Popravio sam ti ovo.
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Slazem se, trebao je krenuti sa Pjanicem, Krunicem i Sinisom umjesto Gojaka, Nalica i Civica.babino je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:55vidi virtualnog hahaha..
pa bilmeze jedan, kad si se vec toliko potrudio..da je lakirer zdrav i njega bi nocas gledao u prvih 11 uz gojaka:-)
ti meni nesto kao spustio ovim svojim zahmetom..hajd drago mi je da ti je stalo...ko cita sta pisem godinama, zna zasto sam ja protiv peteva i dodikovog malog..
nocas je definitivno, promasio najmanje 3 igraca u prvih 11, pisalo nas je nekoliko, sreca pa se na vrijeme popravi izmjenama...a i to smo pisali da mora uraditi ako zeli preokret jer se vidjelo da ovi nisu jaci.
nego, neki dan sam pisao a i jutros, ako ovu tekmu izvuce, ima moju podrsku(kao da je bitna)...lijepo ga je bilo vidjeti neki dan onako djecacki sretnog sa dzekom.
sto se mene tice, ja sam na BP u novembru aBd, ne znam za tebe:-)
-
- Kontakt:
Sto je meni drago, i bez Dzekinih golova u igri smo za baraz. Da ne bude Kaz kuci, sta se sve izdesavalo oko repke zadnje vrijeme, pogled na tabelu bio bi jos lijepsi ...
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Zamisli da smo dobili Kaz i Franke, sta bi sad biloSwanfilter je napisao/la: ↑13 okt 2021, 00:00Sto je meni drago, i bez Dzekinih golova u igri smo za baraz. Da ne bude Kaz kuci, sta se sve izdesavalo oko repke zadnje vrijeme, pogled na tabelu bio bi jos lijepsi ...

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
BratkoBosnia and Herzegovina-Bulgaria relations are foreign relations between Bosnia and Herzegovina and Bulgaria. Both countries established diplomatic relations on 15 January 1992. Since 1996, Bulgaria has an embassy in Sarajevo.

Covjek pogadja taktiku i radi logicne izmjene. Samo to smo trazili sve ove godine.
Petev mi je komsija inace, cekam ga da uzmem autogram.

Petev mi je komsija inace, cekam ga da uzmem autogram.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Vjerujem da dosta Bugara navija za nasu reprezentaciju 

...i u 6.(šestoj) kvalifikacionoj utakmici "Petrov" je bio naš najbolji "igrac"...cak i kad je najteže, kao večeras.
Bez obzira sto smo bili osakaceni velikim brojem povreda i jedva sastavili vezni red s "polovnjacima", vjerovao sam u pozitivan ishod vecerasnje utakmice samo zbog Peteva...
Svaka čast!!!
Želim ti da nastaviš tako i u novembru, ako Bog da.
Bez obzira sto smo bili osakaceni velikim brojem povreda i jedva sastavili vezni red s "polovnjacima", vjerovao sam u pozitivan ishod vecerasnje utakmice samo zbog Peteva...
Svaka čast!!!
Želim ti da nastaviš tako i u novembru, ako Bog da.
Pa gdje mu tri nađe, ovoliko mu ni wanda + fanatic zajedno ne bi našlibabino je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:55vidi virtualnog hahaha..
pa bilmeze jedan, kad si se vec toliko potrudio..da je lakirer zdrav i njega bi nocas gledao u prvih 11 uz gojaka:-)
ti meni nesto kao spustio ovim svojim zahmetom..hajd drago mi je da ti je stalo...ko cita sta pisem godinama, zna zasto sam ja protiv peteva i dodikovog malog..
nocas je definitivno, promasio najmanje 3 igraca u prvih 11, pisalo nas je nekoliko, sreca pa se na vrijeme popravi izmjenama...a i to smo pisali da mora uraditi ako zeli preokret jer se vidjelo da ovi nisu jaci.
nego, neki dan sam pisao a i jutros, ako ovu tekmu izvuce, ima moju podrsku(kao da je bitna)...lijepo ga je bilo vidjeti neki dan onako djecacki sretnog sa dzekom.
sto se mene tice, ja sam na BP u novembru aBd, ne znam za tebe:-)

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Njegova najveća kvaliteta je prilagođavanje situaciji, to se i večeras potvrdilo, pogotovo u drugom poluvremenu kada je na vakat ubacio Sarića i Prcića, onda smo i uspostavili inicijativu.
Generalno ima dobre i pravovremene reakcije sa izmjenama u toku meča, postavke na početku meča su mu također bile odlične u svakoj tekmi ovih kvalifikacija, osim što se večeras malo zaletio sa dva neodgovorna veznjaka (od tri ukupno na terenu), a usput rečeno nisu ni veznjaci koji mogu uspostaviti posjed lopte, jer Nalić nije centralni veznjak, a Gojak je... ne znam ni šta je više.
Ali dobro yebiga, vjerovatno je malo potcijenio Ukrajince u smislu da neće odmah agresivno napasti, iako jesu jbg. I sam je rekao poslije utakmice da nikako nije zadovoljan otvaranjem meča, mada moje lično mišljenje i da su igrali Prcić i Sarić od početka isto bi nam bilo, stisli bi Ukrajinci svakako.
Tebe kad neko pritisne ti se tu ništa ne pitaš, samo je pitanje imaš li dobru igru u tranziciju da to možeš kazniti, a mi to iz više objektivnih razloga večeras nismo imali, a i generalno nemamo iako sa zdravim Pjanićem i dubinom koju mogu koristiti Stevanović i Kolašinac vjerujem da možemo i tu bolje napredovati.
Sve u svemu, položio test na dva teška gostovanja, sad ide završni protiv Finaca i Ukrajine kući, ukoliko izborimo baraž mislim da je neupitna stvar da nas Petev treba voditi i u sljedećim kvalifikacijama (bez obzira na baraž).
A i po nekom mom subjektivnom mišljenju, ako ispušimo baraž, ja bih ga ostavio ali to će opet biti kako nacija odluči i koliki će pritisak biti na njemu.
Generalno ima dobre i pravovremene reakcije sa izmjenama u toku meča, postavke na početku meča su mu također bile odlične u svakoj tekmi ovih kvalifikacija, osim što se večeras malo zaletio sa dva neodgovorna veznjaka (od tri ukupno na terenu), a usput rečeno nisu ni veznjaci koji mogu uspostaviti posjed lopte, jer Nalić nije centralni veznjak, a Gojak je... ne znam ni šta je više.
Ali dobro yebiga, vjerovatno je malo potcijenio Ukrajince u smislu da neće odmah agresivno napasti, iako jesu jbg. I sam je rekao poslije utakmice da nikako nije zadovoljan otvaranjem meča, mada moje lično mišljenje i da su igrali Prcić i Sarić od početka isto bi nam bilo, stisli bi Ukrajinci svakako.
Tebe kad neko pritisne ti se tu ništa ne pitaš, samo je pitanje imaš li dobru igru u tranziciju da to možeš kazniti, a mi to iz više objektivnih razloga večeras nismo imali, a i generalno nemamo iako sa zdravim Pjanićem i dubinom koju mogu koristiti Stevanović i Kolašinac vjerujem da možemo i tu bolje napredovati.
Sve u svemu, položio test na dva teška gostovanja, sad ide završni protiv Finaca i Ukrajine kući, ukoliko izborimo baraž mislim da je neupitna stvar da nas Petev treba voditi i u sljedećim kvalifikacijama (bez obzira na baraž).
A i po nekom mom subjektivnom mišljenju, ako ispušimo baraž, ja bih ga ostavio ali to će opet biti kako nacija odluči i koliki će pritisak biti na njemu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jedna od vecih neznalica ovdje, a konkurencija je zestoka.Virtu4l je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:45babino je napisao/la: ↑29 dec 2020, 16:37ja jednoatavno ne mogu da vjerujem da se pasho ovako navalio na grbacu sergeju i da bi prije vidio ovog propalog bugarina na klupi. svasta.
Hajd da je na drugoj strani vaha, petkovic, bjelica, bilic, stojkovic, pa i biscan ali u ovoj smijesnoj konkurenciji,ma dajte,molim vas, koga vi zayebabate. cuj petev, uspjeti izgubiti titulu u hrvatskoj, pa to bas moras biti strucnjak.babino je napisao/la: ↑24 dec 2020, 16:39znaci dolazi bugarin petev, nikakav trener.
dolazi dodikov mali, treba li komentar.
miske, prodana dusa, menadzerska agencija.
mamic, lopina, sve to gura i podrzava..
ma ljepota, i moj jaran pasho galami sto spaha gura jarana, ali pazi, jarana barbareza...
ljudi,nama je ovdje kraj, doduse vec je bio i neko poput sergeja je jedino mogao vratiti vjeru u repku, neko ko voli drzavu i ko ce uraditi maximum da pomogne.
ovo ce da bude gore od onog prije suspenzije.
pazi ti to, jedini trener koji sa dinamom ne uzme titulu, mamic ga otjera i sada ga gura nama u repku kao velikog trenera, koja komedija yebo te.Što se ne sprdaš?![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Dragi Bože koliko NORMALAN selektor, na stranu sve što sa smjenom generacija radi - za razliku od svih ovih do Blaževića koji je isto tako sklopio novi tim. Borba i LOGIČNE stvari u toku utakmice prije svega su se vazda tražile, konačno.. a i dan danas ga pojedinci hraču kako stignu, ego radi ****. Jednim dijelom i zbog toga ima moju podršku..
Walk on
-
- Kontakt:
Bazdarevic i Prosinecki bi ubacili Sarica umjesto Stevanovica 

Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Da je Zynga selektor bili bi prvi 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
J.ebala te austrija u kojoj nisam bio ima godina. Ali pusti te djecije gluposti.MoodyHank je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:40Izvinjavam se izuzecima od pravila kakvi su Maestro, fanatic i ostali austrijski mongoloidi.
Nego ne izmisljaj stvari. Ja nigdje nisam napadao tutu petrova.
Takodzer nisam ga dizao u nebesa. Cak sta vise rekao sam i pozitivni stvari.
A evo i da vidis da izmisljas.
Maestro je napisao/la: ↑06 sep 2021, 09:33Sad za sad on radi dobar posao. Ne mozes mu gotovo nista zamjeriti.Goalgetter je napisao/la: ↑06 sep 2021, 09:19Svaki selektor je do sad morao popustiti raznim lobijima, menedzerima, savezu tako da nikakav drugaciji slucaj nije sa Petevom. Ko god da je selektor igraci poput Begovica (u svadji savezom), Vrancica (upitni razlozi) ne bi dobili poziv. A ovi dosadasnji pozivi su manje vise svi logicni i opravdani.
Njega mozemo ocjeniti samo po ovom sadasnjem radu, pogotovo na taktickom planu, i po meni nije lose. Prelazak na 3-5-2 do sad rijetko koji selektor se usudio a pokazalo se jako dobrom opcijom za nas. Vidicemo jos protiv Kazahstana kakva ce biti situacija, po meni to je veliki test pred njim jer se Kazahstan pokazao kao jako opasna reprezentacija.
Presao je na 3-5-2 i ako na tome ostane tu mu se nista ne moze zamjeriti.
Takodzer su pozivi opravdani kolilo toliko. Cak bi se usudio reci da nema tolilo mensdzerski poziva kao neki drugi selektori. Tu vidim stvarno samo Pirica.
Da bas nista mu se ne moze zamjeriti treba jos par izmjena napraviti kod igraca od 12 do 23. znaci Gojak, Cipetic i ekipa vani a drugi na spisak. I da ostane na 3-5-2 i to bi bio pun pogodak. Naravno i rezultati moraju biti dobri. Sutra znamo vec vise sta i kako.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: No99, zastitaIdentiteta i 34 gosta.