Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dirk
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Dirk » 24 jan 2011, 11:47

Analitico je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:A jest onaj pametan za ronalda pa brate covjek vec zabio 37 golova za real ali hajde ne valja on ali dzeko valja !
ma pola dao iz penala ili kad mu neko doda u petercu..sta ce ba Ronaldo, opet ponavljam samo da zna dobro ona bicikla pravit, ali levatima...Niko da mu uleti tijelom kad pocne onim nogicama mlatit pa da ga raznese na terenu bez faula i da ga otrese od travu..Kakva bicikla i ti fazoni....A tek da mu uleti malo jace klizeci i da ga cvokne po cjevanicama, no zasticen je ko medvjed, cim ga dotaknes zuti a ako je malo jaci start zna bit i crveni....

A koliko on lopti izgubi svojim glupostima? Pa da Dzeko iza sebe u ekipi ima mozga kakav je Xabi Alonso koji presjece 4 od 5 napada protivnika vidjeli bi kakav bi bio Dzeko..A uz to jos nesebicne Ozila i Di Mariu....Vidjeli bi vi Dzeku...Ovako uz ovog Teveza treba da bude presretan i sa 3-5 golova tokom sezone...Tevez lopte ne bi dao ni rodjenom ocu da dadne gol
Da Dzeko je klasa za Ronalda u prevodu ovoga sto si ti napisao :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 24 jan 2011, 14:22

Analitico je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:A jest onaj pametan za ronalda pa brate covjek vec zabio 37 golova za real ali hajde ne valja on ali dzeko valja !
ma pola dao iz penala ili kad mu neko doda u petercu..sta ce ba Ronaldo, opet ponavljam samo da zna dobro ona bicikla pravit, ali levatima...Niko da mu uleti tijelom kad pocne onim nogicama mlatit pa da ga raznese na terenu bez faula i da ga otrese od travu..Kakva bicikla i ti fazoni....A tek da mu uleti malo jace klizeci i da ga cvokne po cjevanicama, no zasticen je ko medvjed, cim ga dotaknes zuti a ako je malo jaci start zna bit i crveni....

A koliko on lopti izgubi svojim glupostima? Pa da Dzeko iza sebe u ekipi ima mozga kakav je Xabi Alonso koji presjece 4 od 5 napada protivnika vidjeli bi kakav bi bio Dzeko..A uz to jos nesebicne Ozila i Di Mariu....Vidjeli bi vi Dzeku...Ovako uz ovog Teveza treba da bude presretan i sa 3-5 golova tokom sezone...Tevez lopte ne bi dao ni rodjenom ocu da dadne gol
Malo offtopica aaaa Ronaldo vs Dzeko :mrgreen:
Pa i Dzeko je puco penale u Wolf pa sta? doduse neizvodi slobodnjake, a taj je levat igrao u engleskoj ligi pa je ostao na nogama :lol: zar nije igrao i sa sebicnim Tevezom jedno vrijeme u Manci pa bio 1 strijelac kluba bezobzira sto ovaj sebican :mrgreen: svasta na ovom forumu...
Dzeko je klasicna 9 i samo debil ga moze porediti sa c.ronaldom o messijem.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 24 jan 2011, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 24 jan 2011, 14:31

Jest igro al kad? Kad je Tevez dosao tek iz Argentine, stigao direkt sa pogace i gulio je po terenu..No sad je Tevez slavan, okurazio se kao i vecina juznoamerikanaca, ne da lopte nikome...Igra on, da se razumijemo, klasa je, zna sve o fudbalu, al jarane da covjek moze biti onako sebican, nisam vjerovao dok nije Dzeko dosao u Man City...

Mogu ti igraci tipa Robinha, Teveza, Ronalda, Higuaina,Eto-a, Pata, i slicnih imati sjajne statistike, asistencije i broj golova duplo veci, no za mene nisu u istoj klasi kao igraci tipa Ibrahimovic, Dzeko ili Berbatov jer su ovi prvi nabrojani gladni golova i ne daju nikome lopte..Pa ja da sam mu suigrac, ja bu mu na kraju utakmice uletio klizeci i istresao ga iz kopacki zbog toga...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 24 jan 2011, 14:33

Evo navalite! :D

[youtube][/youtube]
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 24 jan 2011, 14:34

Analitico je napisao/la:

Brate isti taj Ronaldo je igrao u Engleskoj i svi znamo sta je napravio a Dzeko treba jos da se dokaze a to da li je iz penala ove sezone 5 golova da se i to rijesi jednom :D
Glory Glory Man United !!! :D

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 24 jan 2011, 14:42

Analitico je napisao/la:Jest igro al kad? Kad je Tevez dosao tek iz Argentine, stigao direkt sa pogace i gulio je po terenu..No sad je Tevez slavan, okurazio se kao i vecina juznoamerikanaca, ne da lopte nikome...Igra on, da se razumijemo, klasa je, zna sve o fudbalu, al jarane da covjek moze biti onako sebican, nisam vjerovao dok nije Dzeko dosao u Man City...

Mogu ti igraci tipa Robinha, Teveza, Ronalda, Higuaina,Eto-a, Pata, i slicnih imati sjajne statistike, asistencije i broj golova duplo veci, no za mene nisu u istoj klasi kao igraci tipa Ibrahimovic, Dzeko ili Berbatov jer su ovi prvi nabrojani gladni golova i ne daju nikome lopte..Pa ja da sam mu suigrac, ja bu mu na kraju utakmice uletio klizeci i istresao ga iz kopacki zbog toga...
Zar nije Tevez dosao u Englesku tj. prvo West Ham, ljudi odigrali 2 tekme u spicu City-a, a vec sude Tevezu kako je sebican neda Dzeki da zabije..
Pa eto Grafite nije bio sebican, koliko je puta samo Dzeko srusen u penalu a sudija nije ni svirao penal Grafite vec stavio loptu na bijelu tacku da suta :lol: nije bio sebican.

