Analitico je napisao/la:Jest igro al kad? Kad je Tevez dosao tek iz Argentine, stigao direkt sa pogace i gulio je po terenu..No sad je Tevez slavan, okurazio se kao i vecina juznoamerikanaca, ne da lopte nikome...Igra on, da se razumijemo, klasa je, zna sve o fudbalu, al jarane da covjek moze biti onako sebican, nisam vjerovao dok nije Dzeko dosao u Man City...
Mogu ti igraci tipa Robinha, Teveza, Ronalda, Higuaina,Eto-a, Pata, i slicnih imati sjajne statistike, asistencije i broj golova duplo veci, no za mene nisu u istoj klasi kao igraci tipa Ibrahimovic, Dzeko ili Berbatov jer su ovi prvi nabrojani gladni golova i ne daju nikome lopte..Pa ja da sam mu suigrac, ja bu mu na kraju utakmice uletio klizeci i istresao ga iz kopacki zbog toga...
Zar nije Tevez dosao u Englesku tj. prvo West Ham, ljudi odigrali 2 tekme u spicu City-a, a vec sude Tevezu kako je sebican neda Dzeki da zabije..
Pa eto Grafite nije bio sebican, koliko je puta samo Dzeko srusen u penalu a sudija nije ni svirao penal Grafite vec stavio loptu na bijelu tacku da suta

nije bio sebican.
Zelis reci da Ibrahimovic nije sebican

Ibro, Berbatov nisu gladni golova, pa ko bi trebao da bude gladan golova desni bek? kruh napadaca je gol..
Puno zavisti necijem talentu jer takvih ima i u Premijer o Prvoj ligi BH stozina od 30 tak godina koji zavide decku od 17,8 godina sto igra u timu jedva ceka da mu uleti u noge na treningu, jer on fola ima crvene kopacke sta glumi..jesi nesto bolji sa tim takvim postupkom?
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu