Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Daj mu ekipu iz Brazila uzima medalju na SP..
Najbolji selektor u historiji.
Najbolji selektor u historiji.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zali boze sto nema bolju ekipu
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Polako djecaci, kanta mlijeka se idalje punit mora, samo se nadam da cemo nastaviti dobrim igrama i da necemo zapet na kraju za kantu i prolit svo mlijeko koje smo dosad izmuzli. 

**** se Vici sve po spisku zbog Peteva. Pljuvalo ga os od onih Opsajda, portala, foruma, komentara... Sad mu se klanjaju
Sve sami strucnjaci
Sve sami strucnjaci
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ivajlooo!
Lijep i mlad, simpatican,
previse romantican, ukrajinke ga bude
hoce da polude.2x
R:Ivajlooo, ljubim te.
Ivajlooo!
Ni u cemu obican,zivot mu idilican.
Ko da mu odoli, cijeli Ljvov ga voli.2x
R:Ivajlooo, zelim te.
Ivajlooo!
Lijep na majku, ponosan.
U zivotu, prkosan.
Reprezentaciji bejha ,boljeg selektora nema
R:Ivajlooo,volim te.
Lijep i mlad, simpatican,
previse romantican, ukrajinke ga bude
hoce da polude.2x
R:Ivajlooo, ljubim te.
Ivajlooo!
Ni u cemu obican,zivot mu idilican.
Ko da mu odoli, cijeli Ljvov ga voli.2x
R:Ivajlooo, zelim te.
Ivajlooo!
Lijep na majku, ponosan.
U zivotu, prkosan.
Reprezentaciji bejha ,boljeg selektora nema
R:Ivajlooo,volim te.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Takticki boljeg selektora nismo imali. Bez 4 bitna igraca odigrati ovako jako i smireno u Ukrajini. Svaka cast. Samo naprijed.
Cestitke i igracima koji ga ocito slusaju i bore se maksimalno i postuju taktiku.
Cestitke i igracima koji ga ocito slusaju i bore se maksimalno i postuju taktiku.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 12 okt 2021, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Petev zasad radi dobar posao s obzirom kakav sastav ima,ono što vidim na terenu je lijepa igra dopadljiv fudbal. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
da nije bilo kazahstana i gola u zadnjim sekundama već bi bio fin niz dobrih rezultata, ali i ovo je sjajno.
Mali smo mi, mali, shvatite to ljudi. Covjek pravi pitu od vanago
Mali smo mi, mali, shvatite to ljudi. Covjek pravi pitu od vanago
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ljudi koji su ga podrzavali sad podrzavali su ga i tad, samo vecina morona je vidjela da borba sa Vicom nije borba sa Petevom. Petev je svojim doktorskim pristupom, gutao je pljuvanja i dokazao ono sto je Mamic govorio prije njegovog izbora. Dobit cete najbolje selektora do sada, samo ga pustite. Drago mi je da je pokazao sve ovo.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Daj barbareza
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Ne da mi se tražiti postove ali od samog početka sam bio na strani Peteva. Još jednom kapa dole selektore.

Sta je Mamic govorio?<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑12 okt 2021, 22:52Ljudi koji su ga podrzavali sad podrzavali su ga i tad, samo vecina morona je vidjela da borba sa Vicom nije borba sa Petevom. Petev je svojim doktorskim pristupom, gutao je pljuvanja i dokazao ono sto je Mamic govorio prije njegovog izbora. Dobit cete najbolje selektora do sada, samo ga pustite. Drago mi je da je pokazao sve ovo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Normala<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑12 okt 2021, 22:52Ljudi koji su ga podrzavali sad podrzavali su ga i tad, samo vecina morona je vidjela da borba sa Vicom nije borba sa Petevom. Petev je svojim doktorskim pristupom, gutao je pljuvanja i dokazao ono sto je Mamic govorio prije njegovog izbora. Dobit cete najbolje selektora do sada, samo ga pustite. Drago mi je da je pokazao sve ovo.
Nego bitno da svaka šuša komentira i zna sve
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Dajte kockara da prokocka sve.

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
To je to.
Po prvi put, otkako pratim našu repku, ne moram da se nerviram oko poziva, izbora prvih 11, izmjena, taktičke postavke i sl.
Čovjek crpi maksimum od naših igrača, i još u niti jednoj utakmici se nije obrukao, ni 2 puta protiv svjetskih prvaka a od svih ostalih smo realno pokazali više.
Kako god ove kvalifikacije završile treba ga pustit da nastavi radit, jer s njim ne sumnjam u EURO.
A kako se tek emocionalno povezao s igračima i raduje ko dijete.

Čovjek crpi maksimum od naših igrača, i još u niti jednoj utakmici se nije obrukao, ni 2 puta protiv svjetskih prvaka a od svih ostalih smo realno pokazali više.
Kako god ove kvalifikacije završile treba ga pustit da nastavi radit, jer s njim ne sumnjam u EURO.
A kako se tek emocionalno povezao s igračima i raduje ko dijete.

Ljudi, deset godina vam govorim kako da birate svoje favorite, samo idete kontra dokazanih forumskih neznalica i zauzećete pravi stav. Za koga god Zukanovic i slični naginju - vi samo birajte dijametralno suprotno.
Nema fule, vjerujte mi.
Nema fule, vjerujte mi.
Virtu4l je napisao/la: ↑22 dec 2020, 10:57Pazi, kada dokazane analfabete poput Hadžibegića, ili kod nas na forumu - @Zukanovic i slični bezrezervno podržavaju nekoga, onda znaš da je to pogrešan izbor.
E sad, ti veoma dobro znaš moje mišljenje o tri prethodna selektora i da sam bio jedan od rijetkih koji je unaprijed rekao šta će se sve desiti, i to se nažalost desilo.
Barbarez je mnogo gori izbor od ovih ranije. On posljednjih deset godina šuruje sa igračima i savezom, pravi je mahalac, što dokazuje i ova podrška igrača. To će biti ogroman problem. 2009. godine se on prvi put povezivao sa reprezentacijom, i od tada pa do danas svaki put se nudio i nije bio izabran. Za tih 11 godina, nije uradio apsolutno ništa u svojoj trenerskoj karijeri, nije vodio ni neki klub iz druge ili treće Njemačke lige. Dakle, liku je trenerski posao zanimljiv samo kada se aktivira priča za selektora BiH.
Barbarez je naša legenda, ali to su bili i oni prije njega, koji su imali kakvu takvu trenersku karijeru.
Moje rješenje je da se prekine ovaj niz legendi, niz kojim se savez uvijek spašava, a izbor Barbareza je savršen za njih. Umiriće masu, igrače, novinare, fudbalske analfabete sa foruma će svršavati, a onda će doći prva utakmica.... treća... peta... deseta, nakon čega će ta idila prestati i dobro znamo, i ti i ja, šta ćemo tada čitati na ovom forumu.
Ja sam uvijek za nova lica, Vinko, Amar, pa čak i ovaj Petev ne bi bio loš izbor. Bitno je da bi oni došli sa planom, projektom, kao što se to radi u ozbiljnim državama. Njihovim izborom bi imali nešto što do sad nismo imali, a svakako nemamo više šta da izgubimo jer niža tačka od ove je samo peti i šesti šešir, i drugovanje sa Kosovom, San Marinom, Maltom, Andorom i Gibraltarom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- anonymousHD
- Kontakt:
Boljeg nismo nikad imali. Naklon do poda velikom gospodinu!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hansestadt, zeljooo13, Zglavkar i 40 gostiju.