Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Nalica treba zamjeniti na poluvremenu.
Ma uvijek nađu jednu žrtvu.HasicuVratiSe je napisao/la: ↑12 okt 2021, 21:34Šta je sad ušlo u modu da retardi s foruma pljuju Gojaka ? A da, Hadžiahmetović igra dobro pa ne mogu sad njega
- marlostanf1eld
- Kontakt:
A vadi Gnojaka i Zlaju juniora j*bem ti sunce, Amir sam u sredini igra
Da Kolasinac nije glup imali bi 1-1 na poluvremenu. ****.
Hajde da vidimo, Dzeku vratimo iza Plevljaka, a Plevljaka skroz naprijed. Izvadimo Nalica i ubacimo Demirovica, Gojak- Prcic.
Bil islo ovo?
Bil islo ovo?
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 12 okt 2021, 21:39, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
E, u ovakvim utakmicama se vidi koliko nam fali Pjanic.
Evo i oni tebe selame!
Igrati flaster na Čivića primićemo opet gol zbog levata.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nema ovdje sredine kriju se iza ograca niko da primi loptu to se vidjelo par puta kada je lopta isla do Sehica, Gojak i Nalic se zavukli medju Ukrajinske igrace, umjesto da pridju po loptu, u fazonu nemoj samo meni da ide lopta.
Zeznuto jer imamo dva zuta, a Ukrajinci sve i rade na kontru i polukontru, pored drzanja lopte daleko od gola.
Zeznuto jer imamo dva zuta, a Ukrajinci sve i rade na kontru i polukontru, pored drzanja lopte daleko od gola.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Steta, bili su zreli za dva komada, ali mi smo nekako uvijek jadni u zavrsnici kad nam treba nesto. Dobra igra sa sastavom na nivou BHPL-a. Nadam se da cemo u drugoj zabiti bar jedan, bod bi bio ekstra. Rasut cemo ih u Zenici kad budemo kompletni. Par igraca je podbacilo skroz.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- JohnCleese
- Kontakt:
Kako vam se da komentarisati na forumu za vrijeme utakmice?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Stream halo ba
Zajeban ugao, a jos bek jbg
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 12 okt 2021, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Hadziahmetovic pokidao 1.poluvrijeme. Vidjet ćemo do koje minute će imati snage jer faktički sam igra u veznom redu.
- Kolasinac...najavljivao sam prije utakmice da bi on mogao prevagnuti ali evo jos jednom je samo potvrdio koliko je neinteligentan igrac - kad treba dodati on suta, kad treba povratnu po zemlji on po zraku i obrnuto. Valjda ispravi gresku nekom asistencijom do kraja.
Kovacevic umjesto Civica zbog žutog.
Nalic razočarao, izgubio je par lopti u opasnoj zoni ali imao i par dobrih proigravanja.
Hadzikadunic odličan u prvom.
Dzeko očekivana uloga.
S obzirom da imamo nekoliko nišana u ekipi, i da smo igrački prelimitirani dobro igramo, usuđujem se reći da igra Pjanić mi bi dominirali utakmicom, Nalić kriminalan
+1, kontra je uradio

Prokleti da su Dragan Šolak, njegova fašistička "Junajted medija", kao i njihovi produkti sport klub, telemach, total tv, n1, nova bh/s/m i ostali❗
Pa Gojak za sada ok igra ne znam sta pričate? Nema gresaka imao je dobar sut na pocetku, spasio onu kontru bez faula, ne znam sta hocete
- grbavicka1921
- Kontakt:
Petevu Savez servira pomoćnike umjesto da on izabere saradnike kako njemu q cejf. Naravno da ne valja nista. Selektor je još i odličan kakvi degeni su u pozadini.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Kad god Ukrajinci ubacuju loptu sa strane, izgleda da nema brige jer su tu trojica naših i jedan Ukrajinac, ali lopta svaki put dođe do tog jednog. Kolašinac i Ćivić su griješili puno, Hadžikadunić malo, Anel nimalo osim što sad već redovno dobija jeftine kartone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.