Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

<3 LiMes <3
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 12 okt 2021, 23:19

Nikad nismo imali konstantniju igru, zasto nemamo vise bodova na kontu je plod jedne velike nesrece. Ovaj tim je daleko ispod onog koji je otisao u Brazil, ali sve sem toga je po meni na strani ovog danasnjeg. Borba, zalaganje, mentalni sklop, ranije je to bilo, ako gubis izgubio si, predaj se i dudlaj ga. Sad je vec druga prica.Raniji selektori, prva izmjena u 60. minuti, druga u 80., komunjarska skola. Igrali smo lijepo sa Safetom, to ne treba zaboraviti, ali on je bio sivonja koji nije znao da podnese kritiku. Usao je u rat sa navijacima, namjerno izostavljao neke pozive, forsira jedno te isto i na kraju ga je dudlao. Po uspjehu je i dalje na 1. mjestu, nadam se ne zadugo.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 okt 2021, 23:19

Haman je i sa ovom ekipom rutinski drugi, da se ne desi nesretni Kazahstan... covjek super rezultate ima kad se pogleda limitiranost rostera, vidi se da mu je stalo i da zeli nesto napraviti sa repkom.

Sa zdravom okosnicom ne sumnjam da cemo dobiti obe utakmice u Zenici. Danas uze bod bez skoro citave sredine :bih:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 12 okt 2021, 23:21

3-5-2 je ogroman rizik. Covjek ima viziju i to gura do kraja :salut:

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 12 okt 2021, 23:26

Tekashi je napisao/la:
12 okt 2021, 23:21
3-5-2 je ogroman rizik. Covjek ima viziju i to gura do kraja :salut:
Ja ga zbog toga najvise simpatisem. Svi njegovi prethodnici su na pitanje o promjeni formacije govorili da se za to nema vremena jer aman trebaju godine i godine da se ekipa navikne na to, a Ivaylo je to odjednom uradio. Odlicno je primijetio da nemamo kvalitetna krila i da se trenutni roster najbolje uklapa u tu 3-5-2 formaciju.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 okt 2021, 23:32

Petev nije nikakav strucnjak da se ovoliko cudimo. Nego covjek radi svoj posao, nije tu jer je bio igracka legenda ili zbog raniji zasluga. I on gleda ovo kao odskocnu dasku.

Od najnepostenijeg izbora ( iako je i tad imao moju podrsku ) do najpostenijeg selektora.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 12 okt 2021, 23:33

Ima li krezavih dijasporaca da mu nešto spočitavaju? Oprostite, spočitavati znači zamjeriti.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 okt 2021, 23:34

MoodyHank je napisao/la:
12 okt 2021, 23:33
Ima li krezavih dijasporaca da mu nešto spočitavaju? Oprostite, spočitavati znači zamjeriti.
Cekaju, vrebaju. Usutili se, ne znaju ljudski priznat gresku
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 okt 2021, 23:38

Ako ne bi ostvario plasman u baraž, naša javnost bi dizala frku i gledala da obezvrijedi sav njegov rad i tu bi se vrlo vjerovatno njegov angžman na selektorskoj poziciji završio. A to bi bila najveća šteta, jer Petev treba da ovu ekipu dalje razvija. Plasman u baraž s ovako podmlađenom ekipom i u kojoj nema više toliko renomiranih igrača bio bi veliki uspjeh. Ali kako god se ovo završilo Petev bi trebao da nastavi i dalje da radi i da ima podršku, jer itekako ima trenerskog znanja. Taktički to skoro uvijek izgleda jako dobro pod njegovom palicom.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 okt 2021, 23:39

MoodyHank je napisao/la:
Nemoj nas molim te sve u isti koš trpati . Ja sam u dijaspori 20 godina nikas ružno slovo ni za jednog selektora nisam napisao dok to nije zaslužio!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 12 okt 2021, 23:40

Za pare koje ga placamo, ekstra selektor.

Mora voditi ekipu u kvalifikacijama za EURO 2024.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 12 okt 2021, 23:40

soccerfan je napisao/la:
12 okt 2021, 23:39
MoodyHank je napisao/la:
Nemoj nas molim te sve u isti koš trpati . Ja sam u dijaspori 20 godina nikas ružno slovo ni za jednog selektora nisam napisao dok to nije zaslužio!
Izvinjavam se izuzecima od pravila kakvi su Maestro, fanatic i ostali austrijski mongoloidi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 12 okt 2021, 23:44

drago mi je zbog ovog gospodina Peteva, koji se raduje pobjedi, golovima Bosne i Hercegovine kao da je cistokrvni Bosanac i Hercegovac... koji daje svoj maksimum, ostaje gospodin i kad su ga navijaci pljuvali bez razloga, kad ga je onaj pakas senad sa fejsa "intervjuisao" sa jako bezobraznim stavom i pitanjima... covjek je svasta pretrpio; imamo limitiranu ekipu realno, onda svi ovi izostanci zbog povreda, i opet izvlaci vise nego sto je realno. od mene je imao podrsku od samog pocetka jer je ljudina, ima manire normalnog ljudskog bica, a to nam je najvise falilo na selektorskoj poziciji. i falio nam je neko sa vizijom naravno. bravo Ivaylo majstore, samo naprijed.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2021, 23:45

babino je napisao/la:
29 dec 2020, 16:37
ja jednoatavno ne mogu da vjerujem da se pasho ovako navalio na grbacu sergeju i da bi prije vidio ovog propalog bugarina na klupi. svasta.
Hajd da je na drugoj strani vaha, petkovic, bjelica, bilic, stojkovic, pa i biscan ali u ovoj smijesnoj konkurenciji,ma dajte,molim vas, koga vi zayebabate. cuj petev, uspjeti izgubiti titulu u hrvatskoj, pa to bas moras biti strucnjak.
babino je napisao/la:
24 dec 2020, 16:39
znaci dolazi bugarin petev, nikakav trener.
dolazi dodikov mali, treba li komentar.
miske, prodana dusa, menadzerska agencija.
mamic, lopina, sve to gura i podrzava..
ma ljepota, i moj jaran pasho galami sto spaha gura jarana, ali pazi, jarana barbareza...

ljudi,nama je ovdje kraj, doduse vec je bio i neko poput sergeja je jedino mogao vratiti vjeru u repku, neko ko voli drzavu i ko ce uraditi maximum da pomogne.
ovo ce da bude gore od onog prije suspenzije.

pazi ti to, jedini trener koji sa dinamom ne uzme titulu, mamic ga otjera i sada ga gura nama u repku kao velikog trenera, koja komedija yebo te.
babino je napisao/la:
30 jan 2021, 10:42
ne znam za vecinu ali ja jedva cekam nove tekme repke, bas sam se uzelio citanja dobrih komentara za vrijeme tekme i bravura nasih vedeta.
babino je napisao/la:
07 mar 2021, 22:06
syebase me s tutom bugarinom skroz, vise ne vjerujem nista osim u citanje dobrih sprdacina na forumu:-)
babino je napisao/la:
08 mar 2021, 09:05
2 sedmice do tekmi,mi nemamo strucni stab...ko priprema tekme i sve ostalo? tuta toliko sposoban, sve moze sam haha
koja je ovo sprdacina, nevidjeno.
babino je napisao/la:
30 jan 2021, 10:42
gojak i autolakirer zakovani za klupe a tuta ce ih, ko da gledam, obojicu u prvih 11:-)

ja nekako jedva cekam naredne akcije da se malo sprdamo prije, za vrijeme i poslije tekmi:-)
Što se ne sprdaš? :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 12 okt 2021, 23:46

Gdje admin da napise kako je morz bolje rjesenje?

ramke0203
Kontakt:

Post Postao/la ramke0203 » 12 okt 2021, 23:47

kako u tišini stvara tim i širinu.

Prvo je oformio totalno novu zadnju liniju Siniša, Anel i Dennis, zatim u napad prikljucio Smaila i Demirovića i dao im šansu dao znači DAO ne kao prethodnici, a u veznom pravi sjajan posao sa Amirom, Nalićem, PrcićeM... Tu ako dodamo Bešića, Pjanića, Krunića, Cimirota, Vrančića, pa i Sarića onakvog kakav je večeras bio... veoma optimisticno sve djeluje.
Stevanoviću je isto tako odličan zadatak dao, evo kad bi se potrudio ne znam šta bi mu zamjerio.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 12 okt 2021, 23:49

Ono što je veoma važno kod Peteva je to da hladne glave donosi odlične odluke i tako logički što i mi ispred TVa vidimo zamjeni ono što ne valja. Nevjerovatno kako je pogodio sa izmjenama u svim utakmicama. Protiv Finske u 1. kolu uvodi Stevanovića i Miro donosi izjednačenje u toj tekmi. Protiv Francuza uvodi u obje tekme Miru i Prevljaka(u Strasbourgu) i zamalo da dođemo do možda i pobjede. Protiv Kazastana na BP kod 0:1 uvodi Menala koji prvo izbori faul nakon čega dolazi do penala, a nakon toga i sam Menalo donosi gol. U Kazastanu uvodi Nalića i isti taj Adi ukrade loptu i pošalje onakav pas kod ubačaja Mire za 2:0.

A večeras; Vidio je da Adi i Gojak ne odrađuju posao ni naprijed ni nazad, uvodi Prcića i Sarića i baš preko njih dvojice, a pogotovo preko Prcića koji šalje pas ka Miri kod gola. Donjeli su smiraj i bolje smo djelovali na sredini.

Sve u svemu, Petev odlično vodi ekipu, odlično postavlja igru. I siguran sam da uz zdrave igrače kao što su Pjanić, Krunić, Saničanin i ostali od večeras može da uzme sigurno 4/6 bodova u zadnje dvije tekme. Njegov koncept 3-5-2 se tako pokazao kao pun pogodak da je nevjerovatno kako se vidi napredak u igri.

Šehić-Ahmethodžić, Hadžikadunić, Saničanin- Stevanović, Krunić, Pjanić, Hadžiahmetović, Kolašinac- Džeko, Prevljak(postava uz njegovu taktiku tako sad močno djeluje), ono što je najvažnije, stvorila se ekipa!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 12 okt 2021, 23:51

Ljudi, pola foruma amina da izgubimo, da bi mogli napisati kakav morbidni komentar o selektoru, popljuvali Dzeku i hebali Amru. Cak sam siguran da vecina njih vec priprema komentar za ove dvije naredne utakmice, da cekaju kiks i da pritisnu enter. Bolesna je ovo drzava, nema lijeka za takvu stoku, da molis Boga da ne uspijes. Ucinite nam uslugu, prerezite vene i utopite se u kadi, bice nam ljepse bez vas. Toliko bih volio da uspijemo da pocrka stoka od muke :urnebes:
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 12 okt 2021, 23:54

<3 LiMes <3 je napisao/la:
12 okt 2021, 23:51
Ljudi, pola foruma amina da izgubimo, da bi mogli napisati kakav morbidni komentar o selektoru, popljuvali Dzeku i hebali Amru. Cak sam siguran da vecina njih vec priprema komentar za ove dvije naredne utakmice, da cekaju kiks i da pritisnu enter. Bolesna je ovo drzava, nema lijeka za takvu stoku, da molis Boga da ne uspijes. Ucinite nam uslugu, prerezite vene i utopite se u kadi, bice nam ljepse bez vas. Toliko bih volio da uspijemo da pocrka stoka od muke :urnebes:
Populista Hadzifejzovic dislikes

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 12 okt 2021, 23:55

vidi virtualnog hahaha..
pa bilmeze jedan, kad si se vec toliko potrudio..da je lakirer zdrav i njega bi nocas gledao u prvih 11 uz gojaka:-)

ti meni nesto kao spustio ovim svojim zahmetom..hajd drago mi je da ti je stalo...ko cita sta pisem godinama, zna zasto sam ja protiv peteva i dodikovog malog..

nocas je definitivno, promasio najmanje 3 igraca u prvih 11, pisalo nas je nekoliko, sreca pa se na vrijeme popravi izmjenama...a i to smo pisali da mora uraditi ako zeli preokret jer se vidjelo da ovi nisu jaci.

nego, neki dan sam pisao a i jutros, ako ovu tekmu izvuce, ima moju podrsku(kao da je bitna)...lijepo ga je bilo vidjeti neki dan onako djecacki sretnog sa dzekom.

sto se mene tice, ja sam na BP u novembru aBd, ne znam za tebe:-)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2021, 23:56

kolezeljovac je napisao/la:
12 okt 2021, 23:49
Ono što je veoma važno kod Peteva je to da hladne glave donosi odlične odluke i tako logički što i mi ispred TVa vidimo zamjeni ono što ne valja.
To je najveći napredak koji je ostvaren u njegovom mandatu, e sad zamisli koliko su ostali bili loši kad mi svršavamo na normalne stvari u fudbalu.
<3 LiMes <3 je napisao/la:
12 okt 2021, 23:51
Ljudi, pola foruma amina da izgubimo, da bi mogli napisati kakav morbidni komentar o selektoru, popljuvali Dzeku i hebali Amru. Cak sam siguran da vecina njih vec priprema komentar za ove dvije naredne utakmice, da cekaju kiks i da pritisnu enter.
U tome je fora, večeras da smo i izgubili, ne bi se moglo ništa prigovoriti ni igračima ni selektoru.

Šanse da odemo na SP su poprilično male, a ovoj ekipi i ovom selektoru imperativ mora biti EURO 2024.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], kogmagie46, nerkolfc, Taree, TMovac, Vanja8, Viking4, VolimBiH96 i 53 gosta.