Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Znam da su na konopcima kada počnu o ovome. 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Možete da promenite ženu, politička ubeđenja, veru. Ali nikada, nikada ne možete da
promenite klub za koji navijate.“ E. Kantona . Moj kantona ovim medjugorcima ni to nije sveto .
promenite klub za koji navijate.“ E. Kantona . Moj kantona ovim medjugorcima ni to nije sveto .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Al fascinantno u 99% slucajeva kad se prepiru s Baderom i kad ih izyebe bukvalno, prebacuju se na temu kako je prije pratio man utd
prejako

-
- Kontakt:
Daj im printer i sigurno neće isprintati karte za utakmicu
jer, zasto kad ih niko ne kupuje
jer, zasto kad ih niko ne kupuje
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- Antipolitika3
- Kontakt:
To ne vrijedi za srpske klubove vidis da cijeli svijet mrzi srbeopalaopala je napisao/la: ↑14 okt 2021, 22:33Možete da promenite ženu, politička ubeđenja, veru. Ali nikada, nikada ne možete da

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
I grb isto; grb možete promijenit kad god poželite ..opalaopala je napisao/la: ↑14 okt 2021, 22:33Možete da promenite ženu, politička ubeđenja, veru. Ali nikada, nikada ne možete da
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Evo mitomana opet , to ne vrijedi za topicevce, koji su presuđeni u Hagu .Antipolitika3 je napisao/la: ↑14 okt 2021, 22:36To ne vrijedi za srpske klubove vidis da cijeli svijet mrzi srbeopalaopala je napisao/la: ↑14 okt 2021, 22:33Možete da promenite ženu, politička ubeđenja, veru. Ali nikada, nikada ne možete da
promenite klub za koji navijate.“ E. Kantona . Moj kantona ovim medjugorcima ni to nije sveto .![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Opasno se gube pijacari
Opet su nervozni

Opet su nervozni
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Promjenili su ga i hajduk i Dinamo i Sarajevo i željo , koga nije promjenio . Samo se neki neće nikad vratit na staroRigoletto je napisao/la: ↑14 okt 2021, 22:36I grb isto; grb možete promijenit kad god poželite ..opalaopala je napisao/la: ↑14 okt 2021, 22:33Možete da promenite ženu, politička ubeđenja, veru. Ali nikada, nikada ne možete da
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pa nije sramota priznat da su vas srbi osnovali ,sto se stidis svoje historijeopalaopala je napisao/la: ↑14 okt 2021, 22:38Evo mitomana opet , to ne vrijedi za topicevce, koji su presuđeni u Hagu .Antipolitika3 je napisao/la: ↑14 okt 2021, 22:36To ne vrijedi za srpske klubove vidis da cijeli svijet mrzi srbeopalaopala je napisao/la: ↑14 okt 2021, 22:33Možete da promenite ženu, politička ubeđenja, veru. Ali nikada, nikada ne možete da
promenite klub za koji navijate.“ E. Kantona . Moj kantona ovim medjugorcima ni to nije sveto .![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Kakve veze ima koje osnovao bilo to pravoslavci , katolici ili neko treći . Bitno je da nas nisu osnovali crnokošuljaši i ustaše . Nek samo nije smrad topic ostalo sve možeAntipolitika3 je napisao/la: ↑14 okt 2021, 22:41Pa nije sramota priznat da su vas srbi osnovali ,sto se stidis svoje historijeopalaopala je napisao/la: ↑14 okt 2021, 22:38Evo mitomana opet , to ne vrijedi za topicevce, koji su presuđeni u Hagu .Antipolitika3 je napisao/la: ↑14 okt 2021, 22:36
To ne vrijedi za srpske klubove vidis da cijeli svijet mrzi srbe![]()
![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Sutra pretrest goste iz Međugorja..oduzet kamenje na ulazu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Ko zna jesu li se vratili iz Medjugorja , nisam čuo , ne piše se ništa
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Antipolitika3
- Kontakt:
A sta cemo sa vasim upaljacima?

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Sakriti Mercedese sa parkinga.
Skloni su rasklapanju i prekucavanju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ponesete skije iz medjugorja pa ćemo zapalit koju
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sakriti automobile opcenito, ako rezultat ne bude po volji gradske raje sto ih ista ljubav spaja. Inace malo ih nekad prenese, pa znaju i zapalit koje auto ako ih neko oduci od loptanja na domacem terenu
-
- Kontakt:
Bolje da sakrijemo kamenja , a biće auta .tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 okt 2021, 22:52Sakriti automobile opcenito, ako rezultat ne bude po volji gradske raje sto ih ista ljubav spaja. Inace malo ih nekad prenese, pa znaju i zapalit koje auto ako ih neko oduci od loptanja na domacem terenu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
A gospa mi je inače na avataru iz međugorja. Samo ove ture nije odlučila da se ukaže.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Na sta spade mostarski humor, mucno za citati. Strmkapa tivra, ne moze Rigoletto sam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.