Zelis reci da Ibrahimovic nije sebican :mrgreen: Ibro, Berbatov nisu gladni golova, pa ko bi trebao da bude gladan golova desni bek? kruh napadaca je gol..

Puno zavisti necijem talentu jer takvih ima i u Premijer o Prvoj ligi BH stozina od 30 tak godina koji zavide decku od 17,8 godina sto igra u timu jedva ceka da mu uleti u noge na treningu, jer on fola ima crvene kopacke sta glumi..jesi nesto bolji sa tim takvim postupkom?
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 24 jan 2011, 14:49

@Pauk: Svaka cast!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jan 2011, 16:51

Ocekujem gol protiv Notts Countya (ako Mancini ne stavi rezerve).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 24 jan 2011, 18:56

Analitico je napisao/la:Jest igro al kad? Kad je Tevez dosao tek iz Argentine, stigao direkt sa pogace i gulio je po terenu..No sad je Tevez slavan, okurazio se kao i vecina juznoamerikanaca, ne da lopte nikome...Igra on, da se razumijemo, klasa je, zna sve o fudbalu, al jarane da covjek moze biti onako sebican, nisam vjerovao dok nije Dzeko dosao u Man City...

Ocigledno nisi upucen jer je Tevez stigao u United iz West Hama gdje je bio najbolji igrac znaci nije iz argentine kako ti pises dosao gladan i zedan , a to da za tebe statistika nista ne znaci onda mi reci sta bi bilo da uzmes Dzeki golove koje je dao sta bi imao nista tako isto sa Ibrahimovicem i sa Berbatovom samo razlika izmedju Ronalda i ovih nabrojanih je ta da ovaj momak konstantno zabije svojih 30 golova Dzeko je jos mnogo udaljen od toga ali dosta otisli smo sa teme.Nek je Dzeki sretno i dabogda bio vazda 2 sa Cityem iza Uniteda :D
Glory Glory Man United !!! :D

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 24 jan 2011, 19:52

Cartman je napisao/la:Ocekujem gol protiv Notts Countya (ako Mancini ne stavi rezerve).
Kad je utakmica?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jan 2011, 20:17

yup je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ocekujem gol protiv Notts Countya (ako Mancini ne stavi rezerve).
Kad je utakmica?
U nedjelju, u 15.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 25 jan 2011, 08:30

Znaci nema Dzeke do nedelje?

Super, treba njemu samo vremena i Manchini je po mojoj procjeni napravio pogresan potez sto ga je gurnuo u ove dvije utakmice. Trebalo se i moralo cekati. Nema sumnje da je Dzeko kvalitet, o tome je suvisno raspravljati. Takodje iritiraju me komentari nije on za Englesku, a za sta je onda, a Izrael ili Grcku?

Doci ce i golovi, samo treba vremena, Dzeko se odlicno uklapa u ekipu i drago mi je to vidjeti. Mnogo vraca loptu nazad i ne radi nista individualno jos uvijek sto je odlicno za ovu fazu adaptacije u klubu. Takodje Koralovu svaka cast, covjek uvijek prvo gleda gdje je Dzeko i trazi ga loptama. Tevez je sebican i nikome ne da loptu, no ukoliko Dzeko ostvari dobar odnos sa ostalim igracima, imat ce dovoljno lopti idokazat ce svoj kvalitet...

Uglavnom sretno dijamantu !!

Imas podrsku sa visokih hladnih bosanskih planina..Odoh sad napojit stoku i prenijeti sijeno..Cujemo se poslije....

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 25 jan 2011, 15:05

[youtube][/youtube]
:mrgreen:

beckham

Post Postao/la beckham » 25 jan 2011, 15:14

yup je napisao/la:
Kad je utakmica?
pa igrat ce dzeko ako budu igrale rezerve,jer je preselio na klupu
one only david beckham

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 25 jan 2011, 16:11

beckham je napisao/la:
yup je napisao/la:
Kad je utakmica?
pa igrat ce dzeko ako budu igrale rezerve,jer je preselio na klupu
ti to dosao na posjetu iz Banovica...
nemoj traziti smjestaj, nekako imam predosjecaj da ces se brzo vratiti :mrgreen:
"Like a krme in Teheran."

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 jan 2011, 16:55

Virtual pjeva pjesmu o dijamantu, najavljuje ga harishp, za bubnjevima NoName a harmoniku svira Monolog. A los blancos na 0:51 omiljenog pjevaca snima mobitelom.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 25 jan 2011, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2011, 16:58

-Paja je napisao/la:Virtual pjeva pjesmu o dijamantu, najavljuje ga harishp, za bubnjevima NoName a harmoniku svira Monolog.

[youtube][/youtube]
@Pajo, tebi onda ''vajolina''ostaje da gudis.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 jan 2011, 17:18

slika
@Paja, evo ti slikovnica, a poslije ću ti spremiti stvari za sutrašnju nastavu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 jan 2011, 17:19

Kakav je ovo nacin da Moderatori offtopicare a kasnije kad se rasprava razvije reci ce Paja je kriv pominje Bendtnera na temi dijamanta :lol:
Dio Arsenala

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2011, 17:27

-Paja je napisao/la:Kakav je ovo nacin da Moderatori offtopicare a kasnije kad se rasprava razvije reci ce Paja je kriv pominje Bendtnera na temi dijamanta :lol:
@Pajo-Pajice idi gledaj ''istwich'' :lol: i kad porastes mozda postanes kengur,ko' Bendto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], jasmin10, s4mke i 37 gostiju.