Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
nahvali ga pablo laso (1:21)
musa > real madrid confirmed
musa > real madrid confirmed
linkkk??
jel to nema prenosa
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- marlostanf1eld
- Kontakt:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
los i nikakv
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
King!!
Strasna prva cetvrtina, nevjerovatno da je ovo isti igrac iz efesa
jebhem li ti sudija majku
- NerminFatic
- Kontakt:
Odlican!! 9 poena! Je li ono dvije trojke promasio? Jedno slobodno jeste.
Crnjo ga patosira u kontri oni faul odbrane mu sviraju 

Koliko dugo je bio van ozbiljne kosarke i kako je izgledao u efesu ovo sto je do sad odigrao protiv jednog Madrida je fantasticno. Steta sto pojedinci siluju loptu pored njega u ovakvoj formi, dosta postovanja zasluzuje i Breogan za ovo sto igra nakon ulaska u prvu ligu, simpaticna ekipa.
steta ovog drugog faula, a steta i one druge trojke koju je uzeo, bio je potpuno sam, a prvu je malo isforsirao
dobra 1/4, sili na lijevu stranu, al i prolazi za sada
dobra 1/4, sili na lijevu stranu, al i prolazi za sada
kako je gadno gledati koliko im se navlači jbte
- Felixians4
- Kontakt:
u efesu? sasvim dobar. pogriješili su što su ga se odrekli. u euroligi maltene i nije igrao,u prvenstvu rutina.StevieG8 je napisao/la: ↑17 okt 2021, 17:21Koliko dugo je bio van ozbiljne kosarke i kako je izgledao u efesu ovo sto je do sad odigrao protiv jednog Madrida je fantasticno. Steta sto pojedinci siluju loptu pored njega u ovakvoj formi, dosta postovanja zasluzuje i Breogan za ovo sto igra nakon ulaska u prvu ligu, simpaticna ekipa.
džanan je igrač koji je sposoban biti nositelj el contendera u skoro vrijeme.
tavares dvaput na desni prodor zabananirao rašida. real madridu ovo teži match od većine dosad u sezoni,u oba najjača euro natjecanja. zatrpali trojkama francuzi za malo odvajanje
Izgleda dobro mu ide odbrana danas, maksuz akcija da se napadne Musa 

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ja ugasio nakon što je odbio da uzme sjt sa poludistance. Yebi se i ti i tvoja košarka
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Kakav manijak ide 3 x na Tavaresa kao da je Ocvina protivnik,hahahha...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, dark44, L-Train, perun, Sveti, TripleThreat, zgembo89, zikerrz21 i 93 gosta.