Neko Bgmi dobro radi svoj posao

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kaze onakva borba protiv Borussije MG
Koliko se kmecalo sto je otisao kao da je bio nosilac igre.
Možda ne toliko na igru ali na rezultate apsolutno. Ljudi su trenutno na +12 i imaju gol razliku 23:4 dok recimo mi imamo 13:10.. brutalna je to razlika moj brate
Ali, ali, sta ako navija za kone, pade sve u vodu onda
Vjerovali su u trenera. 95% klubova u ligi bi otpustilo trenera radi izgubljene Europe. ako je ona bila cilji (jeste, u slučaju Zrinjskog).
Imaju vala i igru svemirsku za nas.Danasnja utakmica jedino izuzetak sa strane same igre,ali opet Velež su ostavili bez sanse ozbiljne.
Ma jest, i ja sam se zaletio s komentarom, opet su pobijedili iako su odigrali mlako, a takve utakmice je najvaznije uzeti. Velez jos jednom pokazao koliko im fali napadac, potpuno su bezopasni pred golom.
Ma nije to samo ova sezona vec i skoro sve prethodne.Mokes je napisao/la: ↑15 okt 2021, 18:57Vjerovali su u trenera. 95% klubova u ligi bi otpustilo trenera radi izgubljene Europe. ako je ona bila cilji (jeste, u slučaju Zrinjskog).
Naravno da je to mač s dvije oštrice, a Zrinjskom se isplatio.
Ako budu prvaci, imaju šanse i da budu nosioci u prvom pretkolu, što im otvara put do grupne faze.
Lik po kretnji samo i kad drži loptu u posjedu vidiš da je potencijal za najbolje lige svijeta, al' kad retard u glavi promahu ima i ne zeli se posvetiti fudbalu naša liga i Albanija je plafon.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 okt 2021, 15:17Bjezi ba Mustedanagicu nemoj zajebavati sad.Imao si goru stomacinu nego igrac sa brojem 28.Godinu i po dana nisi bio u stanju da udjes u formu i da se spremis za vise od 50 min ozbiljnog fudbala.Ne bi tebe Sparta tako olako dala da valjas.Bezveze glumis igracinu,vidjet cemo te u Albaniji(vidim i tamo ne igra nikako)
Meni uvijek bio skroz beze igrac
Koeficijent im je oko 8, veci od našeg uglavnom.Bit ce sigurno nositelji, ako osvoje titulu.Mokes je napisao/la: ↑15 okt 2021, 18:57Vjerovali su u trenera. 95% klubova u ligi bi otpustilo trenera radi izgubljene Europe. ako je ona bila cilji (jeste, u slučaju Zrinjskog).
Ako budu prvaci, imaju šanse i da budu nosioci u prvom pretkolu, što im otvara put do grupne faze.
Nije tačno. Koeficijent im je 7.000. Naš koeficijent je 7.250.Historicar je napisao/la: ↑15 okt 2021, 23:25Koeficijent im je oko 8, veci od našeg uglavnom.Bit ce sigurno nositelji, ako osvoje titulu.Mokes je napisao/la: ↑15 okt 2021, 18:57Vjerovali su u trenera. 95% klubova u ligi bi otpustilo trenera radi izgubljene Europe. ako je ona bila cilji (jeste, u slučaju Zrinjskog).
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, fera, kosevodom, MaroonWhite1946 i 34 gosta.