata bila i koliko se klubu doniralo. Prema tome, i dalje ce sve biti anonimno, a u interesu kluba.
Firefirefirely razumijem druze da si osjetio odgovornost da te neko moze izraditi, ali samo je fol nacina i razmisliti na vrijeme da li si spreman. Ocekujem i od tebe da se javis. Ocekujem svi koji godinama pisu na forumu, koji prate desavanja u klubu i iskreno vole klub, a da prije svega imaju tu mogucnost, da ce se javiti kako bi klub dobio podrsku i od ove virtuelne zajednice. U slucaju da ne bude dovoljno zainteresovanih onda cu i to objaviti kao neuspjeh, ali vjerujem da ce biti ucesnika, jer ne bi ljudi godinama bili tu da ne vole klub. Bujrum, javite se ponovo ovdje na forumu kao zainteresovani i meni na pm!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK